Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Bluesky vahvistaa sovelluksen muuntaessaan ADX:n AT-protokollaksi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Bluesky vahvistaa sovelluksen muuntaessaan ADX:n AT-protokollaksi

Twitterin projekti hajautetun sosiaalisen verkoston luomiseksi – Bluesky on vihdoin hankkimassa sovelluksen. Verkko ilmoitti tiistaiaamuna, että Bluesky-sovelluksen julkaisu lähestyy ja jakoi myös päivityksiä ADX:n seuraavista vaiheista.

Vaikka meillä ei ole todellista julkaisupäivää, Ominaisuuksia tai mitään, todellinen ongelma tässä on AT-protokolla, uusi nimi ADX:lle, joka tarkoittaa Authentication Transfer Protocolia.

Se on tarkoitettu uudeksi “liittoutuneeksi sosiaaliseksi verkostoksi”, joka yhdistää useiden hajautettujen teknologioiden ideat yksinkertaiseen, nopeaan ja avoimeen verkkoon. Tällä hetkellä on neljä asiaa, jotka tekevät AT-protokollasta ainutlaatuisen.

  • Tilin siirrettävyys: ATP:n avulla käyttäjät voivat siirtää tilinsä palveluntarjoajalta toiselle menettämättä tietoja tai sosiaalisia kaavioita.
  • Algoritmin valinta: ATP tarjoaa käyttäjille myös “avoimen algoritmin tilan”, joka antaa heille enemmän hallintaa kokemuksistaan.
  • Yhteistoiminta: ATP käyttää Lexiconia, skeemapohjaista yhteistoimintakehystä, ratkaisemaan yhteentoimivuusongelmia ja varmistamaan terveen kilpailun eri yhdistettyjen palveluiden välillä.
  • Suorituskyky: Kuten nimestä voi päätellä, ATP on pohtinut suorituskykyä ja latausaikoja tavoitteenaan latautua nopeasti suurillakin volyymeilla.

Bluesky on valmis aloittamaan protokollan testauksen tulevaisuudessa. Protokollatyö on ollut käynnissä julkisessa GitHub-tietovarastossa toukokuusta lähtien. Nyt on olemassa AT Protocol -Verkkosivusto, joka sisältää yksityiskohtaiset tiedot spesifikaatioissa suoritettavista tehtävistä, ja tekniikka on vihdoin tarpeeksi vakaa, jotta tiimi voi alkaa kommunikoida kulissien takana tapahtuvista asioista.

Testi on parhaillaan käynnissä yksityisenä beetaversiona. Kun beta-testi on käynnissä, tiimi toistaa protokollan eritelmiä ja antaa tietoja sen toiminnasta. Testaus siirtyy lopulta julkiseen beta-vaiheeseen, kun tiimi päättää, että se on valmis. Sillä välin testaamaan halukkaat voivat rekisteröityä yksityiseen betaan täällä.

Uutisissa: Kiinan tukemat hakkerit nuuskivat Hongkongin verkkoja vuoden ajan