Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esittele ja lataa App Storen historian suosituimmat sovellukset

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittele ja lataa App Storen historian suosituimmat sovellukset

App Store: Aina on kuitenkin sovelluksia, joita monet käyttäjät käyttävät, esimerkiksi YouTube tai Instagram.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet tällaisista tapauksista ja haluaisimme esitellä sinulle Appostorin suosituimmat ilmaiset ja maksulliset sovellukset.

Joten jos haluat tietää, mitkä kirjaimet ovat tässä luettelossa, pysy kuulolla. Voit myös ladata sovelluksia käytettävissä olevista linkeistä.

‌‌‌‌‌‌‌‌

‌‌‌‌

1-911 hätäkeskus

Listan yläosassa on Supersonic Studiosin kehittämän videopelin nimi, 911 Emergency Dispatcher. Pelissä ei tapahdu mitään erityistä ja otat vain hätäkeskuksen roolin, jonka täytyy soittaa puheluita ja tehdä monia muita asioita.

Kokeaksesi tämän pelin, sinun tulee puhua sujuvasti englantia ja tehdä erilaisia ​​asioita soittajan puheen mukaan. Tietenkin joskus harmit soittavat sinulle ja muuttavat peliä hieman. Kaiken kaikkiaan 911 Emergency Dispatcher on yksinkertainen ja hauska nimike, joka on kummallista kyllä, yksi suosituimmista App Storen sovelluksista.

 • Valmistaja: SUPERSONIC STUDIOT
 • Koko: 367 Mt

2 – YouTube

App Storen suosituimmat sovellukset

Harvat ihmiset tietävät nimen YouTube. Jos katsot julkaistuja tilastoja, törmäät hämmästyttäviin lukuihin, jotka todistavat tämän virtuaaliverkoston ennennäkemättömän suosion. YouTubella on yli 2 miljardia katselukertaa päivässä ja keskimäärin noin 5 miljardia videota päivässä, mikä ei suinkaan ole pieni määrä. Voit käyttää mitä tahansa haluamaasi videota YouTubessa. Älä pelkää ollenkaan ja etsi oudoimpia kysymyksiä ja tapahtumia päässäsi. Huomaat, että YouTubeen on jo ladattu satoja videoita tästä aiheesta.

Tämän sivuston painopiste on videoiden julkaisemisessa, mutta muiden virtuaaliverkkojen kehittymisen myötä myös YouTube on kokenut suuria muutoksia. Suurin niistä on suoratoistoominaisuus, joka on nykyään erittäin suosittu ihmisten, etenkin pelaajien, keskuudessa. Monista ihmisistä, niin kutsutuista YouTubereista, on tullut julkkiksia ja he tienaavat hyvät tulot työskentelemällä YouTubessa. Houkuttelevilla ideoilla ja laadukkailla videoilla voit helposti tulla suosituksi ihmisten keskuudessa, ja YouTube on paras alusta luoville ihmisille.

 • Valmistaja: Google
 • Koko: 256 Mt

Lataa App Storesta

3 – TikTok

App Storen suosituimmat sovellukset

Kolmannella sijalla on Tick ‌ Tock, joka on ollut suosittu kyberavaruuden käyttäjien, erityisesti nuorten, keskuudessa usean vuoden ajan. Tämä musiikkiin ja lyhyisiin videoihin perustuva sosiaalinen verkosto rohkaisee ihmisiä ottamaan vastaan ​​erilaisia ​​haasteita tuodakseen heidät lähemmäksi toisiaan kyberavaruudessa.

Vuonna 2019 sovellus oli suhteellisen suosittu, mutta koronaviruksen puhkeamisen ja uskon, että ihmisten pitäisi pysyä kotona, sovellus pystyi moninkertaistamaan suosionsa ja on nyt epäilemättä yksi tunnetuimmista sosiaalisista verkostoista. Tulee.

