Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Excel ei vastaa: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Excel ei vastaa: Pikakorjaus

Microsoft Excel on yksi parhaista sovelluksista tietojen tallentamiseen taulukkomuodossa. Se voi tallentaa lähes kaiken tyyppistä tietoa, ja siinä on monia Ominaisuuksia, kuten laskentatoimintoja, joiden avulla data-analyytikot voivat suorittaa yksinkertaisia ​​laskelmia helposti.

Kuten kaikki muutkin ohjelmat, Microsoft Excelin käyttäjät kohtaavat joskus ongelmia työskennellessään tai käynnistäessään. Excel lakkaa vastaamasta tai pysähtyy työskentelyn tai käynnistyksen aikana ja näyttää virheilmoituksen, kuten “Excel ei vastaa”.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet syistä, joiden vuoksi Excel ei vastaa -ongelmaan, ja seitsemän ehdotettua ratkaisua ongelman ratkaisemiseksi.

Tässä on joitain mahdollisia syitä, jotka voivat aiheuttaa Excelin ei vastaa -virheen:

  • Jotkut muut ohjelmat voivat häiritä Exceliä.
  • Vialliset lisäosat
  • Windowsia tai Microsoft Officea ei päivitetä.
  • Vioittuneet Microsoft Office -tiedostot.

Tässä on seitsemän korjausta, jotka auttavat sinua ratkaisemaan Excelin ei vastaa -ongelman:

Avaa Microsoft Excel vikasietotilassa

Jos Excel jumiutuu tai antaa “Excel ei vastaa” -virheilmoituksen, se johtuu siitä, että jotkin ohjelmat estävät Exceliä toimimasta oikein. Voit avata Excelin vikasietotilassa, koska se ohittaa perustoiminnot ja -asetukset sekä kaikki ohjelmat, jotka voivat häiritä Exceliä.

Tarkista ja poista käytöstä huonot lisäosat

Apuohjelmat voivat olla erittäin hyödyllisiä helpottamaan työskentelyä Excelin kanssa, mutta joskus ne voivat myös aiheuttaa ongelmia. Voit tarkistaa ja poistaa käytöstä huonot lisäosat seuraavasti:

Vaihe 1: Avaa Excel ja napsauta tiedosto Välilehti yllä.

Vaihe 2: Klikkaa Lisää… ja napsauta sitten Vaihtoehdot Kirjoita Excel-asetukset.

Vaihe 3: Napsauta Excel-asetukset-ikkunassa lisäosat -vaihtoehto vasemmalla olevasta valikosta ja napsauta sitten lisäosavaihtoehtoja Hallitse Vaihtoehdot alla.

Vaihe 4: Valita Excel- tai COM-apuohjelmat ja napsauta sitten Mennä… Painike.

Vaihe 5: Poista Apuohjelmat-ruudusta kaikkien apuohjelmien valinta, jos haluat poistaa ne käytöstä. Ota käyttöön yksi apuohjelma kerrallaan ja tarkista Excelin suorituskyky. Jos Excel jumiutuu apuohjelman aktivoinnin jälkeen, mikä tarkoittaa, että se on huono apuohjelma, voit joko poistaa sen tai yksinkertaisesti poistaa sen lisäämisen valinnan poistaaksesi sen uudelleen käytöstä.

Hanki uusimmat Windows-päivitykset

Excel ei ehkä vastaa, koska Microsoft Windows ei päivity. Joten voit ladata uusimmat Windows-päivitykset. Jos Microsoft Officelle on olemassa päivityksiä, ne ladataan automaattisesti Windows-päivitysten mukana.

Poista virustorjunta käytöstä

Joskus kannettavaan tietokoneeseen asennetut virustorjuntaohjelmat havaitsevat tiedostot vaarallisiksi ja estävät niitä toimimasta. Tietokoneesi virustorjuntaohjelma voi myös pysäyttää Excelin. Joten poista virustorjunta käytöstä ja tarkista, toimiiko Excel oikein vai ei. Jos se edelleen roikkuu tai jäätyy, noudata seuraavaa menetelmää.

Vaihda oletustulostin

Excel kommunikoi tavallisesti tulostimen asetusten kanssa määrittääkseen tulostimen tukemat marginaalit, kun avaat Excel-laskentataulukon. Siksi oletustulostimen vaihtaminen voi auttaa sinua korjaamaan Excelin ei vastaa -ongelman. Voit vaihtaa oletustulostimen seuraavasti:

Vaihe 1: Avaa ohjausobjekti ja napsauta Katso laitteet ja Tulostinvaihtoehto alla Laitteisto ja ääni.

Vaihe 2: Napsauta Tulostimet-kohdassa hiiren kakkospainikkeella Microsoft XPS Document Writer ja napsauta avattavaa valikkoa Määritetty oletustulostimeksi Mahdollisuus. Voit määrittää oletustulostimen valitsemalla minkä tahansa muun kuin oletustulostimen.

Korjaa Microsoft Office

Jos Microsoft Officessa on ongelma, sen korjaaminen voi korjata sen. Saat lisätietoja Microsoft Officen korjaamisesta seuraavasti:

Vaihe 1: Avata Ohjauspaneeli Napsauta sitten kohtaa “Ohjelmat”. Poista ohjelmien asennus Vaihtoehto, joka vie sinut suoraan ohjelmiin ja toimintoihin.

Vaihe 2: Etsi Microsoft Office ja napsauta sitä. Napsauta sitten Muuttaa Vaihtoehto saatavilla erityisesti ohjelmat.

Vaihe 3: Näkyviin tulee kehote. Klikkaa Joo ja valitse sitten yksi seuraavasta kentästä Nopea korjaus tai Online korjaus vaihtoehto ja napsauta sitten korjaus Painike.

Asenna Microsoft Office uudelleen

Jos virhe ilmenee edelleen Microsoft Officen korjaamisen jälkeen, sinun on asennettava Microsoft Office uudelleen. Voit poistaa Microsoft Officen asennuksen Noudattamalla samoja ohjeita kuin ohjelman korjaamisessa. Napsauta vain “Poista asennus” -vaihtoehtoa “” Muuttaa Mahdollisuus.

Sisällysluettelo