Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Beast TV IPTV: tarkistus- ja asennusopas

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Beast TV IPTV: Review and Installation Guide

Beast TV on IPTV-palveluntarjoaja, joka tarjoaa seuraavat TV-kanavia eri maista kuten Iso-Britannia, Kanada, USA, Saksa, Espanja ja muut. Beast TV IPTV:n avulla voit käyttää enemmän kuin 17 000 suoraa TV:tä Kanavat ja 8 000 tilaussisältöä. Beast IPTV tarjoaa myös a sisäänrakennettu IPTV-soitin sisällön suoratoistoon. Tämä IPTV-soitin on saatavana vain APK-tiedosto. Joten voit ladata tämän IPTV-sovelluksen mille tahansa Androdi-pohjaiselle laitteelle.

Tässä oppaassa opit ostamaan IPTV-tilauksen Beast TV:hen ja katsomaan IPTV-sisältöä sisäänrakennetun soittimen avulla.

Beast IPTV:n kohokohdat

Kanavat ovat saatavilla 4K-laatuisina Tarjoaa tukea ulkoisille pelaajille VPN-ystävällinen IPTV
Usean näytön tuki Täysi EPG-tuki Koko perheelle sopiva sisältö
Monialustainen tuki 24/7 asiakastuki Mukana välitön aktivointi

Tilaussuunnitelmat

Tämän IPTV-palveluntarjoajan tilaussuunnitelmat on lueteltu alla.

Tilaussuunnitelma 1 yhteys 2 yhteys 3 yhteys 4 yhteys 5 yhteys

1 kuukausi 15,99 dollaria 25,99 dollaria 35,99 dollaria 45,99 dollaria 55,99 dollaria
3 kuukautta 31,99 dollaria 59,99 dollaria 81,99 dollaria 97,99 dollaria 111,99 dollaria
6 kuukautta 49,99 dollaria
12 kuukautta 79,99 dollaria 138,99 dollaria 189,99 dollaria 232,99 dollaria 259,99 dollaria

Tarjoaako Beast TV IPTV ilmaista kokeiluversiota?

Tällä hetkellä tämä IPTV-palvelu ei tarjoa ilmaista kokeiluversiota uusille käyttäjille. Jos haluat testata tätä IPTV-palvelua, voit ostaa kokeilupaketin hintaan 4,99 dollaria 24 tunnin ajaksi.(https://beastiptv.live/pricing/).

Kuinka kirjautua Beast IPTV:hen

1. Vieraile osoitteen virallisella verkkosivustolla Beast TV verkkosivusto PC:n selaimen kautta.

2. Siirry Hinnat-osioon.

3. Valitse mikä tahansa suunnitella ja napauta Täysi hinta painiketta alla.

4. Valitse nyt laitetyyppi, maa, laitteiden määrä ja aikuisille suunnattu sisältö. varten Aikuisille suunnattua sisältöäjoudut maksamaan lisämaksun 4,99 dollaria. Napsauta sitten Jatka maksamaan Painike.

5. Anna nyt maksutietosi ja osta tilaus Noudattamalla näytön ohjeita.

6. Ostamisen jälkeen saat M3U-linkin ja Kirjautumistiedot Beast TV IPTV:stä rekisteröidyssä sähköpostitunnuksessasi.

Beast TV:n suositut kanavat

AMC DiscoveryHD CW
ABC Showcase A&E
BBC BBC One NatGeo
ITV Sky Sports Ruokaverkosto
8 TV Madrid Eurosport KETTU

Kuinka ladata Beast TV Android-puhelimeen/-tablettiin

Android-käyttäjät voivat suoratoistaa tätä IPTV-palvelua virallisen streamin kautta Beast TV-soitin. Saadaksesi tämän soittimen, sinun on ladattava sivulle alla mainittu APK-tiedosto.

Beast IPTV: shorturl.at/buxB8

Kun olet ladannut soittimen, syötä tämän IPTV-palvelun kirjautumistiedot soittimeen, jotta voit suoratoistaa TV-kanavia, elokuvia jne. Android-puhelimellasi tai -tabletillasi.

Kuinka katsella Beast TV:tä iPhonella tai iPadilla

GSE Smart IPTV on paras IPTV-soitin iOS-laitteille. Voit asentaa tämän soittimen kautta Sovelluskauppa Kun olet asentanut tämän IPTV-soittimen, lisää tämän IPTV-palvelun tarjoama M3U-soittolistalinkki päästäksesi iPhonen tai iPadin sisältöön.

Kuinka asentaa Beast TV Firestick/Fire TV:hen

Firestick-käyttäjät voivat asentaa tämän Peto IPTV Sovellus kanssa Downloader sovellus. Asenna Downloader Amazon App Storesta Amazon Firestickiin. Ota sitten käyttöön “Asenna Tuntemattomat sovellukset” -vaihtoehto sovellukselle. Avaa Downloader-sovellus ja kirjoita Beast IPTV Playerin latauslinkki. Lataa APK-tiedosto ja asenna se Firestickiin. Avaa sitten sovellus. Kirjaudu sisään IPTV-tililläsi ja suoratoista kaikkea videosisältöä.

Kuinka suoratoistaa Beast TV:tä Windowsissa/Macissa

Suoratoistoa varten Peto IPTV Jos haluat tallentaa sisältöä tietokoneellesi, sinun on ladattava se VLC mediasoitin tietokoneellasi. Kun olet ladannut sovelluksen, avaa se VLC mediasoitin. Paina sitä media vaihtoehto ja valitse Avaa Verkkovirta Erikoisominaisuus. Siirry ponnahdusikkunassa kohtaan verkkoon -välilehti ja kirjoita Beast TV IPTV M3U -linkki. Napsauta nyt pelata Napsauta painiketta suoratoistaaksesi IPTV-sisältöä.

Kuinka saada Beast TV Smart TV:hen

Jos haluat suoratoistaa Beast IPTV -sisältöä älytelevisiossasi, tämä on oikea valinta Älykäs IPTV Pelaaja on paras valinta. Tämä IPTV-soitin on saatavilla useimpien älytelevisioiden sovelluskaupasta. Lisätäksesi sen Beast IPTV M3U -linkki Katso Smart IPTV Playerin osalta seuraavat oppaat.

Onko Beast TV turvallinen?

Tämä IPTV-palvelu saattaa vaikuttaa lupaavalta, mutta emme voi päätellä, että tämä IPTV on laillinen. Se on laiton palvelu, koska se sisältää tekijänoikeuksilla suojattua sisältöä ilman laillista lisenssiä. Tämän IPTV-palvelun sisällön suoratoisto ei ole turvallista ja voi johtaa oikeudellisiin ongelmiin. Suojaa itsesi tällaisilta ongelmilta piilottamalla IP-osoitteesi premium-VPN-palvelulla, kuten NordVPN.

Arvostelumme Beast TV:stä

Testaessamme tätä IPTV-palvelua kaikilla laitteilla havaitsimme, että sillä on hyvä yhteensopivuus ja vakaat palvelimet suoratoistoa varten. Tämä palvelu sisältää asiakastuen, joka toimii sähköpostin, puhelimen ja WhatsApp-alustojen kautta. Ajansiirto- ja jäätymisenestotekniikan puute on tämän IPTV-palvelun ainoa haittapuoli muihin palveluntarjoajiin verrattuna. Arvioimme sen kaikki näkökohdat huomioon ottaen 3,5/5 Beast TV:lle. Jos haluat vaihtoehdon, voit tilata Kreikan TV IPTV:n tai Start IPTV:n.

Sisällysluettelo