Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Elokuva-arvostelu kotijoukkueesta (kotijoukkue) | Urheiludraama komedialla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Kotijoukkueen elokuvakatsaus (kotitiimi) | Urheiludraama komedialla

Home Team on viimeisin Netflix-komedia, joka julkaistiin jokin aika sitten. Kotijoukkue -elokuva kertoo tarinan New Orleansin amerikkalaisen jalkapallojoukkueen valmentajasta Sean Pythonista, joka on kielletty NFL:stä, koska hän osallistui Bountygate-skandaaliin.

Nyt kun Sean Python on saanut pelikiellon NFL:stä, hän palaa kotiin saadakseen yhteyden 12-vuotiaaseen poikaansa hyväksymällä kaupungin paikallisjoukkueen valmentajan.

Tämä urheilukomedia osoittaa, että se ei kerro uutta tarinaa ja se on normaalia, mutta elokuva tarjoaa myös hyvää potentiaalia heti alusta alkaen, mikä saa meidät katsomaan elokuvan ainakin loppuun asti.

Elokuva “Home Team” ei esitä uutta tarinaa, mutta se näyttää hyvää potentiaalia alusta alkaen.

”Kotitiimi” kertoo alusta asti tutun tarinan isästä, joka on nyt palannut kotiin ja yrittää saada yhteyttä poikaansa. Hän myös valmentaa poikansa jalkapallojoukkuetta päästäkseen lähemmäs häntä ja Parantaakseen heidän suhdettaan.

Elokuva luo pohjansa alusta alkaen ja odotamme tämän trendin jatkuvan loppuun asti. Silti elokuvan alusta lähtien näemme satunnaisia ​​vitsejä, joista monet ovat hauskoja ja tuskallisia. Komedia ei ole elokuvan ongelma, itse asiassa se auttoi tekemään elokuvasta perheelokuvan.

Ongelma syntyy, koska useimmat näistä vitseistä ovat epämiellyttäviä ja jopa ärsyttäviä. Varsinkin muistiinpanoja, jotka eivät ole kovin mielenkiintoisia. Seurauksena on shokki elokuvan herkälle tilalle ja kohtauksille, eikä ole selvää, miksi tekijät vaativat toistamaan joitain elokuvan vitsejä.

Yleisesti ottaen Home Teamissa on hyviä vitsejä, mutta tekijät olisivat voineet löytää paremman tasapainon ja keskittyä elokuvan päätarinaan sen sijaan, että olisivat korostaneet jokaista kohtausta useita kertoja; Varsinkin kun se ei vaikuta näyttämölle ja sen tunnelmaan.

Vähitellen kotijoukkue unohtaa, että keskeinen osa elokuvan tarinaa on suhteen korjaaminen poikaansa.

Alusta alkaen Home Team lupaa teoksen, jossa Sean Python palaa poikaansa ja toimii valmentajana pelastajana.

Elokuvan valmennussuoritus oli paljon parempi, ja ainakin Sean Python esittelee taitojaan veteraanivalmentajana, joka on nyt valmis muuttamaan ikuisen häviävän joukkueen voittajajoukkueeksi.

Elokuva keskittyy juuri tähän osaan ja elokuvassa on pohjimmiltaan positiivista, mutta missä joukkuepelaajien perheet ovat mukana, näemme silti paljon ylimääräisiä ja ärsyttäviä kohtauksia, joiden puuttuminen olisi voinut olla parempi.

Muualla Home Team alkaa unohtaa, että keskeinen osa elokuvan tarinaa on hänen suhteensa korjaaminen poikaansa. Isän ja pojan suhde kehittyy paljon odotettua helpommin ja nopeammin, eikä Sean Python näe tässä mitään erityistä haastetta.

Elokuvassa on monia alajuoksuja ja se pyrkii keskittymään enemmän näihin teemoihin kuin keskeiseen teemaan ja tarinaan, ja tämä teema on johtanut kokonaisvaltaiseen shokkiin ja tehnyt elokuvan pääteeman unohdettavaksi. Elokuva hukkaa erinomaisen tilaisuuden näyttää isän, joka yrittää antaa anteeksi pojalleen saavuttaakseen muut tavoitteensa.

Kevin James ja Taylor Latner ajan kanssa kotijoukkueen kanssa

Kotijoukkueen komedia ja vitsit olivat selvästi ärsyttäviä ja pinnallisia.

Tavoitteita, joita hän ei voinut saavuttaa. Ehkä elokuvan oli parempi keskittyä enemmän tarinan keskeiseen osaan kuin poiketa pääjuonesta useita kertoja. Tietenkin koulujoukkueen valmennus olisi voinut olla haastavampaa Sean Pythonille, mutta suoraviivainen, lumoava kerronta on yksi elokuvan positiivisista puolista.

Elokuva ei muuta hahmoja täydellisestä häviäjästä voittamattomaksi. Sen sijaan heidän on löydettävä tapa oppia uusia suunnitelmia ja voittaa vastustajansa.

Emme näe Home Teamin näyttelijöissä paljon tähtiä, ja tämä ongelma on johtanut siihen, että suuri osa kuvausprosessista on jäänyt Kevin Jamesin harteille. James esitti hyväksyttävää suorituskykyä koko elokuvan ajan ja kattoi joitain elokuvan ongelmia. Sitä vastoin Taylor Lautner, kuten hänen hahmonsa, näyttää vähemmän näkyvältä koko elokuvan ajan.

Lautner ei ehkä jonain päivänä saanut paljon huomiota näyttelijätaitojensa vuoksi, mutta elokuva osoitti, miksi hän ei ole enää se kuuluisa näyttelijä, joka hän oli muutama vuosi sitten. Näyttelijä voi kuitenkin tietyssä ajassa olla kuuluisa muistakin asioista, mutta se maine ja suosio ei kestä.

Kevin James keskustelee Taylor Lautnerin kanssa kotijoukkueessa

Kevin Jamesilla on hyväksyttävä rooli kotijoukkueessa.

Tietysti näemme myös suhteellisen hyvän suorituksen Home Teamin lapsinäyttelijöiltä, ​​mikä on noussut elokuvan positiiviseksi puolena. Kaiken kaikkiaan kotijoukkueen elokuvalla oli hyvät mahdollisuudet tulla enemmän kuin pelkkä viihdeelokuva. Siitä huolimatta tekijät vaativat heikkojen ja ärsyttävien vitsien toistamista, jotta monet elokuvaideat eivät menneet konseptia pidemmälle.

Toisaalta elokuva uhrasi monta osaa Kevin Jamesin hahmon pelastamisesta, joten emme näkisi parempaa vastinetta esimerkiksi isä-poika -suhteen ja päähenkilön menneisyyden parantamisesta. Tai jopa elokuvan lopussa olisi voinut olla parempi viesti kuin liikaa iskulauseita.

Kaiken kaikkiaan HomeTeam voi olla suhteellisen viihdyttävä vaikutus; se ei muutu yksitoikkoiseksi niin kauan kuin se kestää. Loppujen lopuksi elokuva on upea teos, joka olisi voinut olla paljon parempi elokuva.

Tietysti kotijoukkueen elokuvan kokonaislaatu voi johtua siitä, että Netflix tuottaa vuodessa paljon elokuvia, mikä heikentää teosten laadunvalvontaa ja näemme kappaleita, jotka ovat parhaimmillaan keskinkertaisia ​​tai jopa heikkoja. Joka Tapauksessa Home Team voi olla siunaus urheilukomedioiden ystäville, mutta älä odota siltä paljoa.