Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Auttaako veden juominen laihduttamaan?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Auttaako juomavesi sinua laihtumaan?

Auttaako veden juominen laihduttamaan? Todisteiden Perusteella vastaus on kyllä. Tietenkin ongelma on hieman monimutkaisempi kuin muutaman vesipullon juominen. Painonpudotukseen liittyy väsymys ja jatkuva väsymys, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että vedellä on tärkeä rooli.

Vesi on yksi tärkeimmistä ihmiselämän aineista, ja sillä on keskeinen rooli muun muassa kehon lämpötilan säätelyssä, veren tasojen ylläpitämisessä ja ravinteiden kuljettamisessa soluihin ja soluista. Epäilemättä vesi on yksi ihmisen elämän tarpeista. Monet ihmiset kokevat kuitenkin päivittäin lievää tai kroonista kuivumista.

Monet ihmiset etsivät painonpudotusta ja terveellistä elämää. Samaan aikaan ylipainoisten tai liikalihavien aikuisten osuus kasvaa, minkä vuoksi yhä useammat ihmiset siirtyvät laihdutusruokavalioihin tai vähäkaloriseen ruokavalioon. Vesi, tärkeä ainesosa kuivumisen hoidossa, voi myös lisätä kehon kykyä saavuttaa terve paino.

Vesi ja laihtuminen

Jälkeen CDC:lleVuonna 2018 yli 73 % aikuisista Yhdysvalloissa oli ylipainoisia ja yli 42 % lihavia. Annals Of Translational Medicine -lehden 2017 artikkelin mukaan tämä uutinen ei näyttänyt hyvältä, kun otetaan huomioon liikalihavuuden välinen yhteys. Se lisää BMI:tä useiden terveysongelmien vuoksi. Mutta voiko vesi auttaa sinua laihduttamaan ja parantamaan terveyttäsi niin paljon kuin mahdollista?

Painonpudotuksen tärkein kriteeri on energiatasapaino eli kulutettujen kalorien määrä suhteessa poltettuihin kaloreihin. Tämän yhtälön toisella puolella kulutetut kalorit ovat samat kuin ruoat ja juomat, ja kulutetut kalorit ovat samat kuin aineenvaihdunnan, liikunnan ja ei-urheilun nopeus. Hyvä uutinen on, että vedellä on ratkaiseva rooli kaikissa näissä yhtälöissä.

Ensimmäinen syy, miksi vedellä on positiivinen vaikutus painonpudotukseen, on se, että se ei sisällä kaloreita. Näin voit vähentää päivittäistä kalorimäärääsi korvaamalla sokeripitoiset juomat, mehut ja kuumat kalorijuomat vedellä. On selvää, että kylläisyyden tunnetta lisäävien ruokien syöminen tai juominen vähentää kulutetun ruoan määrää ja imeytyneitä kaloreita; Monien tutkimusten mukaan, mukaan lukien Nutrition Societyn lehtijulkaisut, Veden juominen lisää kylläisyyttä ja vähentää nälkää.

Tämä voi osittain johtua siitä, että juomavesi täyttää vatsan ja vähentää nälkää; Jano ja nälkä jakavat normaalit hermopiirit, joten nämä tunteet voivat sekoittua joissakin ihmisissä, he sanovat Ruokahalu.

Liikunta on olennainen osa kaloriyhtälöä, koska se on ratkaisevan tärkeä kalorituotannon kannalta. Vuonna 2018 julkaistun katsaustutkimuksen mukaan Edistystä sydän- ja verisuonisairauksissa, liikunta ja fyysinen aktiivisuus liittyvät vahvasti painonpudotukseen, painonpudotuksen ylläpitämiseen ja kuolleisuusriskikriteerien pienentämiseen. On luonnollista, että ihmiset pitävät liikuntaa osana laihdutusrutiinia. Ota.

Artikkelin mukaan RavitsemusarvostelutKoska monet amerikkalaiset aikuiset kärsivät nestehukasta ja elimistö menettää 1,8 litraa vettä tunnissa harjoittelussa hikoilun ja hengityksen kautta, monet ihmiset eivät pysty harjoittelemaan kunnolla ennenaikaisen nestehukan vuoksi.

Ja nauti kaikista eduista. Juomavesi, jonka etuja, kuten erinomainen vaihtoehto korkeakalorisille juomille, kylläisyyden tunne ja fyysisen Suorituskyvyn lisääntyminen, voi auttaa sinua laihtumaan.

