Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esittelemme parhaat lukijasovellukset

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittelemme parhaat lukijasovellukset

Ottaen huomioon, että älypuhelimilla voi nykyään tehdä kaikkea, ei ole yllättävää kantaa mukana satoja sivuja sisältävää kirjaa ja lukea sitä selaamisen sijaan. Tietysti monet uskovat, että sivujen kääntämisessä ja fyysisten kirjojen lukemisessa on erilainen tunne. On kuitenkin otettava huomioon, että digitaaliset kirjat ovat edullisempia monella tapaa, kuten hinnalla, saatavuudella ja personoinnilla.

Tämän artikkelin on kirjoittanut Amir Hossein Vali 8. elokuuta 1399 ja Mustafa Asgari päivittänyt sen 10. joulukuuta 1401.

Mikä digitaalisten kirjojen valmisteluun ja lukemiseen olevista sovelluksista on paras? Seuraavaksi esittelemme Android- ja iOS-sovelluksia, joiden avulla voit valmistella ja lukea suosikkiteoksiasi laajasta kirjasto-arkistosta.

Parhaat iranilaiset kirjojen lukusovellukset

Kirjojen lukemiseen tarkoitettujen ohjelmien joukossa on useita iranilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden avulla käyttäjät voivat olla tyytyväisiä valtaviin kirjastoihinsa. Joitakin kuuluisia ja käytännöllisiä iranilaisia ​​kirjanlukusovelluksia, kuten Fido, Ketabrah, Taqcheh, jne. on otettu käyttöön.

Pysy Zoomitissa tämän osion loppuun asti nähdäksesi parhaat iranilaiset kirjojen lukusovellukset.

Fido

Jos luet kirjoja, tiedät luultavasti Fidibon, yhden parhaista kirjanlukusovelluksista. Fido aloitti toimintansa virallisesti vuonna 1392 ja asetti käyttäjiensä saataville erilaisia ​​suosittuja kirjoja hankkimalla digitaaliset julkaisuoikeudet. Fidosta tuli yhä suositumpi, kun Digikala Group osti sen vuonna 2016, ja tehokkaan mainonnan ja markkinoinnin jälkeen se on nyt lukusovellusten voiman perusta.

Voit käyttää Fidossa laajaa digitaalista kirja-arkistoa ja ostaa niitä halvemmalla kuin painetut kopiot. Tämä sovellus tarjoaa käyttäjilleen erilaisia ​​Ominaisuuksia. Nämä ominaisuudet ovat 1. Ne tarjoavat yli 40 000 digitaalista kirjaa; 2 – Yötila lukemiseen pimeässä; 3. Muuta kirjatekstin kokoa ja fonttia. 4. Niiden avulla kolme laitetta voi kirjautua sisään yhdelle käyttäjätilille samanaikaisesti. 5 – Hyllyttele ja muokkaa kirjoja.

Jos olet kiinnostunut äänikirjoista, Fido on yksi johtavista kirjojen ja äänisisällön tuottajista, joka tallentaa yksinomaan näitä kirjoja ja tarjoaa niitä ostettavaksi. Joten jos sinulla ei ole aikaa lukea fyysistä tai digitaalista tekstiä, voit vierailla Fidibon äänikirjaosiossa ja kuunnella tekstejä työskennellessään.

Käytä kirjoja. Jos pidät kirjojen lukemisesta, asenna ja käytä Fidibo-sovellusta. Vuonna 2017 Fidibo toi markkinoille ensimmäisen persialaisen kirjanlukijan, joka on suoraan yhteydessä Fidibon käyttäjätiliin, tarjoaa kirjoja kompaktissa mutta luettavassa muodossa ja sopii ihmisille, jotka eivät halua jatkuvasti lukea matkapuhelimestaan.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

raidat

Kehittäjien mukaan BaristaAsentamalla mainitun sovelluksen pääset käsiksi valtavaan aarteeseen äänikirjoja, äänisarjoja, kirjojen yhteenvetoja, podcasteja ja muuta äänisisältöä.

