Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Creator Marketing in New Year: How Health & Fitness-brändit voivat hyötyä “uusi vuosi, uusi sinä” -liikkeestä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Creator Marketing in the New Year: Kuinka terveys- ja kuntobrändit voivat hyötyä “Uusi vuosi, uusi sinä” -liikkeestä

Jos työskentelet terveys- tai kuntoilualalla, uusi vuosi on sinua varten mennä Aika.

Ainakin suunnilleen 60% ihmisistä Tee joka vuosi uudenvuodenlupauksia. Yleisimmät näistä päätöksistä kuuluvat terveys- ja kuntoluokkaan. Se on aika vuodesta, jolloin ihmiset käyvät todennäköisemmin kuntosalilla, syövät paremmin ja kuntoutuvat todennäköisemmin. Tammikuu on paras aika avata kuntosali 11 % kaikista uusista rekisteröinneistä tulee vuoden ensimmäisenä kuukautena.

Mutta tänä vuonna asiat voivat näyttää toisin.

vuoden alussa 68% ihmisistä kertoi käyvänsä kuntosalilla “paljon harvemmin” (pandemian ansiosta). Lopputulos? Työntö kohti kotikuntosaleja ja harjoituksia, joita ihmiset voivat tehdä kotona.

Tämä on uusi mahdollisuus terveys- ja kuntoiluteollisuudelle hyödyntää sisällöntuottajien markkinointia uuden vuoden 2023 aikana.

Creator-markkinointi, joka tunnetaan myös nimellä vaikuttajamarkkinointi, on nyt asia 5–10 miljardia dollaria teollisuus. Ja on muitakin hyviä uutisia: sisällöntuottajien markkinointi tapahtuu pääasiassa verkossa. Se on sosiaalisesti etäisyyttä. Se on täydellinen tapa markkinoida kotikuntoilutrendejä noudattaen.

On vain yksi kysymys: kuinka hallitset klassisen tammi-helmikuun terveys- ja kuntoilukilpailun maailmassa, joka on edelleen suurelta osin suljettuna?

Opi käyttämään sisällöntuottajien markkinointia täältä.

Murtaudu läpi uudenvuoden melusta

Yksi uuden vuoden suurimmista haasteista on, että kaikki muut terveys- ja kuntomarkkinoijat työskentelevät saman tavoitteen eteen: vangita yleisön huomio, joka haluaa panostaa “uusi vuosi, uusi sinä” -konseptiin.

Suhteettoman paljon ilmoittautumisia kuntostudioihin ja henkilökohtaisiin kuntovalmentajiin järjestetään tammikuussa. Tästä syystä markkinoijat kiinnittävät erityistä huomiota tähän vuodenaikaan.

Toisin sanoen yksi tulee olemaan paljon läpäistäkseen melun.

Hyvä uutinen on, että taistelu on sen arvoista. Bainin mukaanjopa lievä nousu asiakkaiden säilyttämisasteessa jälkeen Tammikuu voi tuottaa yli 25 % voittoa. Ja sen markkinoijat löytävät Creator-markkinointi on uskomattoman tehokastaeli 91 %.

Mutta siitä lähtien kaikki Jos kohdistat asiakkaisiin ja asiakkaisiin, jotka tekevät terveyttä ja kuntoilua koskevia päätöksiä vuonna 2023, tarvitset enemmän. Sisällöntuottajien markkinointi on tärkeää kahdesta syystä, ja jos voit optimoida molemmat, sinulla on hyvät mahdollisuudet erottua joukosta. .

Syy #1: Edullisuus

Yksi syy sisällöntuottajien markkinoinnin menestymiseen on se, että se antaa yrityksille mahdollisuuden puhua suoraan kuluttajille.

Kun tunnistat oikean yleisön, jokainen käytetty dollari on paljon tehokkaampi. Harkitse tätä vuonna 2023, jokainen sisällöntuottajien markkinointiin käytetty $ tuotti keskimäärin ansaitun mediaarvon 5,78 $. Jotkut yritykset ovat jopa ilmoittaneet media-arvon olevan jopa 18 dollaria.

Viime kädessä se riippuu siitä, kuinka hyvin tutkit YouTuben käyttäjiä, joiden kanssa työskentelet.

Syy 2: Suurin kattavuus ja vaikutus

Kiusaus on tunnistaa Luoja suurin Tavoita kohderyhmäsi ja aloita ensisijainen kampanja. Mutta onko tämä paras tapa edetä?

