Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Ero linkin ja käänteisen linkin välillä yksinkertaisella kielellä

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Ero linkin ja käänteisen linkin välillä yksinkertaisella kielellä

Mitä eroa on linkillä ja käänteisellä linkillä? Jos olet äskettäin päättänyt astua Internetin maailmaan, halusitpa sitten päästä työmarkkinoille freelancerina tai perustaa Internet-yrityksen, sinut esitellään maailmaan, joka on täynnä uusia käsitteitä ja termejä, jotka saattavat samat tai erilaiset merkitykset merkitykset.

Tämä uusi maailma näyttää ensi silmäyksellä hyvin monimutkaiselta. Jos kuitenkin tarkastelemme jokaista käsitettä perusteellisesti ja tarkastelemme ympäristöä ja siihen liittyviä sanoja, voimme helposti ymmärtää termien väliset erot ja yhtäläisyydet. Yksi näistä termeistä on käänteinen linkki, jolla on useita toisiinsa liittyviä sanoja.

Mikä on yhteys?

Tarvitsemme osoitteen, kun haluamme käyttää verkkosivustoa tai verkkosivustoa, aivan kuten etsimme ystävämme taloa vieraassa kaupungissa. Ilman osoitetta emme koskaan pääse minne haluamme mennä. Internet-maailmassa näitä osoitteita kutsutaan linkeiksi.

Jokainen linkki on verkkosivuston osoite, joten voimme löytää haluamamme verkkosivuston etsimällä kyseistä osoitetta hakukoneissa. Itse asiassa Internetin maailmassa on tuhansia ja ehkä miljoonia verkkosivustoja, ja samoja osoitteita käyttävät hakukoneet voivat viedä meidät minne haluamme.

Toisin sanoen linkit ovat tapa kutsua muita verkkosivustoille. Jakamalla haluamasi linkin sosiaalisissa tiloissa ja foorumeilla voit kutsua erilaisia ​​ihmisiä katsomaan haluamaasi sisältöä verkkosivustoilla tai jopa osana digitaalisen markkinointistrategiaa. Tätä menetelmää käytetään myös luonnollisen liikenteen houkuttelemiseen.

Mikä on käänteinen linkki?

Käänteiset linkit ovat eräänlaisia ​​lähteviä linkkejä, joita useat verkkosivustot käyttävät ohjaamaan sisältönsä luotettavammalle verkkosivustolle. Tämän mekanismin vuoksi käänteisiä linkkejä pidetään laadun sinettinä.

Googlen algoritmit ja robotit käyttävät niitä myös erottamaan aidot verkkosivustot ja sisällön muusta. Botit antavat luotettaville verkkosivustoille korkeamman sijoituksen ja sijoittavat ne kätevämpiin vaihtoehtoihin, jotta ne näkyvät useammin. Toisaalta virheellinen sisältö työnnetään alimmalle tulokselle kaukaisimmille sivuille, jolloin se ei ole käytettävissä.

Jotkut ihmiset käyttävät tätä mekanismia hakukoneoptimointiin ja verkkosivustojen optimointiin parantaakseen sijoitustaan ​​ja edetäkseen Googlen rankingissa. Tämä on kuitenkin erittäin hyvä strategia, jos sen tekevät asiantuntijat ja laadukkaat käänteiset linkit.

No, ennen artikkelin tätä osaa ymmärsimme, että on olemassa linkkejä, osoitteita ja sivustoosoitteita, joiden avulla voimme etsiä sivustoja Internetistä. Mutta käänteiset linkit ovat linkkejä, jotka on sijoitettu verkkosivuston ulkopuolelle ja joita kutsutaan lähteviksi linkeiksi. Käänteisten linkkien tarkoitus on sijoittaa muille sivustoille ja auttaa sivuston SEO:ssa ja houkutella luonnollista liikennettä.