Kun käyttäjä asentaa Bar-sovelluksen älypuhelimeesi, hän pääsee helposti käsiksi uusimpiin kirjoihin, sarjoihin ja äänikirjojen yhteenvetoon; Lisäksi päivän parhaat podcastit pysyvät ajan tasalla ja kuunneltavissa.

Jotta tämän sovelluksen sisältö olisi parasta mahdollista laatua, ammattitaitoinen tiimi vastaa vain äänikirjojen ja alkuperäisten äänisarjojen tallentamisesta, editoinnista ja julkaisemisesta.

Joihinkin Bar-sovelluksen osiin on vapaa pääsy. Jos kuitenkin haluat lisää artikkeleita, sinun on ostettava tilaus.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

markkinarako

Taqcheh oli yksi ensimmäisistä kirjanlukusovelluksista, jotka julkaistiin Iranissa nimellä “My Book”; myöhemmin se nimettiin uudelleen Taqchehiksi. Alusta alkaen käyttäjät ottivat Taqchehin hyvin vastaan. Lyhyessä ajassa siitä tuli suhteellisen kuuluisa vuonna 2013; Se valittiin yhdeksi Digital Media Festivalin parhaista sovelluksista.

Taqcheh on mahdollistanut noin 50 000 kirjan esittelyn, mikä tekee siitä lähes suurimman digitaalisen kirja-arkiston kaikista iranilaisista sovelluksista. Tämä sovellus on yksi parhaista mahdollisista vaihtoehdoista ilmaisten kirjojen tarjoamiseen ja tarjoaa käyttäjilleen paljon ilmaisia ​​kirjoja joka viikko.

Taqcheh-sovelluksen määrittävä piirre voidaan pitää “äärettömänä Taqcheh”-ominaisuudena. Tämä palvelu vastaa tilauksen ostamista. Pientä maksua vastaan ​​voit käyttää kaikkia Taqcheh-kirjaston kirjoja tietyn ajan. Lukija paikkoja.

Taqchehin Sovelluksessa on sosiaalinen verkosto, jonka avulla käyttäjät voivat kirjoittaa muistiin kokemuksiaan kirjojen lukemisesta ja muut ihmiset voivat käyttää näitä kokemuksia ja valita seuraavan kirjansa muiden käyttäjien kirjoitusten mukaan.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Kuulla

Shenuto iranilainen kirjan lukusovellus

shinto sillä on lähes sama tehtävä kuin teipillä. Asentamalla mainitun sovelluksen saat pääsyn täydelliseen persiankieliseen ääniarkistoon. Jos haluat kuunnella äänitiedostoa, kuten äänikirjaa, podcastia tai jopa musiikkia, Shunto on oikea valinta.

Yli seitsemäntuhatta sisällöntuottajaa toimii aktiivisesti Shenutossa ja julkaisee podcasteja, äänikirjoja tai musiikkisisältöä tällä alustalla. Saatavilla olevalle sisällölle on myös erilaisia ​​luokkia, mukaan lukien taide, teknologia, menestys ja paljon muuta.

Kaikki Shenuton sisältö ei ole ilmaista, ja käyttäjien on ostettava tilaus (kuukausittain ja vuosittain) päästäkseen kaikkeen sisältöön. Tämän sovelluksen ilmaisten kohteiden määrä ei tietenkään ole pieni.

Lataa sovellus Androidille

Kirja polku

Kitabrahin ohjelmistoympäristö, joka näyttää sen eri osat

Kitabrah-sovellus ei nauti muiden suurten kilpailijoidensa, nimittäin Fidibon ja Taqchehin, suosiosta. Tämän sovelluksen hyvien ominaisuuksien ja ominaisuuksien vuoksi meidän on kuitenkin mahdotonta vain ohittaa se ja sisällyttää se suosituimpien kirjanlukusovellusten luetteloon. Tällä sovelluksella on houkutteleva käyttäjäsuunnittelu, jotta kuka tahansa käyttäjä voi helposti kommunikoida sen kanssa eikä väsy. Myös tämän sovelluksen kehittäjät pitävät erittäin tärkeänä käyttäjätyytyväisyyttä.

