Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

DeviantArt julkisti tekoälypohjaisen tekstin kuvaksi generaattorin; Järkyttynyt artisti

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: DeviantArt julkistaa tekoälyyn perustuvan tekstistä kuvaksi -generaattorin; Järkyttynyt artisti

Wixin omistama verkkotaideyhteisö DeviantArt julkisti perjantaina DreamUpin, tekoälypohjaisen tekstistä kuvaksi luomispalvelun. Kuten muutkin projektit, jotka käyttävät olemassa olevia koneoppimismalleja palvelujensa Tehostamiseen, DreamUp Stable käyttää Diffusionia tämän uuden laitoksen tehostamiseen.

Sillä on kuitenkin hintansa. Vaikka uudet käyttäjät saavat viisi ilmaista kehotetta DreamUp-sivustolla, taiteen lisääminen edellyttää päivittämistä sivuston ydinsuunnitelmaan. Neljä tilaustasoa tarjoavat jopa 300 ilmaista kuukausikehotetta alkaen 3,95 dollarista kuukaudessa.

DreamUp sisältää Core Core+ Professional Pro +:n

Hinta 3,95 dollaria/kk 7,95 dollaria/kk 9,95 dollaria/kk 14,95 dollaria/kk
Ilmaiset kuukausiohjeet 50 100 200 300
Kuvia per kehote 3 3 4 4
Prioriteetti jonossa Korkea Korkea Korkea Korkea
Hinta per lisäpyyntö 20 pistettä 15 pistettä 10 pistettä 5 pistettä

Nämä tekoälymallit on koulutettu Internetistä löydettyjen kuvien avulla, ja niistä on kiistelty aiemmin. Stable Diffusion on yksi niistä kiistanalaisimpia, sillä sen kuvankaappaustavat aiheuttavat ongelmia taiteilijoiden keskuudessa ja kyseenalaistavat tekoälykuvan luomisen eettisyyden. Vaikka DeviantArt on antanut taiteilijoille mahdollisuuden kieltäytyä koulutusprosessista, tämä ei estä täysin heidän kuviensa käyttöä.

Lisätäkseen öljyä tuleen taiteilijoiden on poistettava olemassa olevat poikkeamat (deviantArt-teokset) Manuaalisesti AI-tietojoukosta. Sivusto on ottanut käyttöön “noai”-lipun, joka estää luomusten sisällyttämisen kolmannen osapuolen kuvatietosarjoihin, mutta kaikki kuvat, mukaan lukien uudet lataukset, ovat oletuksena käytössä. Nähtäväksi jää, ottavatko kolmannen osapuolen kuvankaapijat huomioon tämän lipun.

Taiteilijat, jotka eivät halua, että heidän kuviaan käytetään DreamUpin tietojoukossa, täyttävät myös lomakkeen, joka vaatii ihmisen vahvistuksen. Kaikki nämä tekijät yhdessä ovat johtaneet sivustolla olevien taiteilijoiden huomattavaan vastustukseen, ja jotkut ovat uhanneet poistaa työnsä ja poistua alustalta pysyvästi.

Kaikella tällä vastareaktiolla näyttää kuitenkin olleen vaikutusta yhtiön ilmoitukseen. PäivityksessäDeviantArt lisäsi, että kaikki eroavaisuudet merkitään automaattisesti hyväksymättömiksi käytettäväksi tekoälytietosarjoissa ja selvensi edelleen asemaansa tekoälyn luomissa kuvissa.

DeviantArtin uusi tekoälytyökalu DreamUp antaa sinulle aluksi viisi ilmaista kehotetta.

Kun DALL-E:n API tulee julkisille beta- ja valokuvasivustoille, Shutterstock ja Getty Images ilmoittavat samankaltaisista ominaisuuksista – OpenAI:n ja BRIA:n kanssa työskentelevät taiteilijat ja valokuvaajat ovat yhtä lailla sitoutuneet estämään kuviensa käyttämisen tekoälymallien kouluttamiseen IT:ssä. näyttää siltä, ​​että he saattavat pian vaarantaa työpaikkansa. Shutterstock ja Getty Images ovat ilmoittaneet taiteilijoiden rojaltimaksuista, mutta DeviantArt ei ole vielä tehnyt niin.

Uutisissa: Binance ilmoittaa elvytysrahaston “muutoin vahvoille” projekteille