Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook F8 Refresh 2023 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutoksia on tulossa

Viime vuoden tauon jälkeen Facebookin F8 on jälleen verkossa täysimittaisena kehittäjäkonferenssina. Yritys Yksityiskohdat julkaistu keskiviikkona kaiken uuden teknologian tutkittavaksi.

Tässä artikkelissa käymme läpi kaikki uudet ilmoitukset, jotka Facebook teki vuoden 2021 F8-päivityksen aikana, mukaan lukien Messenger API for Instagram, Whatsapp Business API -päivitys, Login Connect, Spark AR ja paljon muuta.

Keskiviikosta alkaen kaikilla kehittäjillä on pääsy Instagramin Messenger-sovellusliittymään, jonka avulla yritykset voivat integroida Instagram DM:t valitsemiinsa työnkulkuihin.

Siirron on tarkoitus “mahdollistaa merkityksellisempiä keskusteluja, jotka lisäävät asiakastyytyväisyyttä ja lisäävät tuloja”, mutta jää nähtäväksi, kuinka tämä API toteutetaan.

Uutisissa: Twitter Blue julkaistaan ​​Australiassa ja Kanadassa hintaan 4,49 AUD ja 3,49 CAD

Facebook on julkaissut useita uusia päivityksiä Whatsapp Business API:lle auttaakseen yrityksiä pääsemään alkuun.

Ensinnäkin API:n käyttöönottoprosessi kestää nyt vain viisi minuuttia verrattuna viikkoihin, joita käyttäjien oli aiemmin joutunut odottamaan. Lisäksi tarjolla on uusia viestintäominaisuuksia, kuten luetteloviestit (jopa 10 kohteelle) ja vastauspainikkeet, jotka mahdollistavat nopean valinnan.

Facebook on julkistanut “Login Connect with Messenger” -ominaisuuden, jonka avulla käyttäjät voivat “viestiä yrityksille suoraan Facebookin kirjautumisprosessista”.

Facebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossaFacebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutoksia on tulossa

Facebookin mukaan kaikista Login Connectin aktivoineista testin osallistujista yli 70 % päätti lähettää yritykselle viestin. Ominaisuus on edelleen suljetussa betatestauksessa ja se julkaistaan ​​lähikuukausina.

Julkaiseessaan Business Appsin Facebook väittää lisäävänsä riippumattomien kehittäjien kehittämiä kolmannen osapuolen työkaluja. Kaikki nämä työkalut ovat miljoonien Facebook Business Suitea tällä hetkellä käyttävien yritysten käytettävissä.

Facebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossaFacebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossa

Kehittäjäalusta näiden sovellusten esittelyyn ja integrointiin on nimeltään Facebook Business Extension. Kutsut osallistua Early Accessiin alkavat tulevina kuukausina.

Yritys esikatseli Spark AR:n uuden monipeer-API:n. Tämän uuden API:n avulla kehittäjät voivat luoda tehosteita, “jotka tarjoavat koordinoidun kokemuksen useille puhelun osallistujille”. Uusi pitkä ominaisuus antaa sisällöntuottajille ja kehittäjille mahdollisuuden luoda AR-kokemuksia videopuheluihin Messengerissä, Instagramissa ja Portalissa.

Facebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossaFacebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutoksia on tulossa

Keskiviikosta alkaen PyTorchista tulee Facebookin oletuskehys kaikkien AI- ja ML-malliensa Rakentamiseen. Tämä auttaa yritystä jakamaan työtään avoimen lähdekoodin kirjastoina ja oppimaan yhteisön ponnisteluista.

Facebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossaFacebook F8 Refresh 2021 Yhteenveto: AI- ja API-muutokset ovat tulossa

PyTorch on avoimen lähdekoodin ML-kehys, jonka Facebook AI -tutkijat ovat kehittäneet vuonna 2016 yhteistyössä monien muiden tekoälyjohtajien kanssa.

Lopuksi yritys ilmoitti lahjoittavansa 250 000 dollaria Girls in Tech == -järjestölle, joka on keskittynyt kuromaan umpeen nykyistä sukupuolten välistä kuilua teknologiassa.

Uutisissa: Norton lisää Ethereumin kaivostoiminnallisuuden Norton 360 -tilaukseen