Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esitämme yksitoista pistettä, jotka ovat välttämättömiä tietokonejärjestelmän turvallisuuden ylläpitämiseksi Internet-alueella

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittelemme yksitoista kohtaa, jotka ovat välttämättömiä tietokonejärjestelmän turvallisuuden ylläpitämiseksi Internet-alueella

Tämä artikkeli yrittää antaa sinulle lyhyen yleiskatsauksen tietokoneturvallisuudesta. Jos käyttäjä noudattaa näitä vinkkejä, hän voi olla erittäin varma tietokonejärjestelmänsä turvallisuuden ylläpitämisestä.

Esitämme yksitoista pistettä, jotka ovat välttämättömiä tietokonejärjestelmän turvallisuuden ylläpitämiseksi Internet-alueella

 • Käytä suojaavaa ohjelmistoa (esim. virustorjuntaa) ja pidä se ajan tasalla
 • Älä avaa saapuvia sähköposteja anonyymeistä lähteistä
 • Käytä oikeita salasanoja
 • Suojaa tietokoneesi tunkeilijoilta käyttämällä palomuuria – palomuuria
 • Älä jaa tietokoneresursseja tuntemattomien kanssa
 • Katkaise Internet-yhteys, kun et käytä
 • Varmuuskopioi tiedot tietokoneeseen
 • Hanki säännölliset tietoturvakorjaukset
 • Säännölliset tietokoneen turvatarkastukset
 • Varmista, että käyttäjille tiedotetaan siitä, miten tartunnan saaneita tietokoneita käsitellään
 • Opi verkkoturvallisuus ja ota se vakavasti

Käytä suojaavaa ohjelmistoa (esim. virustorjuntaa) ja pidä se ajan tasalla

Varmista, että virustorjuntaohjelma on asennettu laitteellesi. Nämä ohjelmistot on suunniteltu suojaamaan tietokonetta tunnetuilta viruksilta, ja käytettäessä käyttäjän ei tarvitse huolehtia viruksista. Koska uusia viruksia tuotetaan ja levitetään päivittäin, virustorjuntaohjelmisto on päivitettävä säännöllisesti niiden havaitsemiseksi ja poistamiseksi.

Voit tehdä tämän siirtymällä virustorjuntavalmistajan verkkosivustolle ja hankkimalla sieltä tarvittavat tiedot uusien tiedostojen päivittämisestä. Virustorjuntaohjelmisto sisältää yleensä työkaluja tämän prosessin päivittämiseen ja ajoittamiseen. Saat lisätietoja viruksista ja ymmärtääksesi miten virustorjuntaohjelmat toimivat ja mitä ne voivat tehdä vierailemalla Computer Security Relief Groupin verkkosivustolla.

Älä avaa saapuvia sähköposteja anonyymeistä lähteistä.

Noudata tätä yksinkertaista sääntöä: “Jos et tunne kirjeen lähettäjää, ole erittäin varovainen kirjeen ja sen liitteiden kanssa.” Jos saat epäilyttävän kirjeen, on parasta poistaa koko kirje liitteineen.

Turvallisuuden lisäämiseksi on syytä olla varovainen, vaikka lähettäjä olisi tiedossa. Varovaisuutta suositellaan, jos kirjeen otsikko on tuntematon ja outo, varsinkin jos kirje sisältää epätavallisia linkkejä. Ystäväsi on saattanut vahingossa lähettää sinulle viruksen. Juuri tällä tavalla “I Love You” -virus tartutti miljoonia tietokoneita maailmanlaajuisesti. Älä epäröi poistaa epäilyttäviä sähköpostiviestejä.

Käytä oikeita salasanoja.

Salasana rajoittaa vieraiden pääsyä käytettävissä oleviin resursseihin vain, jos sitä ei voida helposti arvata. Älä jaa salasanojasi muille tai käytä samaa salasanaa useammassa kuin yhdessä paikassa. Jos jokin salasanoistasi vuotaa, kaikki resurssit eivät ole käytettävissäsi. Kultainen sääntö salasanan valinnassa sisältää seuraavat:

Salasanan tulee olla kahdeksan merkkiä pitkä, eikä sanalla saa olla mitään merkitystä. Jos tätä sanaa valittaessa käytetään pieniä, isoja ja pieniä kirjaimia (esim. xk27D8Fy), turvakerroin on korkeampi.

 • Vaihda nykyiset salasanat säännöllisesti.
 • Älä jaa salasanaasi muille.

Suojaa tietokoneesi tunkeilijoilta käyttämällä palomuuria – palomuuria

Luo virtuaalisen suojamuurin tietokonejärjestelmän ja ulkomaailman välille. Tämä tuote on valmistettu sekä ohjelmistolla että laitteistolla, ja se on suunniteltu suojaamaan tietokoneita ja verkkoja. Suodata luvattomat tai Mahdollisesti vaaralliset tiedot ja jaa muita tietoja. Lisäksi suojaus estää luvattoman pääsyn tietokoneeseen, kun tietokone on yhteydessä Internetiin.

Älä jaa tietokoneresursseja tuntemattomien kanssa

Käyttöjärjestelmien avulla käyttäjät voivat käyttää paikallisia kiintolevyjä verkon tai Internetin kautta tiedostojen jakamiseksi. Tämä ominaisuus mahdollistaa viruksen välittämisen verkon kautta. Toisaalta, jos käyttäjä ei ole tarpeeksi varovainen jakaessaan tiedostoja, on mahdollista tarkastella tiedostojaan muiden ihmisten kanssa, jotka eivät saa tehdä niin. Joten jos et tarvitse tätä ominaisuutta, lopeta tiedoston jakaminen.

