Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Covid-rokotteen saaneilla SARS-potilailla on vahva immuniteetti koronavirusta vastaan

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: COVID-rokotteen saaneilla SARS-potilailla on vahva immuniteetti koronavirukselle

Covid-rokote: Lähes 20 vuotta ennen SarsCovid 2:n ilmaantumista lähes tappavampi koronavirus aiheutti paniikkia ja tappoi lähes 10 prosenttia 8 000 tartunnan saaneesta ihmisestä. Silti vuoden 2003 akuutti hengitystieoireyhtymä (SARS) on saattanut jättää lahjoja joillekin selviytyneille.

Uusi tutkimus osoittaa, että Covid 19 -tautia vastaan ​​rokotetut entiset SARS-potilaat näyttävät pystyvän taistelemaan kaikkia kiertäviä SARS-CoV-2-viruksen kantoja sekä Mahdollisesti esiin tulevia kantoja vastaan.

Niiden voimakkaat vasta-aineet voisivat jopa suojata muiden lajien koronaviruksilta, joita ei ole vielä tarttunut ihmisiin, ja ne voivat tarjota vihjeitä yleisrokotteen kehittämisestä tulevien koronavirusepidemioiden estämiseksi.

Singaporelaisen Duke-Anivas School of Medicine -koulun patologin Lynda Wangin johtama tutkijaryhmä tunnisti kahdeksan SARS-eloonjäänyttä, jotka olivat äskettäin saaneet kaksi annosta Qovid 19 -mRNA-rokotetta.

He raportoivat New England Journal of Medicine että koeputkessa olevasta verestäsi otetaan vasta-aineita, jotka neutraloivat voimakkaasti SARS-CoV-2:n (Covid-19-virus) ja SARS-CoV:n (SARS-virus) primaariset kannat…

Lisäksi testatut neutraloivat vasta-aineet olivat erittäin tehokkaita alfa-, beeta- ja SARS-CoV-2-deltalajeja vastaan ​​ja saattoivat myös mahdollisesti infektoida viisi sukua olevaa Koronavirusta lepakoissa ja pangoliinissa.

Joulukuussa 2003 potilaita tutkitaan akuutin hengitystieoireyhtymän (SARS) varalta Singaporen sairaalan teltassa.

“Priamvada Acharya, Duken yliopiston rakennebiologi, joka työskentelee yleisen koronavirusrokotteen parissa ja joka ei osallistunut uuteen tutkimukseen, sanoo:”

Todisteet laajalle levinneestä immuniteetista arboviruksia (koronavirusten alaryhmä, mukaan lukien SARS- ja Covid-19-virukset) vastaan ​​ovat hämmästyttäviä ja hyviä uutisia.

Uusi paperi esittelee konseptin, joka osoittaa mahdollisuuden kehittää yleinen rokote arboviruksia vastaan. Tämä tutkimus on myös tärkeä askel kaikkia koronaviruksia vastaan ​​tehokkaan rokotteen kehittämisessä.

SARS-CoV- ja SARS-CoV-2-virukset ovat geneettisesti noin 80-prosenttisesti samanlaisia ​​ja molemmat laukaisevat infektion, kun niiden pintaproteiinipiikki sitoutuu ihmisen solun reseptoreihin, joita kutsutaan ACE2:ksi. Kun tutkijat kuitenkin ilmoittivat tänä vuonna, että SARSista toipuneilla ihmisillä oli vasta-aineita, jotka saattoivat estää SARS-CoV:n sitoutumisen ACE2-reseptoriin, mutta jotka eivät olleet tehokkaita SARS-CoV-2:ta vastaan, Wang yllättyi.

“Ihmettelin miksi, jos nämä kaksi virusta sitoutuvat samaan reseptoriin ja niiden vasta-aineet eivät ole tehokkaita molempia vastaan”, hän sanoo.

Immuuni-B-solut tuottavat erilaisia ​​vasta-aineita kutakin virusta vastaan, mutta laboratoriokokeet mittaavat yleensä yleisimmän viruksen läsnäolon. Wang väitti, että SARS-eloonjääneillä saattaa olla B-solupopulaatio, joka tunnistaa sekä SARS-CoV:n että SARS-CoV-2:n, mutta niitä on vaikea havaita niiden harvinaisuuden vuoksi. Jos näin on, hän ajatteli, että Covid-rokote voisi lisätä näiden kaksois-B-solujen populaatiota ja lisätä eloonjääneiden turvallisuutta.

Tämän mahdollisuuden testaamiseksi Wangin ryhmä vertasi vasta-aineita, jotka neutraloivat SARS-rokotetut eloonjääneet (kaikki terveydenhuollon työntekijät Singaporessa) vasta-aineisiin, jotka neutraloivat SARS-eloonjääneitä, jotka eivät olleet saaneet Covid-19-rokotetta.