 • Valmistaja: TikTok Pte. GmbH.
 • Koko: 442 Mt

Lataa App Storesta

4- ESPN Tournament Challenge

App Storen suosituimmat sovellukset

ESPN Tournament Challenge on pelin nimi, joka on ehdottomasti mielenkiintoinen koripallon ystäville ja suosittelemme sitä urheilun ystäville. Tämän pelin on kehittänyt ESPN Inc. ja se on julkaistu sekä Android- että iOS-käyttöjärjestelmille.

Tässä pelissä sinun täytyy rakentaa koripallojoukkue, kouluttaa pelaajia ja saada heidät osallistumaan erilaisiin kilpailuihin. Tämä peli on verkossa ja voit kokea ESPN Tournament Challengen ystäviesi kanssa.

 • Valmistaja: Disneyn elektroninen sisältö
 • Koko: 89 Mt

Lataa App Storesta

5- Sormi sovelluksessa 2

App Storen suosituimmat sovellukset

Finger on the App 2 on yksi kaikkien aikojen oudoimmista peleistä ja luultavasti oudoin peli, joka teki siitä niin suositun. Tässä pelissä sinun tarvitsee vain pitää sormi näytöllä ja lopulta eniten aikaa tallentava henkilö voittaa satatuhatta dollaria.

Tietenkin pelin aika loppui ja vain joidenkin Yhdysvaltain osavaltioiden käyttäjät pääsivät kokemaan sen. Finger on the App 2 on kuitenkin edelleen yksi oudoimmista peleistä, ja kummallisin niistä on tässä luettelossa.

 • Valmistaja: Beast Interactive
 • Koko: 360 Mt

Lataa App Storesta

6 – Instagram

App Storen suosituimmat sovellukset

Instagram on toinen virtuaalinen verkko, joka on luonut käyttäjilleen erittäin viihdyttävän alustan erilaisilla ominaisuuksilla ja mahdollisuuksilla. Maailmassa ja erityisesti maassamme Instagram on yksi tärkeimmistä ihmisten sosiaalisista verkostoista. Monet ihmiset ovat riippuvaisia ​​siitä ja viettävät tuntikausia selaamalla ja selailemalla, joten Instagram tulee kuudenneksi tässä luettelossa. Se ei ole outoa ja kaukana järjestä.

Tämän sovelluksen ydin on kuvien ja videoiden jakaminen. Näin voit olla yhteydessä muihin ihmisiin. Instagramissa on myös muita Ominaisuuksia, kuten Instagram tai ICT, joista jokaisella on oma viehätyksensä. Käytä tämän sovelluksen valokuvasuodattimia ja ota kauniita kuvia itsestäsi. Keskustele ystäviesi kanssa ja muodosta yhteys videopuhelun kautta. Live-ominaisuuden avulla voit jopa luoda live-videon itsestäsi puhumassa seuraajillesi. Monilla ihmisillä on liiketoimintanäkökulma Instagramiin ja he keskittyvät enemmän liiketoimintaan ja talouteen. YouTuben tavoin voit houkutella suuren yleisön mielenkiintoisilla ideoilla ja ottaa Instagram-yrityksesi vakavasti.

 • Valmistaja: Instagram
 • Koko: 180 Mt

Lataa App Storesta

‌‌‌‌

7-Facebook

App Storen suosituimmat sovellukset

Mark Zuckerberg avasi yhden suurimmista ja suosituimmista viestintäsivustoista yleisölle luomalla verkoston nimeltä Facebook. Sivusto aloitti toimintansa vuonna 2004, ja vaikka Facebook-toiminnan ensimmäisestä päivästä on kulunut pitkä aika, tämä sosiaalinen verkosto on edelleen erittäin suosittu. Sen sovellus on seitsemänneksi suosituin AppStore. Facebook ei tietenkään ole nykyään niin suosittu kuin muutama vuosi sitten, ja harvat valitsevat Facebookin ensimmäiseksi sosiaaliseksi verkostokseen.