Katkaise Internet-yhteys, kun et käytä.

Muista, että digitaalinen valtatie on kaksisuuntainen katu, jolla tietoa lähetetään ja vastaanotetaan. Tietokoneen Internet-yhteyden katkaiseminen, kun sitä ei tarvita, poistaa mahdollisuuden, että joku pääsee käsiksi laitteeseen.

Näitä tapauksia esiintyy kotikäyttäjillä, ja puhelimella tietokoneeseen kytkeytyvät maksavat yhteyslaskennan ansiosta vähemmän. Ne näkyvät kuitenkin toimistoissa ja paikoissa, jotka voidaan yhdistää Internetiin pysyvästi ilman tehokkuutta. Kuin hän !!!

Varmuuskopioi tiedot tietokoneeseen

Varaudu aina laitteesi muistiin tallennettujen tietojen katoamiseen. Nykyään varmuuskopiointiin on kehitetty erilaisia ​​laitteita ja ohjelmistoja, joita voidaan käyttää tiedon tyypistä ja tärkeydestä riippuen. Tietojen tärkeydestä riippuen on tehtävä tarvittavat käytännöt. Tarvittavat laitteet ja sopivat varaajat määritetään. Lisäksi sinulla tulee aina olla käynnistyslevykkeet käsillä, jotta voit palauttaa järjestelmän mahdollisimman nopeasti mahdollisten epäsuotuisten tapahtumien sattuessa.

Hanki säännölliset tietoturvakorjaukset.

Useimmat ohjelmistoyritykset tarjoavat ajoittain päivityksiä ja uusia tietoturvakorjauksia tuotteilleen. Ajan myötä eri ohjelmistoista löydetään uusia bugeja, joita hakkerit voivat hyödyntää. Virheiden tunnistamisen jälkeen tuotteen valmistaja kirjoittaa asianmukaiset korjaustiedostot lisätäkseen turvallisuutta ja estääkseen tunkeutumisyritykset järjestelmään. Siksi näitä korjaustiedostoja tarjotaan yritysten verkkosivustoilla, ja käyttäjien on aina hankittava korjaustiedostojen uusimmat versiot ja asennettava ne järjestelmään järjestelmänsä turvallisuuden varmistamiseksi.

Käyttäjien avuksi on kehitetty työkaluja, jotka vastaanottavat automaattisesti linkkejä tuotteita valmistavien yritysten verkkosivuille ja luettelon uusimmista korjauksista. Sen jälkeen heikot kohdat tunnistetaan tutkimalla olemassa oleva järjestelmä ja niistä tiedotetaan käyttäjälle. Näin käyttäjä saa tiedon viimeisimmistä päivityksistä.

Säännölliset tietokoneen turvatarkastukset

Arvioi ajoittain tietokonejärjestelmäsi suojaustila. On Suositeltavaa tehdä tämä vähintään kahdesti vuodessa. Tarkista eri ohjelmistojen, mukaan lukien selainten, suojausasetukset ja varmista, että suojaustasoasetukset ovat asianmukaiset.

Varmista, että käyttäjille tiedotetaan siitä, miten tartunnan saaneita tietokoneita käsitellään

Jokaisella tietokonetta käyttävällä tulee olla riittävä tieto turvallisuudesta. Joten ydin on virustentorjuntaohjelmien käyttäminen ja päivittäminen, tietoturvakorjausten hankkiminen ja asentaminen sekä oikean salasanan valinta.

Opi verkkoturvallisuus ja ota se vakavasti.

En halua puhua siitä, kuinka tärkeää on kiinnittää huomiota verkkoturvallisuustietoihin ja -tekniikoihin; Kirjat; Artikla; Paljon seminaareja ja konferensseja Verkkoturvallisuus julkaistaan ​​tai pidetään, ja silloin tällöin luetaan artikkeleita verkkoturvallisuudesta.

Diplomi

Tietokoneen käytön sanotaan vaikuttavan tietokoneiden parissa yötä päivää työskentelevien ammattilaisten elämään. Yksi näistä tapauksista on pessimistinen näkemys kaikista ongelmista; Uskokaa minua, he ovat niin pakkomielle verkkoturvallisuudesta, että se häiritsee heidän elämäänsä ja joskus yllättää tai jopa ärsyttää ympärillä olevia; Muista, että on kiistatonta ajaa verkkoturva-asioita kasvokkain ja käyttää “En ole isäsi” -sanaa elämässäsi. Mutta verkkokonsulttina suosittelen, että yrität pitää tietosi tietoturva-alalta ajan tasalla ja otat sen hieman vakavasti ja käytät sitä kaikissa tietokoneen kanssa työskentelyn vaiheissa, vaikka tavalliselta käyttäjältä puuttuisikin tärkeä. tietoja tietokoneessa.

Olla; Sinun on varattava aikaa ainakin tietokoneesi saastuttamiseen. Virtuaaliset resurssit, kuten käyttäjätunnukset; Sähköposti; blogi; virtuaaliklubin jäsennumerot; Ei ole mukavaa menettää asioita, joten opitaan.