Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Empatica AURA Wearable havaitsee onnistuneesti flunssan ja muut hengitystieinfektiot

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Empatica AURA Wearable tunnistaa Onnistuneesti flunssan ja muut hengitystieinfektiot

Empatica on juuri ilmoittanut, että se on nyt validoitu lääketieteelliseksi laitteeksi EU:ssa (CE-merkki, luokka II a) (Tämä on FDA:n eurooppalainen vastine; FDA tarkistaa edelleen järjestelmää ja kestää yleensä paljon kauemmin kuin EU:ssa) .

Empatica AURA kertoo, osoittavatko fysiologiset kuviosi, että taistelet infektiota, kuten flunssaa (H1N1 tai rinovirus) tai koronavirusta (Covid-19) vastaan, vaikka sinulla ei olisikaan kuumetta, yskää tai muita selkeitä sairauden oireita.

Aiheeseen liittyvää lukemista

Tämä tekee Empaticasta myös ensimmäisen yrityksen, joka on saanut eurooppalaisen CE-merkinnän COVID-19:n varhaisten oireiden havaitsemiseksi puettavien vaatteiden avulla.

Tämä tekee Aurasta ensimmäisen laatuaan tuotteen, joka on saanut CE-merkinnän hengitystieinfektioiden havaitsemiseen älykkään puettavan teknologian avulla.

Validointitutkimuksissa Aura osoitti 0,94:n herkkyyden mahdollisten infektioiden havaitsemiseksi. Havainto tapahtui keskimäärin kaksi päivää virusrokotuksen jälkeen. Tulokset koskevat kolmen eri viruksen yleisiä fysiologisia vasteita: H1N1, rinovirus ja SARS-CoV-2.

Aura on nyt saatavilla 14-vuotiaasta alkaen terveydenhuollon tarjoajille ja muille ammattilaisille, jotka haluavat vähentää tartuntatautien leviämistä yhteisöissään kaikkialla Euroopassa ja Isossa-Britanniassa.

Empatica on MIT-spinoff, jonka kotipaikka on Boston, MA ja Milano, Italia, ja edelläkävijä Digitaalisten biomarkkereiden ja jatkuvan potilasvalvonnan kehittämisessä tekoälyn avulla.

Empatica-älykellot ovat FDA:n hyväksymiä ja CE-merkittyjä. Niitä on myyty tuhansille institutionaalisille kumppaneille masennuksen, riippuvuuden, stressin, onkologian, epilepsian, migreenin ja lukuisten muiden sairauksien kliinisiin kokeisiin ja tutkimuksiin.

Toinen perustajista Rosalind Picard on myös tällä hetkellä professori MIT Media Lanissa ja yksi perustajista Affektiiveja Yritys on erikoistunut tekoälypohjaisten ratkaisujen käyttöön biometriseen tutkimukseen laboratoriossa, tekoälyyn autoteollisuudessa ja media-analyyseihin.