Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esittelemme parhaat SEO-työkalut!

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittelemme parhaat SEO-työkalut!

Alla tarkastellaan parhaita SEO-työkaluja yhdessä.

Oletko esimerkiksi nähnyt sähköasentajan ja kuinka hän toimii? Olet luultavasti huomannut hänen johdotuksensa ja vaihemittarinsa ja tiedät, ettei hän voi tehdä mitään ilman näitä laitteita. Tai auto on kuljettajan työväline. Kuvittele henkilö, joka ei omista ajoneuvoa, mutta teeskentelee olevansa taksinkuljettaja!

Ensimmäinen asia, joka luultavasti tulee mieleen, on, että hänen kallonsa osui johonkin. Niin outoa kuin taksinkuljettaja ilman autoa onkin, SEO ilman SEO-työkaluja on myös yllättävää.

Mitkä ovat SEO-työkalujen tehtävät?

Kuten kaikki muutkin työkalut ihmisten maailmassa, myös SEO-työkalut helpottavat asioita; Toisin sanoen SEO-työkalut on suunnitellut ihmiset, jotka ymmärtävät SEO:n vaikeuden, jotta he voivat ohjata itseään ja muita tällä pitkällä matkalla.

Nämä työkalut yrittävät auttaa sinua voittamaan tämän kilpailun, kun otetaan huomioon Googlelle tärkeitä tekijöitä.

Yleensä parhaat SEO-yritykset käyttävät ammattimaisia ​​työkaluja liiketoiminnan rakentamiseen SERP-yrityksissä. Käytät Googlea. Jos sinulla on riittävästi tietoa SEO-työkaluista, ne voivat tehdä työstäsi paljon helpompaa ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan verkkosivustosi sijoittuu optimaalisesti hakukoneeseen.

SEO-työkalujen tuntemus

Tässä osiossa esittelemme sinulle SEO-työkalut, tietysti kolmessa osassa; Ensimmäinen osa on viralliset Google-työkalut, toinen osa on kuuluisia SEO-työkaluja ja viimeisessä osassa esittelemme työkaluja, joista olet kuullut vielä vähemmän.

Googlen työkalut hakukoneoptimointiin

Voidaan sanoa, että SEO:lla ei ole paljon järkeä ilman Googlen tekijöitä. Tästä syystä hakukoneoptimoijien keskeiset työkalut ovat aina olleet Googlen hakukoneoptimoijille ja verkkosivustojen omistajille valmistamien työkalujen joukossa.

Search Console

Jos kysyt melkein kaikilta SEO-ammattilaisilta ensimmäisestä SEO-työkalusta, jonka kanssa he työskentelivät, vastaus kaikkiin on vain kaksi sanaa: Search Console. Tätä työkalua kutsuttiin aiemmin nimellä Google Webmaster Tools (Googlen Verkkovastaavan työkalut). Sitä pidetään yleisimmin käytetynä SEO-työkaluna. Sen lisäksi, että se näyttää päivittäisiä tilastoja verkkosivustosi lähetyksistä ja näkyvyydestä, se tarjoaa myös arvokasta tietoa avainsanoista, käyttäjien hauista ja verkkosivuston sivujen indeksoinnin tilasta.

Lisäksi yksi houkuttelevimmista Search Consolen alueista hakukoneoptimoijille on Sivustoongelmat-osio, erityisesti mobiililaitteilla, joka näyttää yksityiskohtaisia ​​tietoja sivuston ongelmista. Tämä osio on kuitenkin houkutteleva hakukoneoptimoijille ennen sisääntuloa.

Koska sisäänkirjautumisen jälkeen näet niin monia ratkaisemattomia virheitä, että SEO-asiantuntijat yleensä sanovat, että ongelmaa ei ole; Meillä on tärkeämpääkin tekemistä tällä hetkellä…!

Google Analytics

Toinen houkutteleva Googlen työkalu hakukoneoptimoijille on Google Analytics; Jos haluamme ilmaista tämän kauniin työkalun kaikki mahdollisuudet, meidän tarvitsee luultavasti vain rullata sivua alaspäin muutaman tunnin ajan nähdäksemme ne. Tämä työkalu näyttää kaiken käyttäjien toiminnan kyseisellä sivustolla, sivustolla olevien käyttäjien määrästä käyttäjien kulkemiin polkuihin.

