Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Dodge Coinin ja Shiba Inon vertailu; Kaksi kiistanalaista meemiä näinä päivinä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dodge Coinin ja Shiba Inon vertailu; Kaksi kiistanalaista meemiä näinä päivinä

Mutta saadaksemme yleiskuvan Dodge Coinin historiasta, meidän on sanottava, että Dodge Coin on digitaalinen valuutta, jossa on Shiba Inu -rodun (japanilainen rotu) koiran symboli, luotu vuosia sitten vain huvin vuoksi ja jopa sen jälkeen jonkin aikaa sen kehittäjät luopuivat siitä.

Jokin aika sitten Elon Musk, amerikkalainen miljardööri ja Teslan toimitusjohtaja, alkoi tukea tätä memcoinia. Aluksi uskottiin, että nämä tuet olivat vain vitsi; Vähitellen kävi selväksi, että tarina oli erilainen.

Oli kuin Elon Musk todella olisi halunnut muuttaa Dodge Coinin vitsistä vakavaksi valuutaksi, joka voisi haastaa kovat kilpailijat markkinoilla. Dodge Coin -hinnat kasvoivat Huomattavasti Elon Muskin tuen jälkeen Kirjoitushetkellä tämä digitaalinen valuutta sijoittui kuudenneksi digitaalisten valuuttojen joukossa markkinoiden volyymin perusteella.

Elon Muskin osallistuminen digitaalisten valuuttamarkkinoiden toimintaan, Dodge Coinin hinnan nousu ja sen sijoittumisen edistäminen digitaalisten valuuttojen joukossa ovat herättäneet paljon kritiikkiä ja reaktioita. Monet uskoivat, että digitaalisen valuuttamaailman hajautettu luonne kyseenalaistettiin. Monet muut yrittivät kuitenkin rauhoittaa ilmapiiriä sanoen, että tällaiset asiat olivat mahdollisia tämän maailman vapauden vuoksi, eikä niitä pidä ottaa kevyesti.

Olimme tottuneet Dodge Coinin esiintymiseen vakavien ja tärkeiden digitaalisten valuuttojen luettelossa, kun toinen projekti nimeltä Shiba Inu (Shiba Inu) lyhenteellä SHIB tuli maailmaan ja aiheutti jälleen kerran samat tapahtumat, samat huolet ja samat vaihtelut.

Tällä kertaa monet digitaalisen valuuttayhteisön jäsenet ovat ryhmittyneet alusta lähtien yhteen estääkseen sen, mitä Dodge Coinille tapahtui, tapahtumasta Shiba Inc:lle.

He uskoivat, että tämä prosessi pitäisi pysäyttää ja että jokainen koiran symbolia käyttävä kolikko tai rahake ei saisi siirtyä eteenpäin ilman loogista syytä.

Huolimatta kommenteista, Shiba Ino on nyt markkinoiden parhaiden digitaalisten valuuttojen listalla, ja vain viikkoja sen jälkeen, kun token aloitti kaupankäynnin Binance Exchangessa, sen markkina-arvo on saavuttanut hämmästyttävän 9 miljardin dollarin ennätyksen. Shiba Ino on 28. sijalla digitaalisten valuuttojen joukossa markkinoiden volyymin perusteella (kirjoitushetkellä) ja se on markkinoiden toiseksi arvokkain meemikolikko (sarjakuvakolikko) Dodge Coinin jälkeen. Token on nyt listattu ja sillä käydään kauppaa Amerikan pörssissä Kevin Basessa.

Shiba Inu ei tietenkään ollut ainoa digitaalinen valuutta, joka osui digitaalisen valuutan markkinoille koiran symbolin, muodon ja kuvan Dodge Coinin menestyksen jälkeen. Mukana oli myös muita projekteja, kuten Dodge Cash (Doge Cash), Akita Ino (Akita Inu) ja Dujalan March (Dogelon Mars). Siitä huolimatta Shiba Inusta on nyt tullut tunnetumpi ja menestyvämpi kuin muut.

Mielenkiintoinen asia Shiba Inossa on, että projekti näkee itsensä Dodge Coinin kilpailijana.

Itse asiassa Shiba Ino -fanit ovat kutsuneet sitä “Dogecoin-tappajaksi” ja sen kehittäjät ovat toivottaneet sitä tervetulleeksi; Mutta Dodge Coinilla ja Shiba Inulla on perustavanlaatuisia eroja, ja ehkä niiden ainoa samankaltaisuus on Shiba Ino -koirasymbolin käyttö.

