Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Bitcoin Minerin asentaminen – tapa poimia ja ansaita rahaa Bitcoineja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bitcoin Minerin asentaminen – tapa poimia ja rahallistaa Bitcoineja

suosittu eri ihmisten keskuudessa; koska se ei ole vain omaisuus, vaan se voidaan myös ansaita. Tapa ansaita se on käyttää kaivostyötä. Monet ihmiset ansaitsevat rahaa asentamalla Bitcoin Minerin. Liity meihin tässä artikkelissa näyttääksesi, kuinka voit osallistua tähän nuoreen ja tuottoisaan maailmaan helposti.

Bitcoinin kaivostyöläiset

Laitteisto Bitcoinin louhinta on jaettu kolmeen pääluokkaan, joilla on erilaiset hinnat ja louhinta. Tämä artikkeli opastaa sinut Bitcoin-kaivostyön asennuksen läpi ja selittää, kuinka kukin niistä toimii.

Tiedät luultavasti kuinka Bitcoin toimii ja mitä louhinta tarkoittaa. Mutta tiedätkö mitä tehdä Bitcoin Minerin Asentamiseksi? Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita oikea laitteisto. Tätä valintaa tehdessä on otettava huomioon kaksi asiaa:

Hash rate tai hash rate

Hajautusnopeus on laskelmien määrä, jonka laitteistosi voi suorittaa sekunnissa matemaattisen ongelman ratkaisemiseksi. Hash-nopeudet mitataan ajassa, sijainnissa ja taajuudessa (MH/s, GH/s ja TH/s). Mitä korkeampi hajautusprosenttisi (verrattuna keskimääräiseen hajautusnopeuteen), sitä todennäköisemmin tyhjennät siirtoesteen. Bitcoinin kaivoslaitteistojen vertailusivusto on hyvä paikka saada uutta tietoa erilaisista laitteiston hash-määristä.

tehon kulutus

Bitcoin Minerin asennuksen jälkeen kuluu sähköä, ja sähkönkulutus on myös kallista. Kiinnitä valinnassa enemmän huomiota laitteistosi virrankulutukseen watteina.

Käytä tätä tiivistettä ja virrankulutusta määrittääksesi, kuinka monta hajautusarvoa saat kullekin käytetylle tehowatille. Voit tehdä tämän jakamalla hajautusarvojen lukumäärän wattien määrällä.

Jos sinulla on esimerkiksi laite, jonka nopeus on 500 GH/s. ja käytät 400 wattia tehoa, saat 1,25 GH/s. per hash. Voit tarkistaa sähkölaskusi tai käyttää online-sähkön hintalaskuria määrittääksesi, kuinka paljon käteistä saat käteiskolikoiden muodossa.

Sinun on kuitenkin tehtävä erilainen ennuste. Joissakin tapauksissa käytät kaivoslaitteistoa tietokoneellasi. Tietokoneessasi on virtalähde, joka on suurempi kuin erotuslaitteiston virrankulutus, joten sinun tulee ottaa tämä huomioon laskelmissasi Bitcoin Minerin asentamista varten.

Bitcoinin louhintalaitteisto

Bitcoin-kaivostyöntekijöille on olemassa kolme päätyyppiä: GPU:t, FPGA:t ja ASIC:t. Jatkamme kunkin laitteiston tarkastelua yksityiskohtaisesti.

Bitcoinin louhinta CPU/GPU:lla

Heikoin Bitcoin-kaivoslaitteisto on tietokoneesi. Teoriassa voit poimia Bitcoineja tietokoneesi CPU:lla, mutta tämä on erittäin hidasta nykystandardien mukaan ja hyödytöntä käytännössä.

Voit lisätä Bitcoin-hajautusprosenttiasi lisäämällä grafiikkalaitteistoa pöytätietokoneellesi. Grafiikkakorteissa on grafiikkasuoritusyksiköitä (GPU). Nämä kortit on suunniteltu suorittamaan vaikeita matemaattisia operaatioita, jolloin ne voivat laskea kaikki monimutkaiset monikulmiot, joita tarvitaan huippuluokan videopeleihin. Tämä ominaisuus tekee siitä erityisen sopivan SHA-hajautuslaskelmiin, joita tarvitaan siirtolohkojen ratkaisemiseen.

Voit ostaa GPU:ita kahdelta suurelta jälleenmyyjältä: ATI ja Nvidia. Huippuluokan kortit maksavat satoja dollareita, ja niillä on tietysti merkittävä etu CPU-hajaukseen verrattuna. Esimerkiksi ATI 5970 -näytönohjaimet voivat tarjota sinulle yli 800 CPU:ta sekunnissa, kun CPU on tyypillisesti alle 100 MHz sekunnissa.

Hyvä puoli näissä GPU: issa on, että ne antavat sinulle mahdollisuuden asentaa Bitcoin Miner. Esimerkiksi Lightcoin käyttää Bitcoinille erilaista proof of work -algoritmia nimeltä Scrypt. Scrypt on optimoitu yhteensopivuutta prosessorien ja grafiikkasuorittimien kanssa, joten se on hyvä valinta grafiikkasuorittimen purkajille, jotka haluavat työskennellä eri valuuttojen kanssa. Nykyään Bitcoinin louhintaa ei enää tehdä GPU:lla. ASIC-kaivosvoiman, jota näytönohjaimet eivät pysty vastaamaan, tulon myötä Bitcoinin louhinnan vaikeus on kaksinkertaistunut.