Kilpailijoihinsa verrattuna Ketabrahilla on vähemmän kirjoja arkistossaan, mikä on johtanut siihen, että siellä vierailee vähemmän. Mutta tämän alustan tekstit ovat jännittäviä ja tärkeitä, jotta voit nauttia lukemisesta pitkään.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Subaru

Kuvakaappaus Sabakto-sovelluksesta

Ehkä olet yksi niistä, joilla ei ole tarpeeksi aikaa tai kärsivällisyyttä lukea koko kirjaa; Jos näin on, Bekto vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta. Mainittu sovellus on suunniteltu siten, että voit ymmärtää haluamasi kirjan yhteenvedon hetkessä.

Jopa laukussasi olevat mikrokirjat voivat auttaa sinua palaamaan aiemmin lukemiesi kirjojen läpi kokonaan lyhyemmässä ajassa ja muistamaan olennaiset kohdat. Asentamalla yllä olevan lukijasovelluksen pääset käsiksi moniin teksti- ja äänimikrokirjoihin, mikroartikkeleihin, podcasteihin ja jopa mikroartikkeleihin.

Voit ostaa kuukausi- tai vuositilauksen päästäksesi käsiksi Sabeton kootuihin teoksiin. Lisäksi mainitussa sovelluksessa on iOS-, Android- ja verkkoversiot, joten vaihtoehtoja on runsaasti.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Yhteenveto

Yhteenveto iranilaisesta kirjanlukusovelluksesta

Yhteenveto Verrattuna muihin luettelossa esitettyihin vaihtoehtoihin, se on vähemmän tunnettu, mutta se voi tyydyttää monia käyttäjiä jännittävillä ominaisuuksillaan. Asentamalla yllä mainitun lukusovelluksen pääset käsiksi 20 minuutista tuntiin pitkiin tiedostoihin, jotka kuvaavat lyhyesti etsimääsi kirjaa, jolloin voit ymmärtää, mitä kirjoittajan mielessä liikkui.

Yhteenvetosovelluksen toiminnallisuus on samanlainen kuin aiemmin esitellyssä tyylissä, ero on tarjotuissa teksti- ja äänitiedostoissa.

Lyhyenä tavoitteena on olla yksinkertainen sovellus, jolla luodaan ja edistetään hyvää tapaa kuunnella kirjoja ihmisten elämässä. Tämä sovellus päivitetään jatkuvasti uusimmilla äänikirjoilla. On myös huomattava, että ostamalla tilauksen käyttäjät voivat käyttää monia saatavilla olevia äänikirjoja alhaisin kustannuksin.

Lataa sovellus Androidille

Parhaat ei-iranilaiset kirjojen lukusovellukset

Nyt kun olemme ottaneet käyttöön useita iranilaisia ​​kirjojen lukusovelluksia, on aika luoda ei-iraninkielisiä versioita, jotka sisältävät ei-persiankielisiä kirjoja.

Alla tarkastellaan joitain esimerkkejä parhaista ei-iranilaisista kirjanlukusovelluksista, mukaan lukien Amazon Kindle, Apple Books ja Kobo.

Amazon Kindle

Kuvakaappaus Google Play Kirjat -sovellusympäristöstä

Ammattimaisten kirjanlukijoiden on täytynyt kuulla Kindle-ohjelmasta. Vuonna 2007 Amazon julkaisi Kindle-sovelluksen e-kirjojen julkaisemiseen älypuhelimille, ja tähän päivään asti sovellus on saanut loistavaa tukea. Nykyään Kindle on yksi suosituimmista e-lukusovelluksista ja yksi kolmesta eniten ladatusta, tunnetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista e-lukusovelluksista.

Kindle-sovellus on tallentanut lähes kaikki haluamasi kirjat arkistoonsa ja kirjastoonsa puolestasi. Ainutlaatuisella tekoälyllään se tunnistaa tyylisi ja tyylisi ja esittelee sitten useita muita kirjoja, jotta voit jatkaa kirjojen lukemista, joista pidät. Sinulla on ja nautit niistä.

