Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esittelemme parhaat B2B-sivustot

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittelemme parhaat B2B-sivustot

Business to Business tai B2B viittaa liiketoimiin ja liiketoimiin yritysten ja vähittäiskauppiaiden välillä, esimerkiksi tavarantoimittajien kanssa tukkukauppiaiden kanssa tai tukkukauppiaiden kanssa vähittäiskauppiaiden kanssa. Tässä liiketoimintamallissa kunkin tuotteen arvoketjussa on useita yrityksiä, kunnes se saavuttaa asiakkaan. Jokainen yritys nostaa tavaroiden arvoa ja myy ne seuraavalle yritykselle. Näitä myyntiä kutsutaan B2B- tai Business 2 Businessiksi. Tällä mallilla transaktiovolyymi ja taloudellinen volyymi ovat yleensä erittäin korkeat. Jotta saat parhaan hyödyn tuotteestasi tai palvelustasi, maineesi tulee olla etusijalla. Tämä tapahtuu poikkeuksellisen asiakaspalvelun avulla, ja uskollisuus saavutetaan yksinoikeudella tavaroiden toimituksella ja terveen suhteen ylläpitämisellä hinnan ja tehokkaan toimituksen avulla. Tässä digitaalisessa ympäristössä tämä kaikki on mahdollista verkkosivuston kautta. Esittelemme parhaat B2B-sivustot.

B2B-tyylinen myynti on korkein Kiinassa, jota seuraavat Yhdysvallat, Intia ja Hongkong.

B2B-liiketoiminnan edut, jotka auttavat yritystä

 • Viestinnän nopeus ja turvallisuus
 • Tietojen suora integrointi yrityksen tietojärjestelmiin
 • Mahdollisuus vastaanottaa lisää tarjouksia ja tiedusteluja sekä laajentaa kilpailua
 • Maksujen anonymisointi mahdollisten väärinkäytösten estämiseksi

B2B-sivustot

Useimmat pienet ja keskisuuret B2B-organisaatiot kokevat hitaan liiketoiminnan kasvun, eikä heillä ole kokemusta tai tietoa saavuttaakseen maailmanlaajuista mainetta. Yrityksesi kasvattaminen maailmanlaajuisesti riippumatta siitä, missä olet, ei ole nykyinen ongelmasi. Nämä verkkosivustot yhdistävät toimittajat ja ostajat maailmanlaajuisesti ja tarjoavat heille palveluita, jotka ovat molemminpuolisesti hyödyllisiä tuotteiden ostamisessa ja myymisessä.

Digitaalisen teknologian kehitys on muuttanut talouden ja rahoitussektorin näköaloja maailmanlaajuisesti. Kuluttajat eivät enää osta samalla tavalla eivätkä yritykset enää myy perinteisellä tavalla. Päivä päivältä kilpailu, kysyntä ja tarjonta muuttuvat ja tietysti lisääntyvät.

Näiden markkinoiden uudet vaatimukset ovat johtaneet uusien teknologioiden ja verkkokaupan syntymiseen. Aina kun asiakas haluaa ostaa jotain, siellä on yritys, joka tarjoutuu myymään sen. Mutta kun on kyse vähittäiskaupan liiketoiminnasta, on olemassa toisenlainen suhde, kaukana loppuasiakkaasta.

Kauppiaat voivat helposti viedä ja tuoda tavaroita tai jopa maksaa matkat muihin maihin.

Alla esittelemme parhaat B2B-sivustot, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa:

Ali Baba

Alibaba Group on kiinalainen monikansallinen verkkokauppayritys, joka tarjoaa myynti- ja asiakaspalvelupalveluita asiakkailta asiakkaalle, yritysten välisten ja yritysten välisten verkkoportaalien kautta.

Konserni toimii muun muassa verkkokaupassa, vähittäiskaupan järjestelmissä ja pilvipalveluissa, ja sillä on monipuolinen liiketoimintavalikoima maailmanlaajuisesti.

Syyskuussa 2014 sen markkina-arvo oli 25 miljardia dollaria avoimilla markkinoilla, mikä oli korkein vapaan osakkeen määrä siihen mennessä ja sen arvo oli 231 miljardia dollaria. Alibaba on yksi maailman kymmenestä tehokkaimmasta yrityksestä. Vuonna 2020 Forbes Global listasi yrityksen maailman 31. suurimmaksi pörssiyhtiöksi. Vuonna 2018 Alibabasta tuli toinen aasialainen yritys, joka ylitti 500 miljardin dollarin rajan kilpailijan Tencentin jälkeen. Vuoteen 2020 mennessä tämä yritys on maailman kuuden arvokkaimman yrityksen joukossa.

