Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Chat-kansion koulutus Telegramissa | Ryhmien ja Telegram-kanavien erottaminen

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Chat-kansion koulutus Telegramissa | Ryhmien ja Telegram-kanavien erottaminen

Tässä artikkelissa opit määrittämään ja muokkaamaan kansioita Telegram- ja kansiokeskustelujen järjestämiseksi, jotta eri keskusteluihin pääsy on helpompaa.

Kuinka järjestän keskustelut Telegramissa?

Anna Telegram-asetukset. Valitse Chat-kansio iPhonessa ja Kansio Androidilla.

Kun olet siirtynyt Kansiot-sivulle, voit lisätä kansioita ja luokitella keskustelut. Telegram näyttää sinulle ehdotetut kansiot lisättäväksi “Suositellut kansiot” -osiossa. Voit tehdä tämän esimerkiksi Manuaalisesti lisäämällä nämä ehdotukset katkaisematta lukemattomia keskusteluja tai henkilökohtaisia ​​keskusteluja. Napauta LISÄÄ Napsauta painiketta, jos haluat lisätä sen.

Jos kuitenkin haluat järjestää haluamasi keskustelut manuaalisesti, valitse Lisää mukautettu kansio iPhone ja luo uusi kansio Androidissa päästäksesi Uusi kansio -sivulle.

Kansiokeskustelut Telegramissa 2 2

Tämän sivun yläreunaan sinun on kirjoitettava kansiolle valittu nimi Kansioiden nimet Laatikko. Napauta Sisällytetyt keskustelut -osiossa Lisää chatteja valitaksesi keskustelut ja keskustelutyypit, jotka haluat sijoittaa tähän kansioon.

Kansiokeskustelut Telegram 3:ssa

Kun olet napauttanut “Lisää keskusteluja”, sinut ohjataan “Sisällytetyt keskustelut” -sivulle, jossa näet kaksi osiota: Chat-tyypit Ja Chatit.

Chat-tyypit, valmiiksi rakennettu Telegram-luokka, sisältävät seuraavat:

  • Yhteystiedot: Henkilökohtaisia ​​viestejä yleisölle
  • Ei-kontaktit: Henkilökohtaiset viestit muilta ihmisiltä kuin yleisöltä
  • Ryhmät: ryhmiä
  • kanavia _
  • Botit: robotti
Valitsemalla minkä tahansa chat-tyypin voit luoda saman kaaviotyypin kansion. Oletetaan, että haluamme erottaa henkilökohtaisten viestien ryhmittelyn muista keskusteluista. Valitsemalla “Chat Types” -osiosta kaksi vaihtoehtoa “Yhteystiedot” ja “Ei-yhteyshenkilöt”, voimme tehdä tämän, eikä sinun enää tarvitse valita yksittäisiä keskusteluja yksitellen “Chatit”-osiossa.
Chatit Kaikki chatit, kanavat, robotit ja Telegram-ryhmät on myös lueteltu osiossa. Aina kun haluat valita tiettyjä keskusteluja, jotka eivät sisälly Chat-tyypit-osioon, voit toimia tässä osiossa. Jos esimerkiksi luomme henkilökohtaisen kansion ja haluamme sijoittaa luomamme kanavat tähän kansioon, meidän on valittava kanavat Chatit-osiossa. Voimme myös etsiä chatin nimeä sivun yläreunan hakupalkin avulla.
Kun olet valinnut haluamasi keskustelut, napauta Valmis -kuvaketta iPhonen oikeassa yläkulmassa ja valintamerkkivaihtoehtoa oikeassa alakulmassa Androidissa.
Vuonna Poissuljetut chatit Kohdassa voit määrittää keskustelut, joita et halua näyttää luodussa kansiossa. Voit lisätä keskustelun tähän osioon napauttamalla Lisää keskusteluja. iPhonessa ja Poista keskustelut Androidilla. Sinut ohjataan Poissuljetut keskustelut -sivulle, jossa näet kaksi vaihtoehtoa: Chat-tyypit Ja Chatit.
Vuonna Chat-tyypit Telegram-osio ehdottaa, että poistat mykistetut, luetut ja arkistoidut keskustelut kansio Sinä luotu. Esimerkiksi valitsemalla kaksi vaihtoehtoa “Mykistä” ja “Arkistoitu”, voimme poistaa mutatoidut ja arkistoidut keskustelut luodusta kansiosta.
Vuonna Chatit Tässä osiossa voit valita manuaalisesti keskustelun, jonka et halua näkyvän uudessa kansiossasi, kaikista luetelluista keskusteluista, kanavista, boteista ja Telegram-ryhmistä. Voit myös etsiä chatin nimeä sivun yläreunan hakupalkin avulla.
Kun olet valinnut keskustelut, napauta Valmis -kuvaketta iPhonen oikeassa yläkulmassa ja Androidissa oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta.
Nyt kun olet valinnut kansion nimen ja sen sisältämät keskustelut, napauta iPhonessa Luoda oikeassa yläkulmassa ja Androidissa napauta Tallentaa oikeassa yläkulmassa luodaksesi kansion.
Luomasi kansio lisätään nyt Kansiot-osioon.
Samalla tavalla voit luoda lisää kansioita Telegramiin erilaisten keskustelujen luokittelua varten. Kun olet tehnyt kansiot valmiiksi, Telegram-keskustelusivusi sisältää välilehdet, joissa on luomiesi kansioiden nimet.
Muokkaa ja poista kansioita Telegramissa
Androidissa vasemmalla olevien kahden vaakaviivan sankarit ovat kansioiden nimiä. Voit muuttaa kansioiden välilehtien järjestystä Telegram-keskustelunäytössä iPhonessa napauttamalla Muokata näyttääksesi litteät kolmiomaiset kuvakkeet kansioiden nimien oikealla puolella. Kosketa tätä kuvaketta ja pyyhkäise sitten ylös tai alas (minne haluat kansion olevan) siirtääksesi kukin kansio.
Jos haluat muokata iPhonessasi olevaa kansiota, napauta sen nimeä avataksesi muokkausnäytön. Napsauta Androidissa oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse se Muokata Mahdollisuus.
Jos haluat poistaa kansion iPhonessa, vedä kansiota vasemmalle, kunnes Poistaa Painike tulee näkyviin. Napsauta Androidissa oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta ja valitse Poistaa.
Lopuksi Telegram on tarjonnut ominaisuuksia, joiden avulla käyttäjät voivat helposti järjestää keskusteluja ja etsiä ja käyttää tiettyjä keskusteluja.
Toivomme, että tämä opetusohjelma on sinulle hyödyllinen. Jos sinulla on kysyttävää chat-kansion luomisesta ja poistamisesta Telegramissa

Sisällysluettelo