Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Esittelyssä maailman 10 parasta freelance-verkkosivustoa (osa 1)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Esittelyssä 10 parasta freelance-verkkosivustoa maailmassa (osa 1)

Fiverr-tapa Works eroaa muista freelance-sivustoista. Jos olemme nähneet muilla sivustoilla, että asiakkaat ja freelancerit tekevät keskenään taloudellisen sopimuksen projektin loppuun saattamisesta, freelancerit julkaisevat tälle sivustolle, mitä he voivat tehdä 5 dollarilla, ja asiakkaat voivat tilata haun. Lähetä freelancerille. Tämä Verkkosivusto on yksi luotettavimmista ja vanhimmista freelance-markkinapaikoista, jonka kautta voit ansaita todellisia Internet-tuloja.

Työpalkkiosta ei tietenkään tarvitse laskuttaa vain 5 dollaria, sillä hintaa voi aina korottaa ilmoittamalla työstä lisäetuja. Itse asiassa sivuston sisäänpääsymaksu on 5 dollaria. Tämän sivuston maksut ovat korkeammat kuin Upworkin ja Freelancerin kaltaisten sivustojen maksut.

Monet muut ulkomaiset verkkosivustot ovat aktiivisia, mukaan lukien iWriter, TopTal, Hub Staff, Boxer jne.

Koska useimmilla freelance-työpaikoilla ei ole maantieteellisiä rajoituksia ja tietenkään asiakkaiden ja freelance-työntekijöiden välillä ei ole kasvokkaisia ​​tapaamisia, tällaisista töistä maksetaan pääasiassa kansainvälisillä luottokorteilla, kuten Visa Card ja MasterCard, tai kansainvälisillä tileillä, kuten esim. PayPal ja joskus kelvollisten Digitaalisten valuuttojen, kuten Bitcoinin, kautta. Joten jos olet kiinnostunut freelancerina työskentelemisestä ja haluat osallistua näille sivustoille, sinun tulee kiinnittää huomiota näihin asioihin ja parantaa tietojasi tällä alueella.