Saatat huomata, että keskittyminen YouTuben käyttäjiin, joilla on pienempi seuraaja, voi joskus parantaa sitoutumisastettasi. Analyysi yli 100 000 sisällöntuottajasta Sisällöntekijöiden on havaittu käyttävän useilla alustoilla pienempi Yleisö ylitti suuremman yleisön.

Tämä vahvistettiin erityisesti Instagramissa. Alle 1 000 seuraajaa omaavien YouTubereiden sitoutumisaste oli yleensä lähes seitsemän kertaa korkeampi kuin yli 100 000 seuraajaa omaavilla YouTubereilla. Pienemmät YouTube-käyttäjät menestyivät paremmin 7,2–1,1 prosenttia.

(lähde)

Olipa lähestymistapasi mikä tahansa, sisällöntuottajamarkkinoinnin käyttäminen auttaa vähentämään melua.

Käytä aikaa sen tunnistamiseen Oikein Yleisö tarkoittaa, että sinun ei tarvitse luoda omaa yleisöä. Sinun ei tarvitse käyttää rahaa tai aikaa perinteisen sähköpostilistan rakentamiseen. Sinun ei tarvitse viettää vuosia investoimalla sosiaalisen median yleisöösi.

Ottamalla yhteyttä sisällöntuottajiin (jopa niihin, joilla on pieni yleisö), sinulla on suurempi vaikutus heti alusta alkaen.

Creator-markkinoinnin käyttäminen uudessa terveys-/fitness-ympäristössä

Kaikki yllä olevat tilastot ovat hyviä, mutta entä jos pelkkä sisällöntuottajien markkinoinnin harjoittaminen ei riitä?

Loppujen lopuksi terveys- ja kuntomarkkinat ovat yksi Globaali teollisuus arvoltaan 4,2 biljoonaa dollaria. Tämä tarkoittaa, että kilpailu lisääntyy 63% markkinoijista aikoa lisääntyä vaikuttajamarkkinointibudjettisi seuraavalle vuodelle.

Kuinka voit hyödyntää “uusi vuosi, uusi sinä” -trendejä samalla kun voitat kilpailijat, jotka haluavat saavuttaa saman kuin sinä? Kuinka voit menestyä luojamarkkinoinnissa, kun muilla yrityksillä on samat ideat kuin sinulla?

Yksi parhaista tavoista oppia on nähdä, mikä on jo toiminut. Tässä on esimerkkejä siitä, kuinka voit erottua joukosta terveys-/fitness-brändinä.

Keskity keskusteluun ja yhteisöön

Kun Women’s Best on yhdistynyt Luojan @johannaolinemodin käyttäminen harjoittelua edeltävän juoman mainostamiseen oli järkevää. Viesti sopii sekä tuotteeseen että sisällöntuottajaan. Se oli älykäs ottelu sisällöntuottajan yleisön ja tuotteen välillä.

Mutta näet postauksestasiellä oli muutakin kuin hyvä peli.

(lähde)

Johanna Modin lisäsi kuvatekstin, jonka tarkoituksena oli herättää keskustelua hänen yhteisössään. “Millaisesta koulutuksesta pidät?” Modin kysyi. “Kehonrakennustunnit? HIIT-piiri?”

Miten sitoutumista voi mitata? Muista, että Keskimääräinen sitoutuminen brändijulkaisuihin Instagramissa on noin 4,3 %.

Käytä tätä nyrkkisääntönä, kun etsit erittäin kiinnostavia YouTube-käyttäjiä. Oletko sinäkin mukana yhteisössäsi? Jos ei, etsi YouTuben käyttäjiä.

Anna viestisi sisällöntuottajan ansioksi

Jos haluat antaa itsellesi etua uuteen vuoteen, nyt on aika aloittaa. Aloita sisällöntuottajan tutkiminen nyt, jotta sinun ei tarvitse etsiä, kun on melkein aika käynnistää kampanja.

Mediakixin tutkimuksessa kävi ilmi, että viestien vastaavuus on yksi markkinoijien suurimmista haasteista: Noin 61 % markkinoijista kertoi, että hyvää ottelua oli vaikea löytää.

Mikä sitten tekee hyvän ottelun?

Tässä on esimerkki: Hello Fresh teki yhteistyötä @fitfatandallthatin kanssa sponsoroidusta postauksesta. Painopiste: ympäristötietoisuus.

(lähde)

Pinnalla tämä ei ehkä ole järkevää kotiruokayritykselle. Mutta HelloFresh on löytänyt hyvän ratkaisun yhteen ainutlaatuisista myyntivalteistaan.

Vaikka @fitfatandallthat puhui vuoden mittaisesta päätöksestä pysyä ympäristötietoisena, yhteys HelloFreshiin oli ilmeinen: esiannostetut ainesosat johtivat minimaaliseen ruokahävikkiin. Viestin otsikko liioittelee muita myyntikohtia, kuten kierrätettäviä pakkauksia.