Onko todisteita veden vaikutuksesta painonpudotukseen?

Teoriat ovat erinomaisia ​​ja täydellisiä, mutta käyttäytymisen muutosta on vaikea osoittaa ilman objektiivista näyttöä. Onneksi on olemassa hyviä todisteita siitä, että juomavesi vaikuttaa painonpudotukseen.

Julkaisi lehdessä 12 kuukauden tutkimusanalyysin 173 naisesta lihavuus ja saavutti jännittäviä tuloksia. Kaikki osallistujat jaettiin ylipainoisiin ryhmiin, ja heidän ilmoitettiin juovan alle 994 ml (4 kupillista) vettä päivässä ilmoittautumisen yhteydessä.

2, 6 ja 12 kuukauden kuluttua mitattiin kaikki ruokavalio, fyysinen aktiivisuus, kehon paino, kehon rasvaprosentti ja vyötärön ympärysmitta. Ruokavalion tutkimiseksi tutkijat arvioivat veden, vähäkaloristen juomien, makeuttamattomien kalorijuomien (esim. 100 % luonnolliset hedelmämehut, maito) ja makeutettujen kalorijuomien keskimääräistä päivittäistä saantia sekä kalorien saantia. Muista kriteereistä riippumattomien todisteiden perusteella lisääntynyt vedenkulutus oli yksi painonpudotuksen ennustajista.

Toinen tutkimus julkaistiin vuonna lihavuusvertaili kahta 150 ihmisen ryhmää, jotka halusivat laihtua.

Yhtä ryhmää pyydettiin juomaan 680 ml vettä päivittäin ja toista ryhmää juomaan 680 ml kalorittomia, keinotekoisesti makeutettuja juomia päivittäin. Molemmat ryhmät laihtuivat, ja jopa keinotekoisesti makeutettuja juomia juoneet laihtuivat enemmän, mutta tämä tulos osoittaa, että veden juominen auttaa painonpudotuksessa.

Lopuksi systemaattinen katsaus Sairaalan ravitsemus tutkii kuutta satunnaistettua kontrolloitua tutkimusta veden vaikutuksista painonpudotukseen. Tutkimuksissa käytettiin erilaisia ​​juomamenetelmiä, mukaan lukien päivittäinen vedensaannin lisääminen, kaloripitoisten juomien korvaaminen vedellä ja veden juominen ennen ateriaa. Tulosten mukaan koehenkilöt laihtuivat 5,15 % painosta 0,4-8,8 kg.

Tulosten mukaan veden juominen voi auttaa sinua laihduttamaan, erityisesti muut laihdutusmenetelmät, kuten kalorien saannin vähentäminen ja liikunta.

Onko optimaalinen aika juoda vettä painon pudottamiseksi?

Jos yrität laihtua, on hyödyllistä laskea, kuinka sinun pitäisi juoda enemmän vettä. Mutta onko veden juominen tiettyinä vuorokaudenaikoina hyödyllisempää painonpudotuksessa? Ehdottomasti kyllä. Vettä tulee juoda kahdella eri tavalla painon pudottamiseksi: kun olet nälkäinen ja ennen ateriaa.

Joillakin ihmisillä jano- ja nälkäsignaalit yhdistetään, joten nälkäsignaalisi voi olla sama kuin janomerkkisi. Kun olet nälkäinen, veden juominen voi lisätä kylläisyyttä täyttämällä vatsasi.

On todisteita siitä, että veden juominen juuri ennen ateriaa voi saada sinut syömään vähemmän ja tuntemaan olosi kylläisiksi nopeammin. Painonpudotuksen lisäksi veden juominen voi auttaa kosteuttamaan kehoasi, kun olet janoinen. Siksi on hyvä varmistaa, että kehosi toimii kunnolla.

Diplomi

Jos haluat laihtua, tietoinen veden juominen voi olla hyvä idea, sillä se lisää kylläisyyden tunnetta, varsinkin jos juot vettä nälkäisenä tai juuri ennen ateriaa. Vesi on vähän kaloreita ja voi ylläpitää urheilullista suorituskykyä.

On myös pitkäaikaista näyttöä siitä, että vesi auttaa ylläpitämään painonpudotusta. Voi olla vaikea muistaa juoda vettä, eikä sinulla välttämättä aina ole pääsyä lasiin tai hanaan. Siksi vesipullon hankkiminen on helppo tapa muistuttaa itseäsi veden juomisesta.