Voit käyttää kirjojasi Kindle-sovelluksen kautta: 1. Osta, lataa ja lue suosikkikirjasi suoraan kirjastostasi. 2. Hanki Kindle Prime -tilaus, niin pääset käyttämään useimpia tämän ohjelman kirjoja. Kirjat, jotka ovat Prime-tilin rajan sisällä, ovat vain äskettäin julkaistuja kirjoja, jotka ovat vielä kuumia sisällytettäväksi Prime Books -luetteloon. Kaikista maailmanlaajuisille käyttäjille suunnatuista kirjamyyntisovelluksista Kindle on ehkä paras. Tämä ilmainen kirjasovellus loi iOS:n ja Androidin kohdealustaksi; Voit nyt ladata sen älypuhelimeesi.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Google Play Kirjat

Kuvakaappaus Amazon Kindlen eri osien käyttöönotosta

Ei ole uusi ongelma, että Googlella on käytännön sovellus kaikilla toimialoilla ja kaikilla aloilla. Kirjojen ostamiseen ja lukemiseen Google tarjoaa yhden tehokkaimmista tuista vankan digitaalisten kirjojen kirjaston ja arkiston luomiseen Google Play Kirjojen avulla. Tämä sovellus tarjoaa mahdollisuuden säilyttää digitaalisen kirjastosi ja luokitella se valitsemasi genren ja teeman mukaan. Tämän sovelluksen ja palvelun avulla voit ostaa suosikkikirjojasi ja säilyttää niitä digitaalisessa kirjastossasi.

Google Playbook sisältää yli neljä miljoonaa eri kirjaa, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista kirjojen lukusovelluksista. Tämä sovellus voidaan synkronoida muiden laitteiden kanssa, joten voit tallentaa viimeisimmät lukemasi eri laitteille ja jatkaa kirjan lukemista. Google Playbook -sovelluksessa on monia ominaisuuksia, kuten kuvan tulostusasetukset ja fonttikoko. Suosittelemme kokeilemaan tätä sovellusta.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Applen kirjoja

Apple Books -sovellusympäristö, joka näyttää sen eri osat

Tammikuussa 2010 Apple esitteli kirjojen osto- ja lukupalvelunsa, Apple Booksin; Tietysti tuota palvelua kutsuttiin tuolloin iBooksiksi. Myöhemmin tämä sovellus julkaistiin iPadille ja Macbookille, ja iOS-käyttäjät ottivat sen hyvin vastaan. Apple Book hyötyy myös laajasta arkistosta ja yksityiskohtaisesta luettelosta, mikä tekee tästä sovelluksesta yhden parhaista ja ilmaisista iOS-kirjanlukusovelluksista. Tietenkin Apple Bookia voidaan pitää yhtenä parhaista iOS-äänikirjasovelluksista; Koska tämän alustan äänikirjojen arkisto on täydellinen ja houkutteleva.

Tehokkaan käyttöliittymänsä ansiosta Apple Books voi olla kuuluisa sovellus, jonka kanssa työskentelet tuntikausia. Suunnitelmana lisätä ilmaisia ​​kirjoja tälle alustalle, enemmän käyttäjiä liittyi Apple Bookiin, ja syynä tähän olivat erinomaiset kirjat, jotka lisättiin Apple Bookiin ilmaiseksi joka viikko.

Lataa sovellus iOS:lle

Barnes & Noble NOOK

Barnes & Noble NOOK -sovellusympäristö

Lataa ilmainen Barnes & Noble NOOK -sovellus älypuhelimeesi tai tablet-laitteellesi nauttiaksesi kaikesta digitaalisesta suosikkisisällöstäsi. Tämän sovelluksen valtavasta verkkokirjastosta löydät yli 4 miljoonaa e-kirjaa, graafista romaania, sarjakuvaa, mangaa ja erilaisia ​​lehtiä vain muutaman klikkauksen päässä. Lisäksi Nookiin on ladattu yli 300 000 äänikirjaa, jotka odottavat löytämistäsi.

Voit myös parantaa lukukokemustasi useilla kirjasimilla ja sivutyyleillä, mukautetuilla kirjahyllyillä ja sosiaalisen jakamisen työkaluilla. Yksi Nookin hienoista ominaisuuksista on, että se voi synkronoida kaikkien laitteidesi välillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia viimeisen lukemasi sivun siirtämisestä.