Peli toimi ja positiivisia kommentteja seurasi.

Löydä uusia polkuja, trendejä ja sisällöntuottajia

Terveys ja kuntoilu on trendiystävällinen ala, mutta et koskaan tiedä, mitkä trendit saattavat sopia yrityksellesi, jos et tee pientä tutkimusta.

Ajatellaan esimerkiksi vegaanibuumia, toimialaa, jonka arvo voi olla jopa 100 % 20 miljardia dollaria seuraavan viiden vuoden aikana.

Tekijä @notummymommy teki yhteistyötä Nativen, deodoranttibrändin kanssa, joka ei ehkä vaikuta ihanteelliselta ensi silmäyksellä. @notummymommyn perhekeskeisellä seuraajalla ei ole pintapuolisesti mitään tekemistä alumiinittoman deodorantin kanssa.

Mutta kun Native tutki tätä polkua, hän löysi selvän viestin: perheen kasvattaminen on kovaa työtä. Joskus pitää hikoilla töissä.

(lähde)

Yhtäkkiä deodorantin 33 %:n alennuskoodi oli järkevä. Tämä oli ottelu, jota Native ei olisi löytänyt, ellei se olisi ollut halukas tutkimaan uusia mahdollisuuksia sisällöntuottajien kanssa.

Luota Luojaan

Creator-markkinointi on yhteistä työtä. Jos haluat käyttää luojamarkkinointia, sinun on annettava heille sana jossain vaiheessa.

Loppujen lopuksi he käyttivät aikaa houkutellakseen yleisönsä. He ovat kuratoineet sisältöä, joka kiinnostaa ihmisiä. Tiedät, minkä tyyppiset viestit houkuttelevat.

Tässä on muutamia vinkkejä positiiviseen suhteeseen, kun työskentelet sisällöntuottajien kanssa:

 • Ole avoin sisällöntuottajien palautteelle: Tekijät olivat paikalla 100 % ainutlaatuisen yleisönsä elämästä. Jos haluat luoda kaikuvan viestin, ota mukaan heidän palaute. Älä pakota syöttämään viestiäsi.
 • Yhteistyö tarjouksissa: Arvostaako heidän yleisönsä kilpailua? Alennuskoodi? Ainutlaatuinen tuotetarjonta? Työskentele sisällöntuottajan kanssa varmistaaksesi, että viesti ei sovi vain brändiisi vaan myös tiettyyn tarjottavaan tuotteeseen.

Tekijät olivat paikalla 100 % ainutlaatuisen yleisönsä elämästä. Jos haluat luoda kaikuvan viestin, ota mukaan heidän palaute. Älä pakota syöttämään viestiäsi.

Käytä inhimillistä lähestymistapaa aina kun mahdollista

Viime kädessä sisällöntuottajien markkinointi perustuu ihmisten sitoutumiseen. Mediakixin mukaan75 % markkinoijista käyttää sitoutumista menestyksen mittana. Tämä tekee siitä “ylivoimaisesti yleisimmän avainhahmon”.

Se voi olla syy 65 % sisältömarkkinoijista on dokumentoitu strategia. Ilman sitä voi olla vaikeaa selvittää, mitkä elementit saavat eniten sitoutumista sisällöntuottajan seuraajilta.

Adweekin tiedot viittaavat siihen 49,3 % asiakkaista tekee ostoksia sisällöntuottajan suositusten perusteella. 44,2 % luottaa yleensä sisällöntuottajien suosituksiin. Yksinkertaisesti sanottuna vahva sisällöntuottaja ymmärtää tämän inhimillisen elementin ja pyrkii rakentamaan luottamusta verkkoyhteisöönsä.

Joten miten sisällytät “inhimillisemmän” lähestymistavan markkinointitoimiisi? Etsi sisällöntuottajia, jotka priorisoivat yhteisönsä rakentamista ja joilla on todistettu sisältömarkkinointistrategia.

Sisällöntuottajien strategiat terveyteen ja kuntoiluun

Jos löydät yllä luetellut ominaisuudet sisällöntuottajasta ja avustajasta, olet oikeilla jäljillä.

Mutta entä tietyt terveys- ja kuntoilukäytännöt, jotka auttavat sinua rakentamaan “Uusi vuosi, uusi sinä” -kampanjan?

Terveys ja kunto vaativat erittäin luottavaista lähestymistapaa

Jokaisen, joka investoi terveyteensä ja kuntoonsa, on tiedettävä, että he ostavat joltakulta, johon he luottavat. Siksi pitkien suhteiden kehittäminen aina kun mahdollista on menestyksesi kannalta kriittistä.

