Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

DotNetNuke-mallin asentaminen (4 vaihetta)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: DotNetNuke-mallin asentaminen (4 vaihetta)

Kun olet asentanut DotNetNuke (DNN) -palvelimellesi, seuraava vaihe on asentaa DotNetNuke-teema, jota haluat käyttää verkkosivustosi ulkoasuna. Tässä Artikkelissa opastamme sinua vaihe vaiheelta valokuvien avulla, jotta voit helposti asentaa haluamasi mallin.

.net Nuke -mallin asentaminen. DotNetNuke-mallin asennuksen vaiheet

1- Lataa haluamasi malli

2- Siirry DNN:n verkkosivustolle

3- Siirry “Laajennukset”-osioon

4- Lataa ladattu malli

Jos olet .NET-kehyksen fani, on sanottava, että DNN on sisällönhallintajärjestelmä, joka täyttää lähes kaikki web-suunnittelutarpeesi. Esimerkiksi DNN:n avulla voit helposti suunnitella ja käynnistää kaikenlaisia ​​kaupallisia ja kauppa-, koulutus- ja laboratorio-, uutis- tai verkkosovellussivustoja ilman ohjelmointiosaamista.

Tulevassa artikkelissa opit asentamaan mallin tähän DNN-sisällönhallintajärjestelmään.

.net Nuke -mallin asentaminen

Jotta voit asentaa mallin tai skinin DNN-sisällönhallintajärjestelmään, sinun on ensin asennettava ja suoritettava tämä CMS tietokoneellesi tai isännällesi. Olemme jo puhuneet Dnn:n Asentamisesta isäntään. puhui

DotNetNuke-mallin asennuksen vaiheet

Voit helposti asentaa DotNetNuke-teeman neljässä vaiheessa.

1- Lataa haluamasi malli

Voit ladata mallin vierailemalla virallisella verkkosivustolla dnnsoftware.com tai muilla haluamiisi malleihin liittyvillä verkkosivustoilla. Jos etsit, näet monia verkkosivustoja tällä alueella. Löydät myös DNN-version monista kuuluisista WordPress-teemoista. Esimerkiksi kuuluisalla Porto-mallilla, joka on erittäin suosittu WordPress-sisällönhallintajärjestelmässä, on myös DNN-versio, joka voidaan ostaa ja asentaa.

Tietenkin on syytä pitää mielessä, että DNN:n mallien valikoima on paljon pienempi kuin WordPressissä ja että laadukkaita ilmaisia ​​malleja ei välttämättä ole paljon tälle sisällönhallintajärjestelmälle. Siitä huolimatta DNN:n mallien suunnittelu kasvaa nopeasti, eikä se ole menestynyt kilpailijoitaan huonommin.

2- Siirry DNN:n verkkosivustolle

Kirjaudu DNN:ään isäntäkäyttäjänä (määrität käyttäjätunnuksen ja salasanan DNN:n asennuksen yhteydessä, muista ne, jotta voit kirjautua sisään verkkosivustollesi DNN:ssä)

3- Siirry “Laajennukset”-osioon

Napsauta Järjestelmänvalvoja-valikon Isäntä-välilehdellä Laajennukset-vaihtoehtoa. Sitten Install Extension Wizard -vaihtoehto (tämä vaihtoehto on merkitty selvästi sinisellä). valita

4- Lataa ladattu malli

Lataa ladattu skin tästä ja Noudata ohjattua asennuslaajennustoimintoa vaihe vaiheelta asentaaksesi skin. seuraukset

Tähän mennessä olet asentanut haluamasi ulkoasun tai mallin. Nyt sinun on opittava tutustumaan joihinkin sivuston ulkoasuasetuksiin. Tietenkin on huomattava, että nämä asetukset ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja opit helposti käyttämään DNN-sisällönhallintajärjestelmää.

Voit määrittää verkkosivuston ulkoasun seuraavilla tavoilla:

Admin :: Sivuston asetukset :: Perusasetukset :: Ulkoasu.

Esittely komentotulkkiasetuksista DNN:ssä

Kuten yllä olevasta kuvasta näet, DNN:n ihoasetukset on helppo ottaa käyttöön, sinun on vain oltava utelias ja tutkittava alustan eri osia. Kuvassa näkyvien asetusosien avulla voit asettaa verkkosivuston logon, taustakuvan ja siihen liittyvän kuvakkeen.

Saman polun Sivuston tiedot -osiossa voit myös määrittää verkkosivuston tärkeimmät tiedot, kuten verkkosivuston otsikon, avainsanat ja kuvauksen. Nämä elementit näkyvät alla olevassa kuvassa.

Näkymä DNN-asetuksista kuoressa tai mallissa

Jos DNN-sisällönhallintajärjestelmässä on useita portaaleja, voit valita oletusmallin kaikille tämän polun portaaleille.

Isäntä :: Isäntäasetukset :: Perusasetukset :: Ulkoasu.

Tämä polku näkyy myös mustana hallintavalikossa