Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Dorsey eroaa hallituksesta, Musk uudistaa tarjouksen, FTC sakottaa Twitteriä 150 miljoonalla dollarilla

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Dorsey eroaa hallituksesta, Musk uusii Tarjouksen, FTC sakot Twitterille 150 miljoonaa dollaria

Twitterillä on varmasti paljon, sillä Jack Dorsey erosi hallituksesta keskiviikkona, Elon Musk kasvatti osuuttaan Twitter-sopimuksessa 33,5 miljardiin dollariin ja FTC määräsi yhtiölle 150 miljoonan dollarin sakot Syytökset väärinkäyttäytymisestä käyttäjätietojen turvallisuudesta.

Dorsey oli jo alkanut etääntyä Twitteristä erottuaan toimitusjohtajan tehtävästä viime vuonna, mikä edisti entisestään suunnitelmaa erota hallituksesta. Vuoden 2022 yhtiökokouksessa Dorsey ilmoitti jatkavansa toimikautensa päättymiseen asti.

Hänellä on myös hyvät suhteet Elon Muskiin ja hän on puhunut 2,4 prosentin osuutensa yhtiöstä sisällyttämisestä kauppaan.

Uutisissa: DuckDuckGo-selain Mahdollistaa Microsoft-seurannan kolmansien osapuolien sivustoilla

Musk aikoo maksaa 33,5 miljardia dollaria Twitterin ostosopimuksestaan. Asianmukaisesti CNBCHän neuvottelee myös Dorseyn ja muiden kanssa auttaakseen kaupan rahoituksessa tai myymään osakkeitaan.

Muskin odotetaan myös toimivan väliaikaisena toimitusjohtajana ainakin muutaman kuukauden kiistanalaisen 44 miljardin dollarin sopimuksensa sulkemisen jälkeen. Uutinen nosti Twitterin osakkeet 5 %, kun taas Tesla putosi 1 %.

Kryptohakkerit käyttävät Elon Muskin nimeä Twitterin käyttäjien huijaamiseenKryptohakkerit käyttävät Elon Muskin nimeä Twitterin käyttäjien huijaamiseen

Sopimus oli alusta alkaen kiistanalainen, varsinkin kun Musk ilmoitti äskettäin jättävänsä sopimuksen pitoon, koska väärennettyjen tilien osuuden alustalla kerrottiin olevan noin 20 %, mikä on paljon enemmän kuin Twitterin väittämä 5 %.

Lopuksi mikroblogisivusto on suostunut maksamaan 150 miljoonan dollarin sakon FTC:lle sen jälkeen, kun häntä syytettiin käyttäjien yksityisten tietojen väärinkäytöstä mainostarkoituksiin toukokuun 2013 ja syyskuun välisenä aikana, ja hän oli kertonut heille tehneensä tämän mahdollistaakseen kaksivaiheisen todennuksen vuonna 2019. Sovintoratkaisu edellyttää myös Twitterin parempia noudattamiskäytäntöjä.

Tuomioistuimen valituksen mukaan harhaanjohtaminen rikkoi FTC:n lakia ja viraston vuonna 2011 antamaa määräystä, joka kielsi Twitteriä antamasta vääriä tietoja tietoturva- ja tietosuojakäytännöistään. Kaikkiaan tämä vaikutti yli 140 miljoonaan käyttäjään.

Uutisissa: Haitalliset Python-paketit, Luna-romahdus, Muskin syvät väärennökset ja paljon muuta