Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook kehittää uusia äänityökaluja, mukaan lukien Clubhouse-kilpailija

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook kehittää uusia äänityökaluja, mukaan lukien Clubhouse-kilpailija

Facebook ilmoitti Maanantaina he ilmoittivat työskentelevänsä useiden ääniominaisuuksien parissa, mukaan lukien äänen luontityökalu, podcastit, live-äänihuoneet ja Soundbites, työkalu lyhyille äänileikkeille.

Muun muassa Facebookin ja Messengerin live-äänihuoneet on tarkoitettu kilpailemaan suositun äänichat-sovelluksen Clubhouse kanssa. Facebookin odotetaan ottavan tämän ominaisuuden käyttöön maailmanlaajuisesti seuraavien kuukausien aikana.

Live-äänihuoneita testataan ensisijaisesti ryhmissä, ja julkisuuden henkilöt voivat myös käyttää ominaisuutta moderoidakseen keskusteluja testausjakson aikana. Julkisia henkilöitä ovat Russell Wilson, Tokimonsta, Elle Moxley ja Nastia Liukin.

Podcastit tulevat myös Facebookiin lähikuukausina. Tekijät voivat ladata podcastejaan suoraan Facebookiin, ja käyttäjät voivat kuunnella, jakaa ja kommentoida niitä Sovelluksessa.

“Uskomme, että ääni on täydellinen tapa yhteisöille oppia heitä kiinnostavista asioista. Testaamme Live Audio Rooms in Groups -palvelua ja tarjoamme sen 1,8 miljardille ihmiselle, jotka käyttävät Ryhmiä kuukausittain, ja kymmenille miljoonille Facebookin aktiivisille yhteisöille”, kertoi Facebook-sovelluksen johtaja Fidji Simo.

Facebook kehittää myös uutta lyhytmuotoista sosiaalista äänimuotoa nimeltä Soundbites. Ominaisuutta testataan kourallisen kehittäjien kanssa muutaman kuukauden ajan, ja sen odotetaan olevan saatavilla seuraavien kuukausien aikana.

Lisäksi yritys ilmoitti työskentelevänsä useiden äänen luontityökalujen parissa, joissa on Ominaisuuksia, kuten puheen muuttaminen tekstiksi ja äänen muuntaminen. Nämä ovat saatavilla suoraan Facebook-sovelluksessa.

Facebook kehittää uusia äänityökaluja, mukaan lukien Clubhouse-kilpailijaFacebook kehittää uusia äänityökaluja, mukaan lukien Clubhouse-kilpailija

”Voit käyttää Facebookin Sound Collectionin musiikkia tarinasi taustalla sävyn asettamiseen. Ja ääniraitojen miksausmahdollisuuden, kasvavan äänitehosteiden, äänitehosteiden ja suodattimien kokoelman ansiosta sen pitäisi olla myös hauskaa.”

Facebook tarjoaa äänityökalujensa lisäksi myös kaupallistamisen YouTube-käyttäjille. Julkaisemisen yhteydessä ihmiset voivat tukea isäntiä ja tavoitteita tähtien ja lahjoitusten kautta suoratoiston aikana. Yhtiö aikoo myös sallia live-äänen isäntien veloittaa kertaluonteisen tai toistuvan tilauksen päästäkseen streameihin.

Facebook käynnistää myös “Audio Creator Fundin” tukemaan nousevia Soundbites-tekijöitä.

Facebook ilmoitti maanantaina myös, että käyttäjät voivat nyt siirtää julkaisunsa ja muistiinpanonsa sosiaalisen median alustalta WordPressiin, Google Docsiin ja Bloggeriin.

Uutisissa: Xbox Cloud Gaming Windows- ja iOS-laitteille on tulossa betaversioksi