Bitcoinin louhinta FPGA:lla

FPGA-piiri on integroitu piiri, joka voidaan konfiguroida rakentamisen jälkeen. Tämän ansiosta kaivoslaitteiston valmistaja voi ostaa siruja irtotavarana ja mukauttaa ne sitten asentamaan Bitcoin-kaivostyöntekijän. Koska nämä sirut on suunniteltu uuttamista varten, ne lisäävät laitteiden suorituskykyä suorittimiin ja grafiikkasuorittimiin verrattuna. Yksisiruisten FPGA-laitteiden, joiden kapasiteetti on noin 750 MHz, on osoitettu toimivan korkeimmalla tasolla. Tietysti on myös mahdollista sijoittaa useampi kuin yksi siru yhteen laitteeseen.

Bitcoinin louhinta ASIC:lla

Erityiset integroidut piirit (ASIC) on suunniteltu erityisesti tekemään vain yksi asia: poimimaan Bitcoineja uskomattomilla nopeuksilla ja suhteellisen alhaisella virrankulutuksella. Koska nämä sirut on suunniteltu ja valmistettu yksinomaan tähän tarkoitukseen, niiden valmistaminen on kallista ja aikaa vievää, mutta yllättävän nopeaa. Tällä hetkellä myydään laitteita, joiden nopeus on 5-500 GHz. Myyjät ovat jo luvanneet tehokkaampia ASIC-laitteita, joiden laskentateho on 2 biljoonaa sekunnissa. Syyskuussa 2015 Company 21 esitteli Bitcoin-tietokoneensa, joka sisälsi erotussirun ja maksoi noin 400 dollaria. Yritys on suunnattu kehittäjille, jotka voivat luoda sovelluksia tällä alueella, mutta sillä ei ole mitään tekemistä kehittäjien kanssa, joiden tavoitteena on poimia Bitcoineja voittoa varten.

Asenna Bitcoin Miner

Kaivostoiminnan kannattavuuden laskeminen

Ennen kuin ostat laitteiston Bitcoin Minerin asentamiseen, laske kaivosvoittosi Genesis Blockin edistyneellä kaivostoiminnan kannattavuuslaskimella. Voit määrittää syöttöparametreja, kuten laitteen hinnan, hash-nopeuden, virrankulutuksen ja Bitcoinin nykyisen hinnan, määrittääksesi, kuinka paljon pääomastasi palautetaan.

Toinen tärkeä parametri on verkon jäykkyys. Tämä mittari osoittaa, kuinka vaikeaa on ratkaista siirtolohkoja, ja tämä mittari vaihtelee verkon hajautusnopeuden mukaan. ASIC:ien tullessa markkinoille verkon vaikeudet todennäköisesti kasvavat merkittävästi. Joten jos lisäät tätä mittaria laskimessa, näet sijoitetun pääoman tuoton, kun enemmän ihmisiä liittyy peliin. Kun olet valinnut laitteistosi Bitcoin Minerin asentamiseen, sinun on tehtävä vielä muutama asia:

Ohjelmiston lataus

Valitsemastasi laitteesta riippuen sinun on suoritettava ohjelmisto käyttääksesi sitä. Kun käytät GPU:ita ja FPGA:ita, tarvitset yleensä isäntätietokoneen, jossa on kaksi asiaa: tavallinen Bitcoin-asiakas ja kaivosohjelmisto.

Normaali Bitcoin-asiakas

Ohjelmisto yhdistää tietokoneesi verkkoon, muodostaa yhteyden muihin Bitcoin-asiakkaisiin, helpottaa siirtoja ja hallitsee lohkoketjun polkua. Koko Aloittamiseen tarvittavan Bitcoin-lohkoketjun lataaminen vie aikaa. Bitcoin-asiakasohjelma synkronoi tiedot tehokkaasti kaivostyöntekijäsi ja Bitcoin-verkon välillä.

Asenna Bitcoin-kaivosohjelmisto

Bitcoinin louhintaohjelmisto ohjeistaa laitteistoa suorittamaan tämän vaikean tehtävän: käymään lähetyslohkot läpi niiden ratkaisemiseksi.

Käyttöjärjestelmästäsi riippuen ohjelmistoja on erilaisia. Windowsille, Macille ja muille käyttöjärjestelmille on olemassa erityinen ohjelmisto.

Saatat tarvita myös kaivosohjelmiston ASIC-poimijallesi. Jotkut uudemmat mallit lupaavat kuitenkin käsitellä mitä tahansa esikonfiguroitua, mukaan lukien Bitcoin-osoite. Joten sinun tarvitsee vain kytkeä pistoke pistorasiaan.

Liity uima-altaaseen

Olet nyt suorittanut Bitcoin Miner -asennusprosessin. Jos et tee tätä muiden kanssa, sinulla on vähän mahdollisuuksia voittaa Bitcoineja. Tätä varten sinun täytyy liittyä Bitcoinin kaivospooliin.

Asenna Bitcoin Miner

Loppuhuomautukset

Tässä artikkelissa opit, mitä tarvitset Bitcoin Minerin asentamiseen. Seuraamalla tätä prosessia voit säästää Bitcoineja itsellesi, mutta sinun ei pitäisi odottaa voittosi olevan yhtä suuri kuin maailman suurimmat pankit, koska sinulla on niin monia kilpailijoita, jotka ovat kaukana sinua.

Sisällysluettelo