Lopuksi Nookin kehittäjät väittävät, että saatavilla oleva kokoelma on koottu ammattimaisten ja kokeneiden kirjakauppiaiden suositusten perusteella.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

FBReader

FBReaderin tai Favorite Book Reader -sovelluksen sisäinen ympäristö

FBReader tai Favorite Book Reader -sovellus on e-kirjojen lukuohjelma, joka voi synkronoida kirjastosi, kirjanmerkit ja muut kohteet Google Drive -pohjaisen pilvipalvelusi kanssa.

FBReader on suosittu sovellus, joka on asennettu yli 30 miljoonaa kertaa ja toimii Linuxissa, Androidissa, iOS:ssä, Windowsissa ja macOS:ssä. Sovellus tukee monia e-kirjamuotoja, mukaan lukien ePub, Mobi, fb2, HTML, RTF ja pelkkä teksti. Ensisijaiset muodot ovat ePub ja fb2. Lisäksi tämä kirjanlukija hyötyy kevyestä, nopeasta ja helposti muokattavissa olevasta renderöintimoottoristaan.

Yksi FBReaderin erinomaisista ominaisuuksista on kyky säätää fonttia ja näytön kirkkautta tukemaan 34 kieltä ja useita muotoja. Voit nyt ladata ja asentaa sen eri käyttöjärjestelmille.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Scribd

Kuvakaappaus Scribd-sovelluksen johdannosta

Scribdin digitaalinen kirjasto sisältää tuhansia bestsellereitä lähes kaikista kuviteltavissa olevista genreistä, mukaan lukien rikollisuus, matkailu, romantiikka ja politiikka. Sovellus toimi niin hyvin, että Forbes kutsui sitä “Netflix kirjoille”. Älä myöskään unohda, että ohjelman avulla voit oppia ilmaiseksi 30 päivän ajan.

Scribdin äänikirjaosio on suunniteltu lisäämään tai vähentämään kertojan nopeutta. Siinä on myös uniajastimen asetuspainike. Kuten monet muutkin kirjanlukusovellukset, tämän ohjelman avulla voit ladata haluamasi kirjan ja lukea sitä offline-tilassa. Lisäksi käyttäjät voivat käyttää muistiinpano-, kommentointi- ja korostustyökaluja.

Muita Scribdin ominaisuuksia ovat mahdollisuus mukauttaa sivun fonttikokoa ja taustaa, ja jokainen käyttäjä voi muuttaa sitä oman maun mukaan.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Kobo

Kobo-sovellus

Yli 6 miljoonalla eri nimekkeellä Kobo tarjoaa jotain jokaiselle lukijatyypille. Kun ostat e-kirjoja tai äänikirjoja tämän sovelluksen kautta, ne näkyvät suoraan sovelluksessa, eikä erillistä tiedostoa lisätä laitteeseesi.

Sen ominaisuuksiin kuuluu käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, kirjan esikatselu ennakkoon ja mahdollisuus muokata tekstin kokoa ja tyyliä. Voit myös jatkaa lukemista juuri siitä mihin jäit ilman, että sinun tarvitsee viettää kauan etsimään haluamaasi sivua. Lisäksi yötila antaa käyttäjälle mahdollisuuden lukea pimeässä huomattavasti pienemmällä paineella kuin normaalitila.

Toinen Kobon houkutteleva ominaisuus on integroitu sanakirja. Voit myös tehdä muistiinpanoja ja jopa korostaa tärkeitä kohtia siinä käytettävissä olevilla työkaluilla.

Seuraavaksi voit ladata ja käyttää Kobo-sovellusta laitteellesi.

Lataa sovellus Androidille

Lataa sovellus iOS:lle

Tässä artikkelissa on mainittu joitakin parhaista sovelluksista kirjojen ostamiseen ja lukemiseen, joiden toivomme sopivan sinulle. Jos tiedät muita sovelluksia, joita ei ole tässä luettelossa, jaa se kanssamme kommenttiosiossa.