Alibaba on maailman suurin jälleenmyyjä ja yksi suurimmista verkkokaupan yrityksistä maailmassa. Vuonna 2020 yhtiöstä tuli viidenneksi suurin tekoälyyritys. Alibaba on yksi suurimmista sijoitusyhtiöistä ja pääomasijoittajista. Yhtiö isännöi suurimmat markkinat alibaba.com ja Taobao sekä tamili. Yritys on kasvanut mediayhtiöksi ja sen liikevaihto kolminkertaistuu joka vuosi. [11]

Alibaban talletuskauppaominaisuus on yksi digitaalisen kaupankäynnin ylellisyyksistä. Tällaisten ominaisuuksien ansiosta yritysten ei enää tarvitse ottaa riskiä käyttää suuria rahasummia tavaran tuontiin tai vientiin.

Alibaba on nyt listattu Hongkongin pörssissä, joka on yksi maailman vanhimmista ja suurimmista online-B2B-alustoista, ja sillä on yli 35 miljoonaa käyttäjää. Ainoa ongelma tällä sivustolla on, että jotkut yritykset; ovat kauppayrityksiä eivätkä valmistajia.

Alibaban esittelyn tarkoitus

Jack Ma avasi Alibaba-verkkosivuston helpottaakseen ostajien ja myyjien välisiä liiketoimia ja poistaakseen aika- ja tilarajoituksia. Sivusto perustettiin alun perin 18 hengen ryhmällä ja pienellä investoinnilla, ja vähitellen sitä yritettiin laajentaa maailmanlaajuisesti. Yrityksellä on tällä hetkellä 25 000 työntekijää ja lähes 300 miljoonaa asiakasta. Alibaban toimitusjohtaja ja perustaja Jack Ma uskoi, että ihmisten pitäisi pystyä asioimaan verkossa paljon helpommin kuin ennen.

Jack Ma kiinnitti myös täyden huomion siihen, että monet ihmiset eivät ehkä osaa käyttää sähköisiä verkkosivustoja ja toisin sanoen heillä ei ole tietoja ja taitoja, minkä vuoksi sivuston hyvin yksinkertainen ja samalla näppärä muotoilu on yksi. houkuttelevista tekijöistä. Se on kauppa. Tällä tavalla jokainen voi tehdä sen, olipa hän verkkokaupan asiantuntija tai tavallinen yleistietoinen ihminen. Se pystyy hyödyntämään digitaalisten yritysten kykyjä, joten tätä silmällä pitäen hän avasi Alibaba-verkkosivuston Kiinassa. Tätä silmällä pitäen Jack Ma esitteli “Alia Baba.comin” maailmalle Kiinan digitaalisena silkkitienä World Wide Webissä.

Alibaban verkkosivuston arvot

1) Asiakkaamme ovat aina keskitymme

Asiakkaiden ja liike-elämän hyöty ja tyytyväisyys ovat Alibaba.com:n tärkein prioriteetti. Alibaba.comille tämä on tärkein ydinarvo. Alibaba.com Alibaba.com uskoo, että sen asiakkaat ovat heidän elämänsä ydin. Siksi Alibaba.com:n liiketoiminnan ensimmäinen ydinarvo on asiakastyytyväisyys, koska vain tyytyväiset asiakkaat jatkavat yhteistyötään malliston kanssa.

2) Ryhmätyö

Alibaba.com Alibaba.com uskoo, että ryhmätyö mahdollistaa tavallisten ihmisten saavuttaa poikkeuksellisia asioita, joita he eivät koskaan olisi saavuttaneet yksin. Alibaba Group uskoo, että kun asiakkaat asetetaan etusijalle ja yritysjäsenet toiseksi, tällainen kokoelma ei koskaan johda tyytymättömiin osakkeenomistajiin.

3) Ota muutos vastaan!

Tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa Alibaba.com pyrkii olemaan joustava, innovatiivinen ja valmis sopeutumaan uusiin liiketoimintaolosuhteisiin hyödyntäen tätä ydinarvoa dynaamisena vähintään 102 vuoden ajan. Jäädä jäljelle.