Suurin ero näiden kahden välillä on niiden käyttötavassa. Linkeillä on osoite, joka on periaatteessa kaikki mitä tarvitset sivuston löytämiseen, ja jos sivustolla ei ole linkkejä, sitä ei periaatteessa ole ollenkaan. Oletetaan, että käänteisiä linkkejä käytetään vain hakukoneoptimointiin ja verkkosivustojen optimointiin. Käänteiset linkit auttavat meitä parantamaan sivuston sijoitusta hakukonetuloksissa ja saamaan lisää käyntejä.

Onko linkittäminen tehokkaampaa SEO:ssa vai käänteisessä?

Tarkastellaan yhdessä tämän tarinan kaikkia puolia ja tehdään lopuksi päätös. Kun saamme käänteisen linkin verkkosivustolta, saamme käänteisen linkin verkkosivustolta, jolla on korkean tason verkkotunnus. Tämä ongelma on erittäin tärkeä Google-algoritmeille. Koska kolmas verkkosivusto on vahvistanut meidät, tämä voi merkittävästi auttaa verkkosivustomme hakukoneoptimoinnissa ja -optimoinnissa. Toiseksi tämän sivuston vierailijat ovat tärkeitä.

Aidoilla verkkosivustoilla on tuhansia kävijöitä päivittäin; Jos kymmenen prosenttia heistä napsauttaa linkkiämme ja vierailee verkkosivuillamme 15 sekuntia, tapahtuu ihme, joka houkuttelee luonnollista liikennettämme. Luonnollinen liikenteen vetovoimaparametri voi myös parantaa merkittävästi verkkosivustomme hakukoneoptimointia. Toistaiseksi luotettava verkkosivusto on tehnyt meille kaksi suurta palvelusta, mutta kuinka tehokas linkittäminen on?

Luonnollisella linkillä ei tietenkään ole tätä verkkotunnusoikeutta. Se ei siis voi auttaa meitä ylittämään Googlen algoritmeja, mutta yhteisölinkit kattavat tavoitteemme yritysongelmiin. Sosiaalisissa tiloissa tai foorumeilla linkitettäessä on vierailijoiden tai kohderyhmien muodossa ihmisiä, joille toimintamme on tärkeää.

Luonnollinen liikenne on täällä vähäisempää, mutta saamme ammattimaisen yleisön, jota voimme laskea asiakkaiksemme.

Tietysti liikenteen houkutteleminen auttaa myös sivuston hakukoneoptimoinnissa, eikä foorumien tai niihin liittyvien virtuaalikanavien käyttö rajoitu kaupallisiin tarkoituksiin. Selvitettyämme yksityiskohtaisesti näiden kahden tyyppisten verkkosivustojen käytön ulottuvuudet, meidän on päätettävä, onko sinulle tärkeää voittaa SEO-taistelu ja saavuttaa korkea Google-sijoitus vai onko sinulla myös liiketoimintatavoitteita.

Korkealaatuisten käänteisten ja arvottomien käänteisten linkkien vertailu

Lähtevien käänteisten linkkien käyttö voi vaikuttaa niiden vaikutukseen verkkosivulla – esimerkiksi ylläpitämällä 40-50 käänteisen linkin rajaa kotisivulla tai käyttämällä eri verkkotunnuksia. Yritä saada useita linkkejä verkkosivustollesi yhdestä verkkotunnuksesta. Näillä toimeenpanoehdotuksilla voi olla tärkeä rooli käänteisten linkkien toimivuudessa ja tehokkuudessa.

Tärkein parametri lähtevän käänteisen linkin tehokkuudelle voidaan ottaa käyttöön muodossa, jota kutsutaan käänteisen linkin laaduksi ja arvoksi. Arvokas käänteinen linkki tuo useita pisteitä eri alueilla. Esimerkiksi tämä; Mitä korkeampi sivustolla on sijoitus, sitä arvokkaampia käänteiset linkit ovat.

Käänteisen linkin laadun tai huonon laadun tärkein parametri on käänteisen linkin sivusto ALEXA Sijoitus. Tietenkin tähän parametriin liittyy myös toinen käsite, jota kutsutaan toimialueen auktoriteetiksi.