He tutkivat myös vasta-aineita kolmesta muusta ryhmästä: rokottamattomat ihmiset, joilla oli Covid 19 kokeen aikaan, rokotetut ihmiset, jotka olivat toipuneet SARS-CoV-2:sta, ja rokotetut ihmiset, jotka eivät olleet koskaan saaneet virustartuntaa.

Wangin tiimin kehittämän uuden menetelmän mukaan, joka testaa vasta-aineiden kykyä estää ACE2:n ja eri piikkien sitoutumisdomeenin (RBD) välistä sitoutumista, Covid-rokotteen saaneet SARS-eloonjääneet olivat ainoa ryhmä, jonka vasta-aineista kymmenen oli viruksia. Erilaisia ​​korona neutraloituja. Lisäksi molempia vastaan ​​neutraloivien vasta-aineiden määrä oli suhteellisen korkea.

Neil King, Washingtonin yliopiston biolääketieteen insinööri, joka työskentelee yleisten koronavirusrokotteiden parissa, kutsui tutkimusta “erittäin mielenkiintoiseksi” ja sanoi, että se voi muuttaa tutkijoiden ponnistelujen suuntaa rokotteiden tuottamiseen.

Useat yleistettyjen koronavirusrokotteiden parissa työskentelevät tutkimusryhmät yhdistävät piikkejä tai yksinkertaisesti sitovia domeeneja avainreseptoriin kahdeksasta tai useammasta eri viruksesta. Silti uusi tutkimus osoittaa, että vain kahden yhdistelmä voi riittää suojaamaan kaikkia arboviruksia vastaan.

Toisaalta Wang ei ole vielä selvittänyt syytä näiden vasta-aineiden hyvälle suorituskyvylle, mikä on erittäin tärkeää rokotteen kehittämisen kannalta; Tämä johtuu siitä, että on epätodennäköistä, että vastaanottajayhdisteen domeeni itse laukaisee vaaditun immuunivasteen. Immunogeenien suunnittelu vaatii monimutkaista rakennebiologian analyysiä, jota tutkijat työskentelevät määrittääkseen niiden sitoutumisen tarkan sijainnin reseptoria sitoviin domeeneihin. Nämä tiedot voivat auttaa tutkijoita kääntämään niitä piikin osia, jotka tuottavat näitä suojaavia vasta-aineita.

Wang ehdottaa, että paras immunogeeni on immunogeeninen tuottaakseen rokotteen kaikkia SARS-CoV-2-kantoja vastaan ​​tai tehokkaan rokotteen kaikkia SARB-viruksia vastaan…

“Haluamme rokotteen olevan mahdollisimman kaukana SARS-CoV-2:sta ja pakottavan ihmisen immuunijärjestelmän tuottamaan vain tavallisia neutraloivia vasta-aineita”, hän sanoi.

Rokotteen lisäksi Wang-laboratorio eristi myös useita vasta-aineita COVID-19-rokotteen saaneilta SARS-eloonjääneiltä, ​​jotka olivat vahvempia kuin muiden tutkimusryhmien kuvaamat SARS-CoV-2-vasta-aineet.

Wang uskoo, että näillä monoklonaalisilla vasta-aineilla, jotka voivat tuottaa suuria määriä laboratoriossa, voi olla ratkaiseva rooli tulevissa taudinpurkauksissa. Hän sanoo:

Aiomme tuottaa yhdistelmän useista monoklonaalisista vasta-aineista, jotka neutraloivat erilaisia ​​sirkoviruksia ja ovat valmiita taistelemaan seuraavaa globalisaatiota vastaan. Joten jos olemme niin epäonnisia, että SARS-3 odottaa meitä, meillä pitäisi jo olla yhdistelmähoitoa sen torjumiseksi.

Andrew Ward, Scripts Research Instituten rakennebiologi, joka kehittää yleisiä rokotteita koronaviruksia vastaan, pitää Wang-ryhmän löydöksiä erittäin mielenkiintoisina. Ei kuitenkaan ole yllättävää, että SARS-CoV- ja SARS-CoV-2-turvallisuus voisi tarjota parempaa kyberturvallisuutta. Olla; Mutta hän on vaikuttunut sellaisesta tutkimuksesta.

“Sarsista eloonjääneiden harvojen veri on ainutlaatuinen lähde, jota on vaikea löytää”, hän sanoo.

Wangin mukaan maailman viidenneksi suurimman maan Singaporen SARS-eloonjääneiden pääsy ja uusi menetelmä mahdollistivat heidän tutkimuksensa. “Mikään muu laboratorio ei voi tehdä sitä tällä hetkellä”, hän sanoo.