4) Totuus ja oikeellisuus

Alibaba.com Alibaba.com odottaa työntekijöiltään korkeinta rehellisyyttä ja rehellisyyttä, koska ilman näitä avainelementtejä mikään yritys ei menesty.

5) Intohimo

Alibaba.com Alibaba.com odottaa työntekijöidensä työskentelevän lujasti määrättyjen tehtävien eteen ja nousevan haasteisiin! Ja he eivät koskaan lakkaa tekemästä sitä, mitä he pitävät oikeana.

6) Sitoutuminen

Alibabassa sinnikkyyttä ja erinomaisuutta osoittavat työntekijät palkitaan suuresti. Mitään ei pidä tehdä kevyesti, sillä Alibaba.com kannustaa ihmisiä työskentelemään onnellisesti ja elämään vakavasti.

Nämä kuusi Alibaba Collectionin ydinarvoa ovat olleet erittäin hyödyllisiä Alibaba.comille ja sen asiakkaille. Vuoden 2009 alun ankaran talouden taantuman aikana, kun yhdysvaltalaiset ja kiinalaiset yritykset kamppailivat selviytyäkseen, Alibaba.com luotti lainoihin uskollisille asiakkaille osoittaakseen arvonsa. Yhtiö lainasi yli 7,9 miljardia dollaria toimittajille Guangdongin, Jiangsun, Shandongin ja Shanghain maakunnissa.

DH maali

DHgate Introducing the Best B2B Sites on B2B-alusta, jonka avulla maahantuojat ympäri maailmaa voivat ostaa pieniä määriä korkealaatuisia kiinalaisia ​​tuotteita verkosta tukkuhintaan. Tämä sivusto on samanlainen kuin suosituimmat kiinalaiset B2B-sivustot, mutta tukee englantia. Voit ostaa tuotteita, kuten digitaalisia asusteita, vaatteita, koriste-esineitä, urheilutarvikkeita jne.

Kuten eWorldTrade, se helpottaa tuotteiden ostamista ja myymistä pienille ja keskisuurille yrityksille. Tämä sivusto tarjoaa turvalliset kansainväliset maksu- ja tuotteiden toimituspalvelut. Vaikka yrityksen pääkonttori sijaitsee Pekingissä, sillä on toimipisteitä kaikkialla maailmassa, kuten Yhdysvalloissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Filippiineillä ja Intiassa.

DHGatella on yli 30 miljoonaa tuotetta 227 maassa maailmanlaajuisesti. Palvelulla on yli 5 miljoonaa asiakasta maailmanlaajuisesti, ja se on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti 2100 vierailluimman verkkosivuston joukossa.

Faktaa dhgate.comista

 • Sillä on noin 1,2 miljoonaa myyjää maailmanlaajuisesti.
 • Kymmenen miljoonaa osallistujaa ja ostajaa yli 230 maasta ja alueelta.
 • Yli 33 miljoonaa tuotelistausta
 • Kauppa 3 sekunnin välein
 • Monikielinen myynti: englanti, ranska, saksa, italia, portugali, venäjä, espanja
 • Yhteistyö: American Express, DHL, FedEx, MasterCard, Visa, UPS

dhgate.comin tarkoitus ja visio

 • Päätarkoitus: dhgate.comin tarkoituksena on antaa ihmisille mahdollisuus harjoittaa liiketoimintaa maailmanlaajuisesti ja saavuttaa yrittäjyysunelmansa.
 • Näkökulma: tunnustettu johtajaksi globaaleilla markkinoilla
 • Perimmäinen tavoite: antaa kaikille mahdollisuuden ostaa mitä tahansa tuotetta mistä tahansa ja milloin tahansa.

Tärkeitä tietoja turvallisuudesta ja luottamuksesta osoitteessa dhgate.com

 • Myyjät ja yritysten omistajat tarkistetaan automaattisesti ja Manuaalisesti.
 • Palveluntarjoajien käyttäytymistä seurataan kellon ympäri.
 • Myyjät rankaisevat ostajia, jos he eivät noudata kauppalakeja.
 • Virheelliset kauppiastilit lisätään välittömästi mustalle listalle ja estetään pysyvästi.
 • Laadunvalvontajärjestelmä estää väärennösten, laittomien ja luvattomien tuotteiden syntymisen.
 • Laadunvalvontaasiantuntijat tarkastavat tuotteet ennen toimitusta.
 • Asiakastiedot on salattu ja suojattu hakkereilta.