Raportissa21,7 % brändeistä piti pitkäaikaisia ​​suhteita “suurlähettiläiden” kanssa hyödyllisimpinä yhteistyömuotoina.

Sinun ei vielä tarvitse olla pitkäaikaista suhdetta yleisöösi, mutta on aina hyvä idea etsiä YouTuben käyttäjiä, jotka voivat Tehdä Luota yleisöösi.

Sisällöntuottajien markkinointi on niin tärkeää terveydelle ja kunnon kannalta, koska se vaatii pitkäaikaista luottamusta. Kun tavoitat sisällöntuottajan, jolla on luotettava yleisö, brändisi saa välittömän pääsyn samaan yhteyteen.

Myös kuluttajat tarvitsevat luottamusta Katso jonkun muun käyttämät terveys- ja kuntotuotteet.

Samassa raportissa todetaan: “Pitkävaikutteisten tuotteiden (kuten ravintolisät) osalta kuluttajien olisi nähtävä vaikuttajia käyttävän tuotteita ja viittaavan etuihin, joita heillä on jo ollut.”

Edistä henkilökohtaisia ​​yhteyksiä

Jokainen YouTuberin pitkäaikainen suhde yleisöönsä ei ole luottamuksellista.

Ensinnäkin käyttäjät välittävät siitä, onko kyseessä luoja aito kanssasi. 49,6 % vaikuttajista ovat jopa ilmoittaneet, että heidän seuraajansa eniten arvosta aitoutta. Tämä näkyy myös siinä, kuinka tärkeänä kuluttajat pitävät henkilökohtaisia ​​suosituksia: Yli 80 % kuluttajista sanovat luottavansa ystävien tai perheen suosituksiin.

Pinnalla saattaa tuntua, että uudemman brändin on mahdotonta saada tällaista luottamusta varsinkin terveys- ja kuntoilualalla, mutta kehittäjät ovat jo luoneet nämä yhteydet. Ja ne ovat tärkeämpiä kuin koskaan.

Etsi sisällöntuottajia, jotka edistävät yhteisöllisyyttä seuraajiensa kanssa. Kun arvioit sisällöntuottajia, joiden kanssa saatat työskennellä, ota huomioon seuraavat seikat:

 • Vuorovaikutustasosi: Onko tämä YouTube-käyttäjä positiivisessa vuorovaikutuksessa kommentoijien kanssa? Ovatko YouTube-käyttäjät tietoisia yleisöstään ja ovatko he säännöllisesti vuorovaikutuksessa heidän kanssaan verkossa?
 • Sisällön tyylisi: Esimerkiksi Q+A -viestit ovat suosittuja Instagramissa, YouTubessa ja muilla interaktiivisilla alustoilla. Etsi kehittäjiä, jotka arvostavat näiden kahdensuuntaisten keskustelujen kehittämistä sen sijaan, että he oksentaisivat sisältöä ja toivovat parasta.
 • Arvostus yhteisöäsi kohtaan: Antaako YouTuber säännöllisesti palautetta yleisölleen tai saako heidät tuntemaan itsensä arvostetuiksi?

Sinun ei välttämättä tarvitse löytää sisällöntuottajaa, joka täyttää kaikki edellä mainitut, mutta nämä ovat vahvoja merkkejä siitä, että työskentelet sisällöntuottajan kanssa, joka on rakentanut yleisönsä luottamuksen.

Nykypäivän digitaalinen maailma voi luoda yhtä paljon luottamusta kuin vanhanaikainen suusta suuhun. Terveystilastot viittaavat siihen 84 % tämän päivän kuluttajista Luota online-arvosteluihin jopa enemmän kuin henkilökohtaisiin suosituksiin.

Lyhyesti sanottuna digitaalinen yhteisö voi tuntua offline-yhteisöltä, ja se asettaa sisällöntuottajat terveyden ja kuntoilun eturintamaan.

Näin pääset alkuun sisällöntuottajien markkinoinnissa

Mikä on paras tapa aloittaa sisällöntuottajien markkinointi tässä mielessä?

Tee perusteellinen tutkimus löytääksesi parhaan vastineen brändillesi

Olemme jo tutkineet syitä, miksi sinun ei pitäisi seurata eniten seuraajia saaneita sisällöntuottajia, koska jos seuraat heitä, saat paljon enemmän sitoutumista markkinointibudjettiisi paras osuma mahdollista.

Yksi kysymys jää: miten teet sen?

