Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook keskittyy ensimmäistä kertaa nuoriin aikuisiin

Huomaa: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook keskittyy ensimmäistä kertaa nuoriin aikuisiin

Mark Zuckerberg on mennyt ennätykseen sanomalla, että hän ryhmittää Facebookin tiimejä uudelleen keskittymään enemmän nuoriin aikuisiin. Kommentti tulee keskellä yrityksen huolta teini-ikäisten ja nuorten aikuisten käytön vähenemisestä.

Zuckerberg haluaa Facebookin olevan muutakin kuin pelkkä huulipalvelu. Tämän painopisteen siirtäminen ei ole nopea siirtymä, koska perustaja ja toimitusjohtaja odottaa sen kestävän vuosia. Myös alustan käyttö ikääntyneiden keskuudessa lisääntyy edellä mainitun painopisteen muutoksen vuoksi hitaammin kuin muuten.

”Historiallisesti nuoret aikuiset ovat olleet vahva perusta, ja se on tärkeää, koska he ovat tulevaisuutta. Mutta viimeisen vuosikymmenen aikana sovelluksiamme käyttävien yleisö on kasvanut merkittävästi, ja olemme keskittyneet palvelemaan kaikkia. “Siksi palvelumme on valittu parhaaksi useimmille niitä käyttäville ihmisille pikemminkin kuin erityisesti nuorille aikuisille”, hän kertoi Zuckerbergille. postauksessa Facebookissa kertoa, mitä hän sanoi konferenssipuhelussa.

Uutisissa: UAParser.js NPM-paketti on saastunut haittaohjelmalla

Vaikka tämä painopisteen muutosprosessi on pitkä ja hidas, yksi välittömimmistä muutoksista, joita näemme Instagramissa, on se, että Reelsistä tulee keskitetympi kokemus. Tämä muutos tapahtuu TikTokin kireän kilpailun keskellä, jota Mark itse kuvailee “yhdeksi tehokkaimmista kilpailijoista, joita olemme koskaan kohdanneet”.

Näiden muutosten yksityiskohdat ovat edelleen ilmassa, eikä ole kerrottu, mitä Facebook todella tekee. On selvää, että yritys on harkinnut ja suunnitellut tätä muutosta jo jonkin aikaa.

Zuckerberg hahmottelee myös suunnitelmia rakentaa täysimittainen sähköisen kaupankäynnin alusta. Facebook on jo perustanut markkinapaikan ja kauppoja laajennetaan Jatkuvasti.

Hän mainitsi myös lomakaudelle suunnitellun “jännittävän ohjelman”, jossa yritys tekee tiivistä yhteistyötä useiden sijoittamiensa yritysten kanssa selvittääkseen, mikä toimii parhaiten houkutellakseen uusia asiakkaita ja kasvattaakseen liiketoimintaansa nopeammin. Yhtiö aikoo laajentaa näitä ratkaisuja “laajemmin vuonna 2022”.

Uutisissa: Proton voittaa Sveitsin valvonnan nuuskimissäännöistä