Intia Mart

India Mart edustaa Intian nousevaa taloutta nykyaikaisilla globaaleilla kauppamarkkinoilla. The Economistin mukaan tämä intialainen B2B-yritys on verraton kotimaassa ja sijoittuu toiseksi maailmanlaajuisesti. Raporttien mukaan vuonna 2015 tämän verkkosivuston kautta tarjottiin maailmanlaajuisille markkinoille yli kolme miljoonaa tuotetta ja palvelua. IndiaMART ansaitsi yli 200 miljoonaa rupiaa vuonna 2014 (yksi miljardi on yhtä kuin 1 miljardia rupiaa).

Valmistettu Kiinassa

Esittelyssä parhaat B2B-verkkosivustot Tämä kokoelma on yksi suosituimmista ja parhaista B2B-sivustoista. Focus Technology Co., Ltd. operoi yritystä Kiinasta. Yritys on johtava sähköisen kaupankäynnin alalla, kaikki tuotteet valmistetaan Kiinassa tai Taiwanissa.

Vaikka Made-in-Chinalla oli ongelmia Yhdysvaltojen kanssa vuonna 2007, Kanadalla, Australialla ja Euroopan unionilla oli asiakkaita useille tuotteille. Se on edelleen yksi menestyneimmistä yritysten välisen myynnin verkkosivustoista.

eWorld-kauppa

Esittelyssä parhaat B2B-sivustot Yksi sivustoista on juuri lisätty B2B-alalle. EWordlTradely löytää paikkansa suosittujen verkkosivustojen joukossa. Teknologiapohjaisia ​​palveluita ja digitaalista mediaa tarjoavan Reckon Media LLC:n amerikkalainen tytäryhtiö. Tällä paikalla on toimintayksikkö suurimmassa osassa maailmaa.

Tämä sivusto on B2B-poliisimarkkina, joka tarjoaa kymmenen hintaa jokaisesta tuotteesta. Se on yrityksille käännekohta, joka näkyy viime vuosien kasvussa. Suurin osa valmistajista tulee Kiinasta, mutta myös muut maat, kuten Yhdysvallat, Intia, Malesia ja Pakistan, ovat edustettuina tällä sivustolla.

Globaalit lähteet

GlobalSources on Hongkongin tytäryhtiö, joka on rekisteröity GSOL:iin ja NASDAQ:iin. Global Source on suhteellisen vanha yritys, jonka Merle A. Hinrichs ja C. Joseph Bendy perustivat vuonna 1970 nimellä Trade Media Ltd. oli rekisteröity.

Sivusto kasvoi eksponentiaalisesti vuonna 2018 ja sillä oli yli miljoona kansainvälistä ostajaa. Tällä verkkosivustolla on uskomaton B2B-myyntistrategia, ja siksi se voi kilpailla nykyisten kilpailijoidensa kanssa ja kasvaa joka päivä. Vuoden 2012 lopussa poliisin verkkomarkkinoiden myynti oli 231,7 miljoonaa dollaria.

Tämän alustan myyntivaltti on, että se arvioi ja vahvistaa valmistajien laadun. Palvelu, jota harvat muut alustat maailmassa tarjoavat. Sivustolla on erikoisnäyttelyitä ympäri maailmaa, jotka tuovat ostajat ja toimittajat yhteen laadunarviointiympäristössä.

Kauppa Intian kanssa

Tämä sivusto on intialainen yritys, jonka pääkonttori on New Delhissä. Sivustolla on tällä hetkellä yli 3 miljoonaa rekisteröityä käyttäjää, ja sitä pidetään yhtenä maailman parhaista B2B-sivustoista intialaisten tuotteiden ja maailmanlaajuisen kaupan myyntiin. Tämä sivusto tukee erilaisia ​​tuotteita kodin sisustamisesta maatalouteen ja koneisiin.

Tämä sivusto sopii erityisen hyvin pienille yrityksille Intiassa. Tämä vuonna 1996 perustettu paikka on perustanut useita sivuliikkeitä 35 kaupunkiin ja työllistää yli 1 200 erikoistunutta työntekijää.

