Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

ChatGPT-kloonisovellus saavuttaa iOS:n maksullisten sovellusten kärkilistat

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: ChatGPT-kloonisovellus saavuttaa iOS:n suosituimmat maksulliset sovellukset

ChatGPT:n suosion ansiosta markkinoille on ilmestynyt useita klooneja, mukaan lukien useita sovelluksia iOS App Storessa ja Android Play Storessa. Yhdellä näyttää kuitenkin olevan suurin osa kakkua, koska siitä on tullut yksi App Storen eniten maksetuista Sovelluksista.

Hyödyntääkseen OpenAI-chatbotin kasvavaa suosiota iOS-kehittäjä loi “Sosiaalisen median sovellukset ja peliurheilun terveysjuoksujen vaelluslenkkien kuntoiluseurannan”. ChatGPT-kloonisovellus nimeltään “ChatGPT Chat GPT AI With GPT-3” lupaa “mainoksettoman Pro” -kokemuksen tilauksilla, jotka alkavat 4,99 dollarista ja nousevat 49,99 dollariin muuten ilmaisella palvelulla.

Sanomattakin on selvää, että edellä mainittu sovellus ei ole millään tavalla sidoksissa OpenAI:n ChatGPT-chatbotiin, mutta se on noussut App Storen listalle ja oli yksi eniten maksetuista sovelluksista (tuottavuuden 5. sija tämän artikkelin kirjoittamishetkellä). Sovelluksella on myös yli 12 000 arvostelua arvosanalla 4,6/5. Sovelluksen kuvauksen mukaan sovellus sijoittui ykkössijalle yli 100 maassa.

Koska App Store kuitenkin ilmoittaa, että kloonisovellus on yli neljä vuotta vanha, se oli todennäköisesti toinen sovellus, joka sai uuden päivityksen, joka auttoi sitä ajamaan chatbot-aaltoa.

OpenAI:n virallinen ChatGPT-botti on ilmainen

Siitä asti kun Machuhut rikkoi tarinansovellus näyttää päivittäneen kuvauksensa ja sanoo selvästi, että se on “epävirallinen kolmannen osapuolen sovellus”.

ChatGPT:tä on mainostettu tekoälytekniikan läpimurrona ja seuraavana suurena askeleena tekoälyn kehityksessä – jopa Google näyttää hikoilevan sitä. Suosio on kuitenkin johtanut myös kloonien määrän kasvuun, joista yksikään ei ole sidoksissa ohjelmaan ja mitä todennäköisimmin ne kaikki rahastetaan.

ChatGPT-kloonin kehittäjillä on myös kaksi muuta sovellusta App Storessa, “Activity Lock Screen Widget 16” ja “BetterTrack Ride Hike Run Swim”.

Vaikka Apple arvostaa App Storeaan erittäin tiukkojen käytäntöjensä vuoksi, tällaiset sovellukset pyörivät edelleen alustalla ja voivat mahdollisesti huijata ihmisiä, kuten ChatGPT-kloonissa, joka veloittaa muuten ilmaisesta palvelusta.

ChatGPT:llä on yli miljoona DAU:ta, ja sen algoritmi ja toiminnot voivat pian tukea Bingiä, Outlookia, Wordia ja Powerpointia muiden Microsoft-sovellusten ohella.

Uutisissa: Microsoftin tutkijat paljastavat VALL-E AI, joka luo ääniä uudelleen