Tärkeimmät erot Dodge Coinin ja Shiba Inun välillä

Dodge Coinilla ja Shiba Inolla on monia eroja, suuria ja pieniä; Mutta jos haluamme tehdä yhteenvedon tärkeimmistä eroista, tulemme seuraaviin kolmeen:
  • Dodge Coinille ei ole toimitusrajoituksia, mutta ne ovat rajoitettuja.
  • Dodge Coin on erillinen kolikko tai digitaalinen valuutta, mutta Shiba on Ethereum-merkki.
  • Dodge Coinin ja Shiba Inon alkuperäinen tarkoitus on erilainen.

Jos tarkastelemme kutakin näistä eroista tarkemmin, huomaamme, että Dodge Coin ja Shiba Ino eroavat monin tavoin, eikä niitä voida pohjimmiltaan pitää kilpailijoina. Tässä artikkelin osassa Tarkastellaan lähemmin jokaista näistä kolmesta kohdasta.

Tuotanto- ja toimitusmekanismi

Kuten edellisessä osiossa mainitsin, Dodge Coinin ja Shiba Inon “Tokenomic” tai tokenin taloustiede ovat erilaisia. Dodge Coinille ei ole toimitusrajoituksia. 10 000 Dodge-kolikkoa tuotetaan ja toimitetaan joka minuutti.

Tämä tarkoittaa, että 15 miljoonaa uutta Dodge-kolikkoa lähetetään päivittäin ja 5 miljardia vuodessa. Monien digitaalisen valuutan asiantuntijoiden mukaan tämä aiheuttaa Dodge Coinille inflaation ja laskee sen arvoa eksponentiaalisesti. Digitaalisen valuutan tarjontarajan puuttuminen ei ole mielenkiintoinen piirre, mutta kaikki riippuu projektin tarkoituksesta ja tulevaisuuden visiosta.

Toisaalta meillä on Shiba Ino, jonka toimitusraja on 1 kvadriljoona; Tämä tarkoittaa, että Shiba-merkkejä tulee olemaan 1 kvadriljoona ja tätä määrää ei valmisteta enempää.

Vaikka tämä tarjontakatto on jossain määrin erittäin korkea, se estää inflaation ja tämän merkin devalvoitumisen.

Kaikki 1 kvadriljoona Shiba-rahaketta tuotettiin alusta alkaen ja puolet niistä omistettiin Vitalik Butrinille, kuuluisalle Ethereumin perustajalle. Vitalik lahjoitti suurimman osan näistä rahakkeista hyväntekeväisyyteen estääkseen koronaviruksen leviämisen Intiassa. Tämä on suurin lahjoitus digitaalisia valuuttoja käyttävälle hyväntekeväisyysjärjestölle. Sitten hän poltti loput (noin 40 % lahjoitetuista rahakkeista) lähettämällä ne vanhentuneeseen osoitteeseen. Voit siis sanoa, että 1 kvadriljoonan Shiban toimituskatto on käytännössä puolitettu.

Hyödy itsenäisestä Kiinan blokista.

Dodge Coin on jaettu tai tasa-arvoinen haarukka. Se on projekti nimeltä Luckycoin, joka itse syntyi Litecoinista. Toisin sanoen Dodge Coinilla on itsenäinen kiinalainen lohkoketju. Siksi sitä voidaan kutsua “kolikoksi”; Mutta Shiba Inu juoksi Ethereum-lohkoketjussa ja on itse asiassa “token”, ei kolikko.

Nykyään ero sanojen “rahake” ja “kolikko” välillä on haalistunut, ja monet ihmiset käyttävät kahta sanaa vaihtokelpoisesti. Mutta totuus on, että ero näiden kahden välillä on merkittävä.

Esimerkiksi tämän tapauksen yhteys käsittelemään aiheeseen on se, että Shiba Inu on vaikuttanut Ethereumia koskevista päätöksistä; Vaikka Dodge Coin on itsenäinen ja sen tulevaisuus on sen yhteisön jäsenten käsissä.

Lisäksi Shiban (tai minkä tahansa muun Ethereum-tunnuksen) lisääntynyt kysyntä lisää Ethereum-verkkoliikennettä ja -maksuja.

Tietenkin Ryoshi, nimetön Shiba Inun kehittäjä, sanoo luoneensa tunnuksensa Ethereumiin henkilökohtaisesta halusta. Hän sanoi haluavansa projektinsa olevan “vapaa muutoksesta”. [and the development that members of the ethereum community are considering] ulkomaisia ​​lakeja piittaamatta.”

Lisäksi hän uskoo, että kiinalainen Ethereum-lohko on “turvallinen ja testattu” käyttöönottoa varten.

