Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Elon Musk ei enää liity Twitter-foorumiin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Elon Musk ei enää liity Twitter-foorumiin

Teslan toimitusjohtaja Elon Musk on hylännyt Tarjouksen liittyä Twitterin hallitukseen, Twitterin toimitusjohtaja Parag Agarwal ilmoitti maanantaina.

Viime viikolla vahvistettiin, että Elon Musk oli ottanut 9,1 prosentin osuuden Twitteristä ja yhtiö oli päättänyt tarjota hänelle paikkaa hallituksessa. Musk kuitenkin kieltäytyi liittymästä hallitukseen viime perjantaina, samana päivänä, kun hänen nimityksestään tuli virallinen.

Parag Agarwal sanoo, että “tämä on parasta”, ja koska Elon on edelleen yksi Twitterin suurimmista osakkeenomistajista, hallitus “pysyy avoimena hänen panokseensa”.

Jos Elon liittyisi Twitterin hallitukseen, hän ei olisi voinut omistaa yli 14,9 % yhtiön osakkeista ennen kuin hän toimi II-luokan johtajana yhtiön varsinaiseen yhtiökokoukseen vuonna 2024 ja 90 päivää sen jälkeen. Hallituspaikan hylkääminen saattaa kuitenkin viitata siihen, että Elon voisi tulevaisuudessa käydä kauppaa myös Twitterin osakkeilla.

”Hallitus ja minä olemme käyneet monia keskusteluja Elonin liittymisestä hallitukseen ja suoraan Elonin kanssa. Olimme innoissamme yhteistyöstä ja olimme tietoisia riskeistä. Uskoimme myös, että paras tie eteenpäin oli saada Elon yhtiön edunvalvojaksi, jossa hänen, kuten kaikkien hallituksen jäsenten, tulee toimia yhtiön ja kaikkien osakkeenomistajien edun mukaisesti. Hallitus tarjosi hänelle paikkaa.” Agarwal twiittasi. “Elonin nimitys hallitukseen ajoitettiin syyskuun 4. päiväksi. astui virallisesti voimaan, mutta Elon ilmoitti samana aamuna, ettei hän enää liittyisi hallitukseen.”

Muskin Twitter-osakkeiden osto nosti niiden hinnat viime maanantaina 39,31 Dollarista 49,97 dollariin. He ovat kuitenkin kohdanneet tasaisen laskun, ja osakkeet päätyivät perjantaina 46,25 dollariin.

Uutisissa: Kiina hyökkää seitsemään Intian sähköverkkoon Ladakhissa