 • Tunnista alasi sitoutuneimmat kehittäjät: Tärkeintä tässä on, miten mittaat sitoutumista. Seuraajien määrä ei riitä tähän. Etsi sitoutumisasteita, jotka ovat alustan keskiarvon yläpuolella. Etsi esimerkiksi sisällöntuottajia, jotka ylittävät Instagramin keskimääräisen sitoutumisasteen, joka on 4 % brändättyihin viesteihin.
 • Ilahduta pieniä mainoksia korkeilla sitoutumisasteilla: Sisällöntuottajat, joilla on paljon seuraajia, antavat sinulle pääsyn laajemmalle yleisölle. Mutta ehkä se ei ole tavoitteesi. Pienemmät YouTube-käyttäjät saavuttavat säännöllisesti korkeamman sitoutumisasteen. Aloita etsimällä pienempiä YouTube-käyttäjiä, jotka sopivat paremmin brändiisi.
 • Kohdista tavoitteesi strategiaasi: Yllä olevissa sisällöntuottajien markkinoinnin esimerkeissä olet nähnyt yrityksiä, jotka ovat taitavasti kohdistaneet tavoitteensa strategiaansa. Omien terveys-/kuntotoimien pitäisi tehdä samoin. Etsi kehittäjiä, jotka ovat jo mainostaneet vastaavia tuotteita ja tehneet niin tehokkaasti.

Käytä sisällöntuottajien markkinointia palautteen lähteenä

Jos et opi, pysähtyy. Tämä koskee sisällöntuottajien markkinointia yhtä paljon kuin kaikkialla muuallakin.

Harkitse esimerkkiä Sara Blakely SPANX:stä. Yrityksen alkuaikoina hän käytti suhdetoimintaansa kysyäkseen kattavia palautekysymyksiä. Aina kun hänellä oli pääsy yleisöön, hän oppi.

Kun hän oli valmis viemään brändinsä laajemmalle yleisölle, hänen tuotteet olivat jo käyneet läpi useita palautekierroksia. SPANX valmistettiin massoja varten. Tulos on jotain näytti kuin yöhitti.

Mutta lähemmin tarkasteltuna Blakelyn strategiana oli jatkuvasti muuttaa strategiaansa, kunnes hän saavutti tuotteen ja yleisön välisen läheisen yhteensovittamisen.

Kuinka voit tehdä saman? Mittaa palautetta aina, kun suoritat sisällöntuottajien markkinointikampanjan. Opi onnistumisistasi ja epäonnistumisistasi. Käytä sitten tätä palautetta ensi kerralla.

Aloita tehokkaalla alustalla

Mistä tiedät, onko sinulla laadukas alusta? #MaksettuEsimerkiksi täyttää kriteerit, jotka sinun tulee asettaa itse:

 • Tehokkaita tapoja löytää YouTube-käyttäjiä: Esimerkiksi #Paidissa sisällöntuottajat valitaan ja vahvistetaan etukäteen, jotta voit selata sisällöntuottajia helposti. Tämä nopeuttaa tutkimusprosessia ja antaa sinun lajitella parhaat osumat muutamalla napsautuksella.
 • Nopea kampanjan hallinta/käynnistys: Jos haluat käyttää kampanjoitasi palautteen keräämiseen kohdeyleisöltäsi, auttaa kampanjoiden helppo toteuttaminen.
 • Sisällytä sisällöntuottajien palaute: Muista, että tämä on yhteistyötä. Kohdassa #Paid on mahdollista tarkastella sisällöntuottajien pitchaja. Näin pääset käyttämään heidän asiantuntemustaan ​​ennen valinnan tekemistä.

(lähde)

Sisällöntuottajien markkinointi ainutlaatuisena terveyden/fitnessin vuonna

Vuosi 2023 on erilainen kuin mikään muu vuosi uudenvuodenlupausten suhteen. Se ei ole massaharjoittelun vuosi – se on seikkailu kotona. Tämä avaa mahdollisuuksia kaikenlaisille terveys- ja fitnessmerkeille.

Uudenvuoden hitteihin johtavassa tekijämarkkinoinnissa mukana olevat brändit sijoittuvat ainutlaatuisesti kotimaiselle yleisölle. Eikä sinun tarvitse odottaa yleisön rakentamista. Voit vangita sisällöntuottajien ylläpitämän jo kuratoidun yhteisön.

Miten aloitat? Rekisteröidy #Maksettu alkaa etsiä luovien markkinoinnin asiantuntijoita, joilla on hyvät mahdollisuudet auttaa brändiäsi.

Huomautus: Tämä on sponsoroitu postaus yhteistyössä #Maksettu.

Sisällysluettelo