Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ensimmäinen virhe tietokonejärjestelmien historiassa!

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ensimmäinen virhe tietokonejärjestelmien historiassa!

Glitch, Tämä ongelma, jonka voidaan sanoa vaikuttavan nykyään melkein jokaiseen, sen joskus aiheuttamien suurten vaarojen lisäksi voi joskus luoda edellytykset naurulle ja viihteelle.

Pelaamisesta kiinnostuneet Tietokonepelit on epäilemättä samaa mieltä tästä lausunnosta. Kuten me kaikki tiedämme, matkapuhelimet ovat nykyään lähes kaikkien käsissä, ja koska virheen vakavuus liittyy ohjelmistotuotteisiin, kaikki tuntevat sanan “vika”, mutta oletko koskaan miettinyt, mitä tämä sana ja ” bug” tarkoittaako sitä? ensimmäinen kerta? Vaikuttaako virhe vain ohjelmiston sisältöön vai voiko se vaikuttaa myös laitteistoon? Mistä stressi tuli?

Suuret osat ja laitteistot, joita seuraa lämmön tuottaminen suuremmassa tilavuudessa ja tilassa, ovat houkutelleet perhosia ja perhosia, kärpäsiä, muurahaisia ​​ja muita hyönteisiä. Tämä ongelma on edelleen ongelma, sillä kuumat ja kosteat alueet ovat erinomaisia ​​hyönteisille selviytyäkseen tai jopa muodostaa pieniä ja suuria pesäkkeitä. Mikä huone on parempi kuin tietokoneen sisustus ihmisen kodissa?

Syyskuun 9. päivänä 1947 joukko tietotekniikan tutkijoita ja insinöörejä julkaisi raportin ensimmäisestä tietokonevirheestä. Mutta osoittivatko tiedot ohjelmistovirhettä?

Vastaus on ei! Harvardin yliopistossa Cambridgessa kokeita suorittava tiimi havaitsi erityyppisten virheiden näyttämisen Mark II -Tietokoneessa.

Kun insinöörit avasivat tietokoneen oven, he huomasivat koin läsnäolon, joka oli fyysisesti juuttunut osien väliin ja keskeytti järjestelmän oikean toiminnan aiheuttamalla oikosulun; Näin ollen tämä pieni hyönteinen onnistui ikuistamaan nimensä ensimmäisenä kovakuoriaisena tietokoneen osien ja laitteistojen historiassa.

On mielenkiintoista huomata, että sana kovakuoriainen juontaa juurensa 1800 jKr ja Thomas Edisonin aikakauteen. Hän oli tuolloin julkaissut useita raportteja suunnitelmiensa toimintahäiriöistä. Koska bugi voi kuitenkin yleensä johtua järjestelmän toimintahäiriöstä, ensimmäinen vikaraportti johtui todellisesta virheestä (sana Bug (englanniksi Tarkoittaa “vikaa”), julkaistu vuonna 1947.

Toinen mielenkiintoinen tarina hyönteisen maailmanlaajuisesta maineesta on tapa, jolla Grace Hopper lainasi sitä. Yksi tietokonejärjestelmien historian suurimmista neroista, hän suoritti tohtorin tutkinnon.

Ensimmäisen tietokoneista riippumattoman ohjelmointikielen, COBOLin, kehitys on tallennettu hänen portfolioonsa.

Hän sanoi myös kuuluisasti: “On paljon helpompi pyytää anteeksi kuin saada lupa.”

Kuten tiedämme, virheet johtuvat yleensä tietokonejärjestelmien toimintahäiriöistä, ja laitteiston ja ohjelmiston monimutkaisuuden lisääntyessä tämä ilmiö on saanut erityismuodon.

Nykyään ohjelmistovirheet ovat eritasoisia ja häiritsevät järjestelmän suorituskykyä, aiheuttavat miljardeja dollareita tappioita ja ovat jopa hengenvaarallisia, mukaan lukien virheenkorjausprosessin ja virheenhallinnan kannalta. Eri tekniikoiden ohjelmistot ja laitteistot ovat tietotekniikan suurimpia ja tärkeimpiä osia ja voivat joskus viedä paljon kauemmin kuin suunnittelun tai projektin tuottaminen ja rakentaminen.