Sinulla on kaikki Facebookissa, voit lähettää valokuvia ja videoita tai keskustella ystäviesi kanssa. Voit rajoittaa yksityisyyttäsi niin paljon kuin haluat, ja tässä suhteessa Facebook on yksi turvallisimmista sosiaalisista verkostoista. Lisäksi sinulla on henkilökohtaisella sivullasi monipuoliset mahdollisuudet osallistua talous- ja yritystoimintaan.

 • Valmistaja: Facebook
 • Koko: 283 Mt

Lataa App Storesta

8- Facebook Messenger

App Storen suosituimmat sovellukset

Kuten nimestä voi päätellä, Facebook Messenger on Facebook Messenger -sovellus, joka on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa maailmanlaajuisesti. Suosituimpien AppStore-sovellusten luettelossa tämä messenger on kahdeksanneksi.

Facebook Messengerissä on melkein kaikki messengerin hyödylliset ja tarpeelliset ominaisuudet, ja se on luonut loistavan alustan chattailuun ystävien ja muiden ihmisten kanssa. Tämän sanansaattajan nimi tuli tunnetuksi melkein vuoden 2018 puolivälissä ja se on edelleen yksi kyberavaruuden maailman parhaista lähettiläistä.

 • Valmistaja: Facebook
 • Koko: 121 Mt

Lataa App Storesta

9 – Snapchat

App Storen suosituimmat sovellukset

Kahdeksas sija on Snapchat, sovellus, joka ei ole saavuttanut suurta suosiota maassamme ja tästä syystä Snapchat-nimi on tuntematon monille iranilaisille. Toisin kuin maamme, tämä sovellus on herättänyt monien ulkomaisten käyttäjien huomion, ja tämä suosio on paljon näkyvämpi nuorten keskuudessa. Snapchat on pääasiassa kuvista ja videoista. Voidaan sanoa, että tämä sovellus on hyvin samanlainen kuin Instagram ja molempien sovellusten ydin on erilaisten kuvien ja videoiden jakaminen.

Saatavillasi on useita ominaisuuksia, kuten Story, Discover ja Memory, joista jokainen voi olla viihdyttävä ja mukaansatempaava. Esimerkiksi käyttämällä tarinaosiota, joka on saatavilla myös Instagram-Sovelluksessa, sinulla on mahdollisuus asettaa kuvasi tai videosi muiden nähtäville 24 tunnin ajaksi. Löytökyky toimii suurelta osin kuin tarina. Tämä ominaisuus on kuitenkin saatavilla vain rajoitetuille tileille, kuten suurille yrityksille tarjotakseen yleisölleen viimeisimmät uutiset. Voit myös sijoittaa pitkäaikaisia ​​lahjoituksia ilman aikarajoitusta muistiinpanoalueelle.

 • Valmistaja: Snap Inc
 • Koko: 231 Mt

Lataa App Storesta

10 – Gmail

App Storen suosituimmat sovellukset

Gmailin läsnäolo tässä luettelossa ei ole ollenkaan yllättävää, ja jokainen tarvitsee tämän sovelluksen sähköpostien vastaanottamiseen ja hallintaan. Kuten tiedät, toisin kuin Android-puhelimissa, Gmail-sovellusta ei ole oletuksena asennettu iPhoneen, minkä vuoksi iPhonen omistajat voivat ladata sen App Storesta. Gmail on suosituimpien ilmaisten AppStore-sovellusten luettelon lopussa kymmenenneksi.