Tämän ongelman vuoksi Googlen algoritmit antavat tälle verkkosivustolle enemmän ansioita, kun verkkotunnus linkittää toisen viranomaisen verkkosivustolle. Mutta tämän kategorian lisäksi on toinenkin vaikuttava tekijä: roskapostipisteet. Älä käytä verkkosivustoja, joilla on korkea roskapostipiste, koska Google pitää näitä verkkosivustoja epäluotettavina.

Onko parempi saada käänteisiä linkkejä hyvämaineiselta verkkosivustolta vai täysin asiaankuuluvalta verkkosivustolta?

Tarkastellaan yhdessä tämän tarinan kaikkia puolia ja tehdään lopuksi päätös. Kun saamme käänteisen linkin hyvämaineelta verkkosivustolta, saamme käänteisen linkin verkkosivustolta, jolla on korkean tason verkkotunnus. Tämä ongelma on erittäin tärkeä Google-algoritmeille. Koska meillä on varmistettu luotettava verkkosivusto, tämä voi auttaa suuresti verkkosivustomme hakukoneoptimoinnissa ja -optimoinnissa.

Toiseksi tämän sivuston vierailijat ovat päteviä ja tärkeitä. Aidoilla verkkosivustoilla on tuhansia kävijöitä päivittäin; Jos kymmenen prosenttia heistä napsauttaa linkkiämme ja vierailee verkkosivuillamme 15 sekuntia, tapahtuu ihme, joka houkuttelee luonnollista liikennettämme. Luonnollinen liikenteen vetovoimaparametri voi myös parantaa merkittävästi verkkosivustomme hakukoneoptimointia.

Tähän mennessä arvovaltainen verkkosivusto on tehnyt meille kaksi suurta palvelusta, mutta mitä hyötyä avainsanoihimme liittyvästä verkkosivustosta on? Kyseisellä verkkosivustolla ei tietenkään ole tätä verkkotunnuksen valtuutusta, joten se ei voi auttaa meitä huijaamaan Googlen algoritmeja. Sen sijaan siihen liittyvä verkkosivusto kattaa kohdeyleisömme yritysaiheissa. Sivustolla on vierailijoina tai kohderyhminä ihmisiä, joille toimintamme on tärkeää.

Luonnollinen liikenne on täällä vähäisempää, mutta saamme ammattimaisen yleisön, jota voimme laskea asiakkaiksemme. Tietenkin liikenteen houkutteleminen auttaa myös sivuston hakukoneoptimoinnissa, eikä aiheeseen liittyvien sivustojen käyttö rajoitu kaupallisiin tarkoituksiin. Selvitettyämme yksityiskohtaisesti näiden kahden tyyppisten verkkosivustojen käytön ulottuvuudet, meidän on päätettävä, onko sinulle tärkeää voittaa SEO-taistelu ja saavuttaa korkea Google-sijoitus vai onko sinulla myös liiketoimintatavoitteita.

Miten sosiaalinen media vaikuttaa linkkien rakentamiseen?

Sanastossa ja teknisessä kielessä käänteislinkillä tarkoitetaan mitä tahansa linkkiä, joka johtaa meidät sivustolle tai niin sanotulle aloitussivulle ulkopuolisessa ympäristössä. Sosiaaliset verkostot ovat toiminnallisesti hakukoneiden prosessin ulkopuolella. Joten käänteisten linkkien käytöllä tässä menetelmässä ei ole mitään tekemistä sijoituksen parantamisalgoritmien Suorituskyvyn kanssa. Mutta ainoa tapa saavuttaa SEO ja optimointi ei ole parantaa sijoitusta lisäämällä uskottavuutta.

Yksi hakukoneoptimointia ja verkkosivustojen optimointia edistävistä parametreista on yleisön tai luonnollisen liikenteen houkutteleminen, ja sosiaaliset verkostot auttavat ylläpitämään tätä parametria. Linkkien luominen ja käänteisten linkkien saaminen sosiaalisista verkostoista on erittäin helppoa. Voit luoda itse virtuaalisen sivun sosiaalisen verkostoitumisen alustoille ja käyttää linkkejäsi postausten kuvauksessa tai lisätä ne biosivullesi ohjataksesi yleisösi halutulle verkkosivustolle.

