Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

BJP:n “Tek Fog” sumentaa tarinaa maailman suurimmassa demokratiassa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: BJP:n “Tek Fog” sumentaa tarinaa maailman suurimmassa demokratiassa

IT-solun entinen työntekijä on paljastanut BJP:n IT-solun käyttämän hienostuneen ja salaisen sovelluksen nimeltä Tek Fog.

Mukaan Johdot TutkintaToinen keskustelu tämän lähteen kanssa, anonyymi Twitter-tili, paljasti todisteita siitä, että aktivistit käyttävät tällaista sovellusta lisätäkseen puolueen suosiota ja manipuloidakseen yleistä mielipidettä suurilla sosiaalisen median alustoilla.

Tutkimus paljastaa neljä hälyttävää asiaa, joita sovellus voi tehdä.

  • Julkisen narratiivin manipulointi.
  • Tietojenkalastelu ei-aktiivisille WhatsApp-tileille.
  • Yksityisen tietokannan käyttö kohdennettuun häirintään.
  • Poistaa käyttäjien jättämät digitaaliset jäljet.

Uutisissa: Valtakunnallinen internetin sulkeminen Kazakstanissa massiivisten mielenosoitusten jälkeen

Lähde väitti, että hänen päivittäisiin tehtäviinsä kuuluivat Twitterin trendaavan osion kaappaaminen kohdistetuilla hashtageilla, BJP:tä arvostelevien toimittajien online-häirinnän hallinta sekä useiden BJP:hen liittyvien WhatsApp-ryhmien luominen ja hallinta.

Sovelluksen keskeinen ominaisuus on edellä mainittu trendaavien osioiden haltuunotto Twitterissä ja Facebookissa. Sovelluksessa on sisäänrakennetut “Automaattinen uudelleentwiittaus”- ja “automaattinen jakaminen” -ominaisuudet, jotka edistävät tiettyjen ihmisten ja ryhmien twiittejä ja viestejä sekä lähettävät nämä hashtagit roskapostiksi näiden operaattoreiden hallitsemille tileille.

Tämä sisältää oikeistolaisen propagandan, jonka ansiosta tämä sisältö on saatavilla paljon laajemmalle yleisölle samalla kun äärimmäiset narratiivit ja poliittiset kampanjat näyttävät paljon suositummilta kuin tosielämässä, mikä lisää keinotekoisesti puolueen suosiota.

Token varastamista vastaavalla tekniikalla sovellus voi myös ottaa haltuunsa passiivisia WhatsApp-tilejä, jolloin operaattorit voivat lähettää viestejä “usein yhteydenottoihin” tai “kaikkiin yhteystietoihin”. Samaa ominaisuutta käytetään myös tietojenkalastelukohteiden henkilökohtaisiin tietoihin pilvipohjaiseen tietokantaan.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, sovelluksen avulla käyttäjät voivat myös poistaa tai määrittää uudelleen kaikki olemassa olevat tilit, joita käytetään näihin toimintoihin yhdellä napautuksella. Tämä tarkoittaa, että ainakin teoriassa kaikki jäljet ​​toimijoiden stressaavasta toiminnasta voidaan poistaa.

Tek Fog -sovellus on ongelmallinen sekä eettisestä että teknologisesta näkökulmasta, koska se asettaa haasteen paitsi sosiaalisen median alustoille väärän tiedon torjunnassa, myös jokaiselle maan henkilölle, jonka perusoikeus yksityisyyteen ilman loukkausta olisi loukattu Toinen ajatus on tehdä syntipukkeja ihmisistä, jotka lopulta syöttävät BJP:n äänipankkiin.

Se, että BJP voi pitää silmällä yksittäisiä kansalaisia ​​tai kokonaisia ​​kertomuksia ja kohdistaa ne ja ylläpitää hyvin jäsenneltyjä tietokantoja heistä, on hälyttävä havainto.

Mistä tämä tietokanta koostuu?

Laaja tietokanta yksilöistä on luokiteltu ammatin, uskonnon, kielen, sukupuolen, iän, poliittisen suuntautumisen ja jopa asioiden, kuten seksuaalisen suuntautumisen ja fyysisten ominaisuuksien mukaan.

Onko Sosiaalisessa mediassa mikään totta?

Tämän löydön perusteella kukaan ei voi koskaan sanoa. On parasta välttää äärimmäistä sisältöä ja luottaa olemassa oleviin, luotettaviin lähteisiin vahvistaaksesi kertomukset.

Miksi sinun pitäisi olla huolissaan?

Kuten edellä mainittiin, se, että hallitseva puolue tekee näin, loukkaa selkeästi perusoikeuttasi yksityisyyteen. Tämä loukkaa selkeästi luottamusta ja kannustaa antamaan sinulle väärää tietoa, ja sitä käytetään kohdistamaan tiettyihin ihmisiin kohdistaa ja häiritä. .

Tässä mielessä Tek Fog tarjoaa myös valtavan teknologisen haasteen sosiaalisen median alustoille näiden ongelmien ratkaisemiseksi. Hakkerointi on ollut olemassa niin kauan kuin Internet itse, ja yhä useammat ihmiset käyttävät sosiaalista mediaa joka vuosi. Silti tällainen suuri yksityisyyden loukkaus, etenkin Intian kaltaisessa väkirikkaassa maassa, on suuri ongelma.

Miten suojelet itseäsi?

Poista passiiviset tilisi, älä käytä samoja salasanoja kaikilla sosiaalisen median alustoilla ja pidä silmällä näkemääsi sisältöä. Peruskyberturvallisuustoimenpiteiden toteuttaminen voi auttaa suojelemaan digitaalista identiteettiäsi paljon.

Mikä on turvallista ja mikä ei?

Tässä vaiheessa on mahdollista, että henkilötietosi, yhteystietosi ja muut kirjautumistietosi päivittyvät jo Tek Fogin tietokantaan. Jälleen, jos noudatat yllä olevia kyberturvallisuuden perusvarotoimia, saatat pystyä välttämään tämän tulevaisuudessa.

Voiko sen korjata?

Kissa on nyt ulos pussista. Kerran vuotanut tieto katoaa lopullisesti. Jos kuitenkin ryhdymme asianmukaisiin toimenpiteisiin, voimme rajoittaa aiheutuneita vahinkoja ja varmistaa, että vastaavaa ei toistu tulevaisuudessa.

Uutisissa: Panasonic sanoo, että yritysten järjestelmiä ei käytetty palvelinmurron aikana