 • Valmistaja: Google
 • Koko: 352 Mt

Lataa App Storesta

‌‌‌‌‌‌‌

/ Suosituimmat maksulliset sovellukset /

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

1 – Minecraft

App Storen suosituimmat sovellukset

Minecraft on yksi viime vuosien myydyimmistä peleistä, eikä ole yllätys, että näemme tämän pelin tämän listan kärjessä. Pelissä sinun täytyy luoda ja rakentaa suosikkirakenteisi käyttämällä erilaisia ​​​​palikoita. Halutessasi voit surffata online-tilassa ystäviesi kanssa ja päästää luovuutesi valloilleen luodaksesi uusia ja kauniita rakenteita. . Pelattavuus on yksinkertaisesti koukuttava. Se voi jopa pitää sinut kiireisenä vuosia. Minecraft-pelin hinta on 6,99 dollaria, joten suosittelemme kokeilemaan tätä peliä älypuhelimellasi. Pelin grafiikasta riippuen voit ajaa peliä hyvin myös heikoilla puhelimilla.

 • Hinta: 6,99 dollaria
 • Valmistaja: Mojang AB
 • Koko: 340 Mt

Lataa App Storesta

2 – Bloons TD 6

App Storen suosituimmat sovellukset

Bloons TD 6 on strategiapeli, joka muistuttaa sinua Plants vs. Zombiesista. Tässä pelissä sinun on pysäytettävä vihollistesi liike rakentamalla torneja vihollisten polulle ja keräämällä erilaisia ​​sotilaita sopiviin kohtiin, jotta he eivät pääse polun päähän. Voit päivittää aseesi ja valmistaa niitä kovempiin taisteluihin keräämällä kolikoita ja edistymällä pelin edetessä. Bloons TD 6 -pelissä on satoja eri tasoja, joihin kaikkiin pääset ilmaiseksi.

 • Hinta: 4,99 dollaria
 • Valmistaja: Ninja Kiwi Limited
 • Koko: 120 Mt

Lataa App Storesta

3 – Huomio

App Storen suosituimmat sovellukset

Heads Up on yksi viihdyttävimmistä peleistä, jonka voit kokea ystäviesi kanssa. Heads Up on itse asiassa pantomiimipeli. Jokaisella kierroksella peli näyttää sanan, ja nyt sinun on pidettävä puhelinta pään yläpuolella ja autettava ystäviäsi arvaamaan sana. Jos arvaus on oikea, ravista puhelinta, kunnes seuraava sana tulee näkyviin, ja ansaitse pisteitä. Jos arvasit väärin, ravista puhelinta paljastaaksesi seuraavan sanan.

 • Hinta: 0,99 dollaria
 • Valmistaja: Warner Bros. Entertainment
 • Koko: 151 Mt

Lataa App Storesta

4- Procreate-pussi

App Storen suosituimmat sovellukset

Procreate Pocket -sovellusta suositellaan maalaamisesta kiinnostuneille. Tämä sovellus tarjoaa käyttäjälle kaikki tarvittavat maalaustyökalut, jotta hän voi maalata täysin sopivassa kontekstissa. Procreate Pocket sopii ammattilaisille ja amatööreille. Jos olet myös kiinnostunut maalaamisesta ja piirtämisestä, muista asentaa Procreate Pocket puhelimeesi ja nauttia sen upeista ominaisuuksista.

 • Hinta: 4,99 dollaria
 • Valmistaja: Savage Interactive
 • Koko: 330 Mt

Lataa App Storesta

5- Geometriaviiva

App Storen suosituimmat sovellukset

Geometry Dash on uskomattoman kiehtovan ja viihdyttävän pelin nimi, joka vie sinut geometristen muotojen maailmaan. Tässä pelissä sinun on voitettava erilaisia ​​esteitä eikä tuhota päähenkilöä tekemällä asianmukaisia ​​reaktioita. Peliympäristö on erittäin houkutteleva ja sitä tulisi pitää yhtenä pelin vahvuuksista. Osta se kokonaan.