Käyttäjän syöttämiltä kanavilta sivuille, joilta käyttäjä poistui verkkosivustolta. Yleisesti ottaen kaikkea, mitä käyttäjä tekee alueelle saapumisesta alueelta poistumiseen, voidaan seurata ja tarkastella Google Analyticsissa. Yksi analyysin nautinnollisimmista osista on erilaisten SEO-kampanjoiden luominen. Näissä kampanjoissa voit asettaa tavoitteen ja tarkistaa, miten saavutat tai et saavuta kampanjasi tavoitteita.

Yleisesti ottaen, jos SEO käyttää kaikkia Google Analyticsin osia, on turvallista sanoa, että kunnollinen analyysi riittää sijoittumaan ensimmäiseksi joka sanassa.

Google Tag Manager

Toinen ainutlaatuinen Google-työkalu hakukoneoptimoijille on Google Tag Manager -työkalu, jonka avulla voit lisätä tageja verkkosivustollesi. Tämä työkalu määrittää käyttäjien käyttäytymisen sijoittamiesi tarrojen perusteella. Google Analytics voi seurata, mitä käyttäjä tekee verkkosivustolla, mutta Tag Managerin avulla voit hienosäätää tiettyä käyttäjien käyttäytymistä ja asettaa sille tavoitteita. Toisin sanoen voit mukauttaa käyttäjäanalytiikkaa Google Tag Managerissa. Tietenkin tulee huomioida, että tag Managerin kanssa työskentely ei ole yhtä helppoa kuin hakukonsolin tai analytiikan kanssa ja tarvitset asianmukaista koulutusta työskennelläksesi sen kanssa.

Google Data Studio

Toinen Googlen työkalu hakukoneoptimoijille on Google Data Studio, jonka avulla voit näyttää intuitiivisesti ja visuaalisesti kaikki useista lähteistä saamasi tiedot, mikä tekee analysoinnista helpompaa kuin haluaisit. Yksi Google Data Studion houkuttelevimmista ominaisuuksista on tietojen näyttäminen kaaviossa, jonka avulla voit nopeasti vertailla kampanjoidesi onnistumisasteita ja tehdä parhaan valinnan. Hanki analyysi useista numeroista yhdessä.

Google Ads

Tämän osion ei-toivottua vierasta voidaan kutsua Google Adsiksi. Koska Google Ads ei liity suoraan hakukoneoptimointiin ja sitä pidetään monissa tapauksissa hakukoneoptimoijien vihollisena 😀

Ehkä Google Ads itsessään ei auta hakukoneoptimoijia. Google Ads on Googlen mainostyökalu, ja jos joku laittaa kätensä taskuunsa ja maksaa, hänet voidaan nopeasti helikopterilla huipulle, kun muut hakukoneoptimoijat kamppailevat kiivetäkseen Googlen vuorelle. Silti ammattimainen hakukoneoptimoija voi analysoida kilpailijoiden mainostamat sivut ja tarkistaa heidän käyttämänsä sanatyypit saadakseen erinomaisen analyysin, josta on hyötyä verkkosivustojen kehittämisessä.

Suosittuja SEO-työkaluja

Googlen lisäksi monet yritykset ovat kehittäneet SEO työkaluja, jotka ovat olleet erittäin menestyviä. Tämä osio esittelee heidät ja esittelee sinulle nämä kauniit työkalut.

MOZ työkalu

Googlen tuotteiden ohella tunnetuin SEO-työkalu on epäilemättä MOZ-työkalu, joka antaa meille hyödyllistä tietoa sivuston avainsanoista ja niiden sijainnista, erinomaisia ​​raportteja ja sivuston ongelmien tarkistamista. Mielestämme tämän työkalun tärkein tehokkuus on kuitenkin osoitus sen kilpailukyvystä.

Tällä työkalulla voit tarkistaa kaikkien kilpailijoiden sivustojen käänteiset linkit ja käyttää niitä tarvittaessa. Tietenkin sinun tulee huomioida, että tämä työkalu on saatavilla kahdessa ilmaisessa ja maksullisessa versiossa, ja ilmaisessa versiossa voit käyttää vain rajoitettua osaa sen ominaisuuksista.

Lisäksi tämä työkalu on luonut standardin jokaiselle verkkotunnuksen teholle ja kunkin sivuston sivulle, joka vastaa DA- ja PAhave-nimiä; Nykyään lähes kaikki hakukoneoptimoijat ovat hyväksyneet tämän standardin, ja jokainen paikka, jossa se on parempi, on noudattanut SEO periaatteita paremmin. Tämä standardi ei kuitenkaan ole pakollinen Googlelle, ja se toimii vain hakukoneoptimoinnin Suorituskyvyn arviointina.