Tai maksamalla suositun sivun mainosoikeuksista lähetät seurattavat linkit kyseisten sivujen ylläpitäjälle, jotta järjestelmänvalvoja voi mainostaa linkkejäsi. Tässä tapauksessa voit silti auttaa verkkosivustosi hakukoneoptimointia houkuttelemalla liikennettä. Sosiaaliset verkostot perustuvat eri puolien esittelyyn eri ihmisille. Esimerkiksi Instagramissa on osio nimeltä Explorer, joka käyttää algoritmeja ennustamaan makusi ja esittelemään sinulle haluamaasi sisältöä.

Tai sama tapahtuu Twitterin aikajanalla ja YouTuben kotisivulla. Näiden sosiaalisten verkostojen avulla voit houkutella erilaisia ​​ihmisiä sivustollesi ja saada laajan valikoiman kontakteja ja asiakkaita. Nyt, jos käytät oikeaa strategiaa digitaalisessa markkinoinnissa, ohjaat kaiken sosiaalisen voiman verkkosivustollesi.

Täällä useammat yleisöt ohjaavat luonnollisempaa liikennettä, mikä auttaa sinua kasvattamaan ja parantamaan sijoitustasi hakukoneissa, kuten Googlessa. Tällä tavalla on jopa mahdollista, että sosiaalinen puoli ei ole sinua varten. Sen sijaan virtuaalitilassa oleva mainos tekee tämän puolestasi. Tässä tapauksessa liikenteen houkutteleminen jatkuu, mutta se, että sinulla on virtuaalinen tukikohta sosiaalisilla alustoilla, moninkertaistaa menestyksesi todennäköisyyden.

Miten vältän huonot käänteiset linkit?

Paras tapa välttää huonot käänteiset linkit on olla käyttämättä niitä! Mutta pääkysymys tässä on: mitkä käänteiset linkit ovat huonoja? Aloittaaksemme asian, voimme olettaa, että käänteiset linkit ovat huonoja tai rikki. Termi “huono käänteinen linkki” on kuitenkin pohjimmiltaan väärä, koska se viittaa huonolaatuisiin käänteisiin, jotka tulevat väärästä lähteestä, eli väärältä sivustolta. Tai vielä pahempaa, käytimme niitä väärin, koska meillä ei ollut tarpeeksi tietoa.

Käänteisten linkkien käytöllä voi olla suuri vaikutus heidän rooliinsa. Muista esimerkiksi 40–50 käänteisen linkin raja sivua kohden ja sijoita sisäiset linkit aina kaksi tai kolme kertaa useammin kuin ulkoiset linkit. Tai hanki useita käänteisiä linkkejä yhdestä verkkotunnuksesta eri verkkotunnuksien käyttämisen sijaan. Näillä toimeenpanoehdotuksilla voit edistää merkittävästi käänteisten linkkien toimintaa ja tehokkuutta.

Yleisesti ottaen tärkein käänteiseen linkkiin vaikuttava tekijä voidaan ottaa käyttöön “käänteisen linkin laaduna”. Laadukkaalla käänteisellä linkillä on pisteitä eri alueilla. Esimerkiksi mitä korkeampi käänteissivuston sijoitus on, sitä arvokkaampia linkit ovat.

Useimmiten tärkein parametri huonon laadun tai laadun tapauksessa on käänteissivun Alexa-sijoitus. Tietenkin tähän parametriin liittyy myös toinen käsite, jota kutsutaan toimialueen auktoriteetiksi. Mutta tämän luokan lisäksi on toinenkin vaikuttava tekijä: roskapostipisteet. Älä käytä verkkosivustoja, joiden roskapostipisteet ovat korkeat, sillä Google pitää nämä sivustot kelpaamattomina Google.

Yhteenveto

Linkkejä voidaan pitää käänteisten linkkien äitinä. Jokaisella näistä kahdesta on tarkoituksensa, joka on erittäin tärkeä verkkosivuston elinkaaren kannalta.