Erot sovelluksissa ja alkuperäisissä käyttötarkoituksissa

Dodge Coin on edullinen, korkean tarjonnan digitaalinen valuutta, käyttäjäystävällinen ja käytännöllinen, ilman erityistä monimutkaisuutta. Nämä ominaisuudet tekevät tästä digitaalisesta valuutasta sopivan pieniin maksuihin, kuten palkkioihin ja vastaaviin.

Dodge Coinin alkuperäinen tavoite oli tulla valuuttaksi tai toisin sanoen digitaaliseksi versioksi samasta pennin tai yhden dollarin setelistä, joka sinulla on aina taskussasi.

Siksi Dodge Coinilla ei ole toimitusrajoituksia ja sitä valmistetaan rajoittamattomissa määrissä, mikä on jokseenkin järkevää tälle valuutalle.

Mutta Shiban tapauksessa asiat ovat toisin.

Shiban perimmäisenä tavoitteena on tulla hajautetuksi vaihdoksi nimeltä ShibaSwap, jonka avulla käyttäjät voivat vaihtaa Ethereum 0.2 -päivityksen jälkeen suoraan, hajautetusti, nopeasti ja edullisesti. Shiba-tunnuksen lisäksi Shibaswapilla on myös kaksi muuta tokenia nimeltä LEASH ja BONE.

Näitä kahta tokenia käytetään myös Shibaswap-hajautetussa pörssissä, ja ne, jotka tarjoavat likviditeettiä tälle pörssille, saavat palkintoja näiden kahden rahakkeen muodossa. Käytännössä merkkiä ei tietenkään ole vielä julkaistu; Kehittäjät väittävät kuitenkin, että tämä token julkaistaan ​​pian ja hajautetun rahoituksen (Defi) teho nousee tasolle.

Joten Dodge Coinin ja Shiba Inon alkuperäiset tavoitteet ovat erilaisia. Koska Shiba Inu julkaistiin Elon Muskin ja Dodge Coinin tarinoiden jälkeen ja molemmat käyttivät samaa symbolia projektissaan, vaikuttaa aluksi siltä, ​​että nämä kaksi projektia ovat samanlaisia ​​tai kilpailevat keskenään. Mutta totuus on, että ainoa samankaltaisuus näiden kahden valuutan välillä on se, että ne ovat meemikolikoita ja Shiba Inu -koiran kuvaa.

Tämän vuoksi heidän kutsuminen “kilpailijoiksi” voi olla vain fiksu tapa johtaa yleistä mielipidettä harhaan ja kiinnittää enemmän huomiota molempiin.

Diplomi

Tässä artikkelissa käsitellään kahta kuuluisaa ja kiistanalaista meemirahaa näinä päivinä ja korostetaan niiden kolmea tärkeintä eroa. Lukiessasi tätä artikkelia, luultavasti ymmärsit, että Dodge Coinilla ja Shiba Inolla ei periaatteessa ole yhtäläisyyksiä eikä niiden välillä ole yhteyttä. Ne ovat kaksi erillistä hanketta, joista jokaisella on omat haittapuolensa, ja niitä tulisi tarkastella erikseen.

Totuus on, että Dodge Coinin ja Sheba Inouen kritiikki ei ole turhaa. Dodge Coin, joka oli käytännössä vain Internet-vitsi ja muuttui vakavaksi ilman erityistä syytä ja vain muutaman julkkiksen hyväksynnän kautta, vaikka Dodge Coin näyttää käyvän läpi laajaa kehitys- ja edistämisprosessia.

Shiba Ino ei ole innovoinut tavoitteitaan ja tulevaisuuttaan koskevista väitteistään huolimatta ja tulee olemaan uusi versio samoista hajautetuista vaihdoista, jotka jo olivat olemassa. Jopa Shiba Inon kehittäjä kuvaili sitä projektin valkoisessa kirjassa (jota hän kutsuu WHOF-paperiksi!) ” kokemus Työskentely hajautetussa yhteisössä.”

Toisin sanoen: Shiba Inu oli alusta alkaen kehittäjälleen ainoa testi, jolla hän ymmärsi kuinka päästä hajautettuun maailmaan ja kuinka jatkaa työtä tällä alueella.

Meidän on kuitenkin myönnettävä, että molemmat digitaaliset valuutat ovat toistaiseksi menestyneet erittäin hyvin. Molemmat pystyivät vakiinnuttamaan asemansa markkinoiden parhaiden valuuttojen joukossa. Voidaan sanoa, että digitaaliset valuuttamarkkinat ovat finanssimaailman vapaimmat ja kaikki on jätettävä kysynnän ja tarjonnan periaatteelle.