Ahrefsin työkalu

Toinen virustyökalu on tämä ahrefs Työkalu. Tämän työkalun, kuten MOZ, avulla voit tarkistaa avainsanoja, nähdä kilpailun tehokkuuden ja seurata verkkosivustoasi. Tällä työkalulla on kaksi verkkotunnuksen vahvuutta ja URL-osoitteen vahvuutta koskevaa standardia, joissa Google ottaa huomioon myös DR:n ja UR:n kynnysarvojen suhteen. Koska nämä numerot, MOZIt ei ole väliä; Myös tämä Ahrefsin sijoitus ei ole tärkeä. Ahrefs:n positiivinen pisteSuhteellinen MOZ:iinTämä on ahrefsin helppokäyttöinen versio. Voit käyttää paljon enemmän tietoa kuin MOZ:n esteettömässä versiossa.

SEMRush työkalu

Yksi suosituimmista SEO-työkaluista SEMRush Työkalu tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​ominaisuuksia, kuten avainsanojen vaikeuden tarkistamisen, sisäisen hakukoneoptimoinnin tarkistamisen ja luettelon tarjoamisesta linkkien rakentamiseen verkkosivustosi sisällön mukaan. Yksi tämän houkuttelevan työkalun jännittävistä käyttötavoista on täydellinen Google Ads -kilpailijoiden arvostelu, jossa voit nähdä, mitä sanoja kilpailijasi ovat valinneet mainostaakseen, ja jopa tarkalleen, mitä mainoksia he ovat käyttäneet kyseisiin sanoiin.

Screaming Frog työkalu.

Yksi ainutlaatuisista SEO-työkaluista, Screaming Frog -työkalu tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​houkuttelevia Ominaisuuksia. Tämän työkalun houkuttelevin ominaisuus on sen hämähäkkiominaisuus, joka tarkistaa kaiken verkkosivustollasi. Emme liioittele! Verkkosivustolla ei ole mitään, mitä tämä työkalu ei pystyisi havaitsemaan ja estämään. Kirjoita vain verkkosivustosi linkki ja paina aloituspainiketta.

Tulet yllättymään siitä, kuinka paljon tietoa sinulla on käytettävissäsi. Tämä työkalu tunnistaa myös verkkosivustosi ongelmat ja jopa varoitukset, jotka eivät ole yhtä tärkeitä kuin pääongelmat, ja voit saada verkkosivustosi kuntoon tarkistamalla ne.

Vähemmän tunnetut SEO-työkalut

Tässä osiossa esittelemme sinulle vähemmän tunnettuja SEO-työkaluja; Ehkä heiltä saa hyvää tietoa.

Linkki RedirectTrace -työkalu

Yksi parhaista työkaluista uudelleenohjattujen linkkien tarkistamiseen on Link Redirect™ Trace -työkalu. Vaikka se ei ole laajalti tunnettu, voit hillitä kaikkia uudelleenohjattuja linkkejäsi lyhyessä ajassa.

Linkki RecoverTool-työkalu

Yksi hakukoneoptimoijien ongelmista on vanhojen linkkien tarkistaminen, jotka ovat nyt vaikeuksissa. Tämä työkalu löytää linkkejä, jotka johtavat 404-sivuille ja sisältävät kaikki ongelmalliset linkit.

PowerTrust työkalu

Yksi onnistuneista työkaluista tarkistaa, kannattaako sivu linkittää, on tämä työkalu, joka ilmoittaa sinulle nopeasti, täydellisesti ja tarkasti tästä ongelmasta.

Avainsanachi-työkalu

Yksi parhaista työkaluista avainsanatutkimukseen on iranilainen Keywordchi-työkalu, joka antaa sinulle kaikki kirjoittamastasi sanasta johdetut sanat täysin luokiteltuna. Nämä sanat on poimittu sanoista, joita käyttäjät ovat hakeneet, ja voit olla varma, että heillä on yleisöä.

viimeinen sana

Tässä artikkelissa yritimme kuvata SEO-työkaluja sinulle yksityiskohtaisesti. Näiden työkalujen käyttäminen voi auttaa SEO-ihmisiä merkittävästi ja voit osallistua tähän valtavaan kilpailuun rennommalla mielikuvituksella.

Sisällysluettelo