Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Elden Ring -tuuletin NecrosisArts maalasi 3 paikkaa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Elden Ring Fan NecrosisArts maalasi 3 paikkaa

Elden Ring -fanit osoittivat rakkautensa pelin maisemakohtauksiin. Yksi huomioitava asia on, että Elden Ring näyttää olevan näkyvä pelinimi, jota kukaan ei voi unohtaa. Parasta tässä pelissä on, että pelissä nähtyjä hienoja kohtauksia ei voida koskaan korvata.

Nykyään pelissä on miljoonia aktiivisia käyttäjiä, jotka kaikki rakastavat sitä. Jotkut pelaajat ovat kiinnostuneita tästä, koska he ilmaisevat rakkautensa sitä kohtaan muun taiteensa kautta.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pelaaja ilmaisee rakkautensa. Mutta kyllä, viimeaikainen ongelma on, että yhteisöt hallitsevat sinua. Maalaukset, jotka hän teki Elden Ringin maisemakohtauksia varten, ovat realistisia ja yksityiskohtaisia, näyttäen todelliselta suunnittelulta. Ja kaikki tämä voidaan saavuttaa vain Elden Ring -tuulettimella.

Tiedän, ettet tiedä tästä, joten katsotaanpa kaikkia uutisia, jotka saimme Elden Ring Reddit -foorumilla.

Lue myös: Kriittinen osuma Elden Ringissä: Kuinka toimia kuin ammattilainen

Nämä ovat paikkoja, joihin Elden Ring -fani teki maalauksia

Kuten nimestä voi päätellä, NecrosisArts aloitti äskettäin jaettu kolme maalausta Elden Ringin maisemanäkymiin. Tarkemmin sanottuna hän ilmaisi rakkautensa julkaisemalla sen Redditissä. Maalaukset näyttävät siltä kuin näimme ne pelissä, ja mielestäni se on Elden Ring -fanien todellista rakkautta. Jotkut Elden Ring -fanit ovat kuitenkin jo näyttäneet saman asian, mutta vain hahmoille, kuten Ranni, Bliadd ja muut.

Mutta nykyinen maalaus osoitti samanlaista tunnelmaa kuin meillä leikkiessä. Koska eroja voi olla, mutta kaiken kaikkiaan väriyhdistelmä, muodot ja kaikki ovat vain kopiota pelistä tulevasta näkymästä. Ja se osoittaa tämän Noble Ring -fanien omistautumisen. Hän jakoi maalauksia kolmesta paikasta, mukaan lukien Atlus Plateau, Swamp of Aeonia ja Capital Outskirts. Lisäksi hän yritti tarjota yksityiskohtia tällaisista paikoista tietyistä aiheista.

Joten tässä oli kyse Elden Ring -fanista, joka esiteltiin koko peliyhteisölle. Tämä kaikki osoittaa, kuinka paljon pelaajat rakastavat tätä peliä. Luulen, että saamme tällaisia ​​uutisia paljon, koska jotkut fanit osoittivat rakkautensa hahmoa kohtaan ja muistelivat hänen vanhoja harrastuksiaan. Tällä tavalla selvitettiin, mikä Game Elden Ring on, koska pelaajat arvostavat sitä suuresti. Muista, että tämä on vasta alkua. Näemme vielä enemmän rakkautta sitä kohtaan tulevaisuudessa.

Kuvan luotto: Digital Trends

Akhilesh Sharma

Akhileshwar on innokas kirjailija, jolla on kyltymätön intohimo pelimaailmaan ja uusimpaan teknologiaan tutustumiseen. Tarkka silmäys yksityiskohtiin ja monimutkaisten konseptien purkamisen taito Akhileshwar sukeltaa syvälle virtuaalisten kokemusten ja huippuluokan innovaatioiden maailmaan. Peli- ja teknologiateollisuudessa nouseva ääni, Akhileshwarin kirjoitus on sekoitus oivaltavaa analyyseja, vakuuttavaa tarinankerrontaa ja horjumatonta innostusta kaikkeen pelaamiseen ja teknologiaan. Jokaisella kappaleella Akhileshwar pyrkii kouluttamaan lukijoita ja muuttamaan heistä paitsi tietoisia kuluttajia, myös innokkaita osallistujia pelien ja teknologian dynaamiseen maailmaan.