Sen perustehtävä on tarjota online-hakemistopalvelu globaalille tuonti- ja vientiyhteisölle.

Tällä sivustolla on yli 12 000 tuoteluokkaa ja alaluokkaa. B2B-alan lisäksi yritys tukee myös Googleen liittyviä tapahtumia ja on Googlen pk-kumppani.

tarjoan

Police Market on melkein identtinen Amazonin ja eBayn kanssa, ja sen sloganin (“osto-, myynti- ja kauppapaikka”) mukaan mitä tahansa voidaan ostaa ja myydä.

iOffer on vuonna 2002 perustettu verkkokauppasivusto, joka sijaitsee San Franciscossa. Tämä Verkkosivusto saavutti maineensa yhtenä maailman parhaista B2B-sivustoista, koska sillä väitetään olevan miljoona käyttäjää, mukaan lukien 75 000 myyjää.

Ero iOfferin ja eBayn välillä on, että tämä verkkosivusto tarjoaa ratkaisuja myyntipetosten estämiseen.

ECplaza

Esittelyssä parhaat B2B-sivustot Markkinajohtajuutensa ansiosta tätä sivustoa pidetään parhaana online- ja offline-palvelujen tarjoajana yli 100 000 käyttäjällä. Alusta perustettiin Etelä-Koreassa vuonna 1996.

ECplaza on luultavasti maailman paras B2B-sivusto, joka on täynnä potentiaalisia asiakkaita, tuoteluetteloita ja yrityshakemistoja. Tällä sivustolla on rajoitetusti kieliä englanniksi, kiinaksi, koreaksi ja japaniksi.

Yritys näyttää kasvavan hitaasti mutta tasaisesti vuosien varrella ja on nyt maailmanlaajuinen verkosto, joka on tietoinen maailman huippubrändistä. ECplaza on turvallinen online-tukkumarkkinapaikka maailmanlaajuiselle kaupalle.

Fibre2Fashion

Esittelyssä parhaat B2B-verkkosivustot Vaikka suosituimmat B2B-sivustot kattavat usein kaikki mahdolliset tuoteluokat ja tuotetyypit, Fibre2Fashion keskittyy yhteen tuotetyyppiin, trendikkääseen. Tämä sivusto on luotu tekstiiliteollisuuden voimaannuttamiseksi ja palveluiden tarjoamiseksi. Tällä portaalilla on tällä hetkellä analytiikkaraportteja; Tuotteidensa kautta se tarjoaa yritysratkaisuja, lehtiä ja paljon muuta.

Tämä sivusto on ainutlaatuinen B2B poliisimarkkina ostajille maailmanlaajuisesti. Tämä verkkosivusto on intialainen, joten suurin osa sen toimittajista on intialaisia. Niiden tuotteiden laatu on kuitenkin moitteeton.

Kaupan avain

TradeKey Portal on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista B2B-alustoista, joka tarjoaa arvokkaita ratkaisuja kansainvälisten yritysten kehitykseen ja hyvinvointiin (erityisesti viennin ja tuonnin alalla), ja yli 10 miljoonalla kuukausittaisella vierailullaan se on yksi maailman suurimmista B2B-alustoista World, joka on virallisesti läsnä useissa maissa, tarjoaa liikemiehille edellytykset päästä kansainvälisille markkinoille enemmän kuin mikään muu alusta.

Kauppapyörä

Myrskyä, jonka TradeWheel loi B2B-verkkosivustojen nopeimmaksi online-kaupankäyntialustaksi, ei löydy mistään muualta. Laaja valikoima tuotteita kaikilta toimialoilta ja monipuolinen valikoima kansainvälisiä palveluntarjoajia ovat TradeWheelin verkkokauppaympäristössä työskentelyn etuja. Jos etsit vakavia ostajia ja haluat lisätä yrityksesi uskottavuutta, liity Tradewheeliin ja verkostoidu alasi parhaiden kanssa. Yhtenä kustannustehokkaimmista ja saumattomimmista B2B-sivustoista suosittelen TradeWheeliä, jonka odotetaan voittavan vuoden 2021 suurimman B2B-portaalivertailun.

