Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Chromen automaattinen täyttö saa tietoturvapäivityksen biometrisilla tiedoilla ja täyttö kosketuksella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Chromen Automaattinen täyttö saa tietoturvapäivityksen biometrisilla tiedoilla ja koskettamalla täyttö -ohjaimilla

Google esitteli torstaina kaksi uutta työkalua, joilla pyritään parantamaan Chromen automaattisen täyttöominaisuuden turvallisuutta. Näitä ovat biometrinen todennus tallennettujen maksutietojen täyttämistä varten ja uusi koskettamalla täyttötoiminto selaimen salasananhallinnassa.

Aikaisemmin Chrome pystyi käyttämään kaikkia käyttäjän Google-tilille tallennettuja kortteja vain, jos se oli välttämätöntä tapahtumaa varten ja vaati CVV- tai CVC-numeron tapahtuman vahvistamiseksi. Päivityksen myötä Google lisää toisen suojauskerroksen – sormenjälkitunnistuksen – jota tarvitaan aina, kun Chrome tarvitsee luvan käyttää käyttäjän luotto- tai maksukortin automaattisen täytön tietoja hänen Google-tilinsä kautta.

Käyttäjät voivat ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä biometrisen todennusominaisuuden Chromen asetuksista. Ensimmäisen biometrisen tapahtuman jälkeen CVC-todennus voidaan myös poistaa käytöstä.

Biometrinen todennusominaisuus on jo saatavilla Chrome for Windowsille ja Macille, ja se otetaan käyttöön Android-laitteissa lähiviikkoina.

Uutisissa: Google One -sovellus julkaistu iOS:lle; Chat saa tumman teeman

Toinen työkalu on koskettamalla täyttötoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään helposti. Kaikki nykyisen verkkosivuston tallennetut tilit näkyvät selkeässä valintaikkunassa näytön alareunassa. Tämä tarkoittaa, että käyttäjien ei tarvitse vierittää lomakkeen asianmukaisiin kenttiin valitakseen oikeat tilin tunnistetiedot.

Touch-to-täyttö-ohjaimet julkaistaan ​​myös Chrome for Androidille lähiviikkoina.

“Jatkossa Chrome antaa sinun rekisteröidä laitteesi hakemaan korttinumeroita biometrisen todennuksen, kuten sormenjäljen, avulla. Chrome käyttää W3C WebAuthn -standardia rekisteröidäkseen sinut turvallisesti biometriseen todennuksen käyttöön. Biometriset tiedot eivät koskaan poistu laitteestasi.” Google ilmoitti. “Keskitymme edelleen kehittämään intuitiivisia Ominaisuuksia, jotka pitävät sinut turvassa, kun kirjaudut sisään ja maksat verkossa, ja odotamme, että voimme jakaa lisää jatkossa.”

Lue myös: URL-osoitteen poistaminen Chromesta, Firefoxista, Operasta, Edgen automaattisen täytön ehdotuksesta