Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Elon Musk haluaa ostaa 100 % Twitteristä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Elon Musk haluaa ostaa 100 % Twitteristä

Twitterin suurin osakkeenomistaja Elon Musk on tarjoutunut ostamaan Twitteriä noin 43,4 miljardin dollarin arvosta hintaan 54,20 dollaria osakkeelta.

Teslan toimitusjohtaja on tarjoutunut ostamaan 100 % Twitteristä ja ottamaan yrityksen yksityiseksi 13D SEC -arkistointi – päivitetty torstaina – osoittaa, että hän on hankkinut 9,1% Twitterin osakkeista. Twitterin osakkeet nousivat hakemuksesta 13 prosenttia.

“Investoin Twitteriin, koska uskon sen mahdollisuuksiin olla ilmaisunvapauden alusta ympäri maailmaa. Siitä lähtien kun tein sijoitukseni, minulle on kuitenkin ollut selvää, ettei yritys nykyisessä muodossaan menesty eikä täytä tätä sosiaalista tarvetta. “Twitter on rakennettava uudelleen yksityiseksi yritykseksi”, Musk sanoi hakemuksessa.

“Tästä syystä tarjoudun ostamaan 100 % Twitteristä 54,20 Dollarilla osakkeelta käteisenä, 54 %:n preemion päivää ennen kuin aloin sijoittaa Twitteriin ja 38 %:n palkkion päivää ennen julkista ilmoitusta sijoituksestani. “Tarjoukseni on paras ja viimeinen tarjoukseni, ja jos sitä ei hyväksytä, minun on harkittava uudelleen asemaani osakkeenomistajana”, Musk lisäsi. “Twitterissä on poikkeuksellinen potentiaali. Avaan sen.”

Hakemuksessa Musk lisäsi myös, että tämä ei ollut “uhka” ja että hänen sijoituksensa Twitteriin ei olisi kannattavaa ennen kuin tehdään joitain muutoksia, jotka vaatisivat yrityksen yksityistämistä.

Aiemmin tällä viikolla Musk hylkäsi Tarjouksen liittyä Twitterin hallitukseen, mikä olisi rajoittanut hänen mahdollisen osuutensa 14,9 prosenttiin. Alkuperäisen hakemuksen ja ilmoituksen jälkeen Musk suoritti kuitenkin alustalla useita tutkimuksia alustan toiminnasta.

Muskilla on Twitterissä yli 80 miljoonaa seuraajaa, joille hän on lähettänyt kyselyjä esimerkiksi siitä, pitäisikö muokkauspainiketta olla vai ei – hyväksytty Twitterin toimitusjohtaja Parag Agarwalilta.

Musk omistaa tällä hetkellä 73 115 038 osaketta yhteensä 800 641 166 Twitterin osakkeesta.

Uutisissa: NPCI nyökkää WhatsAppille saadakseen 100 miljoonaa ihmistä UPI-palveluun