Amazon

Amazon on luovin B2B-portaali, joka on johtanut kilpailuun hakijoiden välillä. Se on yksi maailman suurimmista B2B-sivustoista, ja se toimii yli 15 maassa maailmanlaajuisesti, mukaan lukien Yhdysvallat, Kanada, Iso-Britannia, Ranska ja Saksa. Verkkomyyntipalveluiden lisäksi AMAZON tarjoaa markkinatutkimusratkaisuja, turvallisimman kansainvälisen maksutavan ja monipuolisen listan kansainvälisistä toimittajista kätevimpien asiointien takaamiseksi.

Mikä oli syy siihen, että valitsit Amazon-nimen tälle verkkosivustolle?

Monista syistä Internetin tuotemerkit ovat paljon tärkeämpiä kuin tavaramerkit fyysisessä maailmassa.

5. heinäkuuta 1994 Jeff Bezos rekisteröi ensimmäisen kerran yrityksensä nimellä Cadabra, sana, joka on peräisin abracadabra-juuresta, mikä tarkoittaa englannin kielellä “taikasana”. Mutta vuotta myöhemmin se muutti nimensä Amazoniksi.

Nimenmuutos johtui siitä, että kun Jeff Bezos kuuli eräänä päivänä puhelimessa Amazonin ensimmäisen asianajajan Todd Tarbertin kanssa oikeudellisista ongelmista, hän kuuli virheellisesti yrityksen nimen Cadaver. Tämän seurauksena Jeff Yebzos huomasi näiden kahden sanan suuren samankaltaisuuden ja päätti muuttaa yrityksensä nimen.

Syyskuussa 1994 hän osti myös toisen verkkotunnuksen nimeltä Relentless. Mutta hänen ystävänsä vakuuttivat hänet, että verkkotunnus kuului edelleen hänelle.

Yrityksen nimen valitsemiseksi Jeff Bezos aloitti ensin sanakirjan ja lopulta valitsi verkkokaupalleen nimen Amazon. Hän valitsi tämän nimen useista tärkeistä syistä: Amazon oli hyvin erikoinen nimi, ja Bevis halusi myös myymälästään ainutlaatuisen. Amazon on nyt maailman suurin joki ja Etelä-Amerikan toiseksi pisin joki, ja Jeff Bevis haaveilee jonain päivänä sen suurimmasta verkkokaupasta.

Amazon alkaa kirjaimella (A), joka on englannin aakkosten ensimmäinen kirjain. Siitä lähtien Jeff Bezos uskoi, että jos joku tekisi luettelon yritysten nimistä aakkosjärjestyksessä, Amazon olisi jonain päivänä luettelon kärjessä. Tämä prioriteetti auttaa saamaan etua käyttäjien keskuudessa.

Mikä Amazon on tämän päivän yritysmaailmassa?

Amazon aloitti startup-yrityksenä pienellä pääomalla. Neljän toimintavuoden jälkeen yritys on nyt maailman suurin verkkokauppayritys (online-jälleenmyyjä) pääomalla ja myynnillä mitattuna – ja kokonaismyynnillä mitattuna toiseksi suurin yritys Alibaba Groupin jälkeen.

Heinäkuun 4. päivänä Amazonin omaisuuden arvo oli 4 miljardia dollaria, ja tammikuun 2. päivänä yhtiö palkkasi 1,5 kokopäiväistä työntekijää maailmanlaajuisesti.

Amazonilla on verkkokauppoja Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa, Kanadassa, Saksassa, Italiassa, Espanjassa, Alankomaissa, Australiassa, Brasiliassa, Japanissa, Kiinassa, Intiassa ja Meksikossa.

Syyskuun 2. päivänä ilmoitettiin, että Amazonilla oli yli 1 biljoonan dollarin omaisuutta, mikä tekee siitä ainoan yrityksen Applen rinnalla, jolla on miljardi dollarin liikevaihtoa.

ECV

ECVV on ollut yksi suurimmista B2B-sivustoista vuodesta 2003 lähtien. ECVV on vaikutusvaltainen verkkosivusto, jolla on monia ostajia ja myyjiä ympäri maailmaa, ja sen pääkonttori sijaitsee Shenzhenissä, Kiinassa. ECVV:n verkkosivujen monimuotoisuus on vertaansa vailla, ja se tarjoaa asiakkaille maailmanlaajuisesti hyödyllistä tietoa toimittajistaan ​​ja esillä olevista tuotteista. Yrityksellä on lukuisia toimistoja ja varastoja kehittyneissä maissa, kuten Yhdysvalloissa ja osassa Eurooppaa.