 • Hinta: 1,99 dollaria
 • Valmistaja: RobTop Games AB
 • Koko: 97 Mt

Lataa App Storesta

‌‌‌‌

6- HotSchedules

App Storen suosituimmat sovellukset

Työntekijöiden toiminnan tarkistaminen on yksi esimiehen tai esimiehen tärkeimmistä tehtävistä, jolla on valtava vaikutus kompleksin yleiseen kehitykseen. HotSchedulesin avulla voit seurata työntekijöidesi työnkulkua paljon helpommin ja nopeammin. Tietenkin tällä sovelluksella on lukuisia muita toimintoja ja ominaisuuksia, joihin sinulla on pääsy täysversiossa. Voit esimerkiksi seurata osan työntekijöiden tuloa ja poistumista. Muut tämän sovelluksen osat ovat samassa tyylissä ja kontekstissa.

 • Hinta: 2,99 dollaria
 • Valmistaja: HotSchedules
 • Koko: 57 Mt

Lataa App Storesta

7 – Monopoli

App Storen suosituimmat sovellukset

Olet luultavasti kuullut nimen Monopoly ennenkin, lautapelejä, jotka ovat hauskoja ja voivat tehdä kokemuksesta ystäviesi kanssa stimuloivan ja kiehtovan. Tämän pelin aikana yrität valloittaa eri rakennuksia ja kaupungin osia ja perustaa yrityksen. Jokaisen pelaajan on maksettava sakko saapuessaan taloosi ja niin edelleen pelin loppuun asti. Tietysti voit myös kokea Monopolin puhelimellasi ja kilpailla muiden ihmisten kanssa verkossa.

 • Hinta: 3,99 dollaria
 • Kehittäjä: Marmalade Game Studio Limited
 • Koko: 728 Mt

Lataa App Storesta

8- Plague Inc

App Storen suosituimmat sovellukset

Kun otetaan huomioon maailman nykytila ​​ja koronaviruksen leviäminen, Plague Inc:n kokemus voi olla sekä kiehtova että kiehtova. Tässä pelissä sinun on luotava uusi virus ja siirrettävä se haluttuun maahan. Sinun on sitten vahvistettava tätä virusta ja tehtävä siitä vastustuskykyinen erilaisille olosuhteille, jotta se ei katoa helposti. Yleisesti ottaen pitäisi sanoa, että tavoitteesi tässä pelissä luoda virus, levittää sitä eri maihin ja tuhota kaikki ihmiset on jotain, mitä olemme todella nähneet!

 • Hinta: 0,99 dollaria
 • Valmistaja: Ndemic Creations LTD
 • Koko: 150 Mt

Lataa App Storesta

9- Grand Theft Auto: San Andreas

App Storen suosituimmat sovellukset

Kaikki muut pelaajat ja jopa monet, jotka eivät ole kiinnostuneita videopeleistä, ovat tuttuja ja kokeneet Grand Theft Auto: San Andreasin. Peli on vapaasti pelattava kolmannen persoonan räiskintäpeli, joka kertoo tarinan miehestä nimeltä Carl Johnson. Hän on saapunut ja hänen ja hänen perheensä elinolosuhteet ovat muuttuneet täysin. Pelin kokonaistarina on kiehtova ja hahmot lisäävät sen viehätysvoimaa.

 • Hinta: 6,99 dollaria
 • Kehittäjä: Rockstar pelit
 • Koko: 2100 Mt

Lataa App Storesta

10- Papa’s Mocharia To Go

App Storen suosituimmat sovellukset

Papa’s Mocharia To Gossa sinun tarvitsee vain keittää kahvia, mutta kahvin valmistus tapahtuu tavalla, joka viihdyttää sinua tuntikausia. Tarjoile pelissä erilaisia ​​kahvilajeja ja paranna tasoasi saadaksesi uusia ohjeita uudenlaisten kahvilajien toimittamiseen asiakkaille. Voit ladata tämän kiehtovan pelin iOS:lle alla olevasta linkistä.

 • Hinta: 1,99 dollaria
 • Valmistaja: Mojang AB
 • Koko: 340 Mt

Lataa App Storesta