Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook Messenger odottaa verkkoa: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook Messenger odottaa verkkoa: Pikakorjaus

Facebook Messengeristä on tullut yksi suosituimmista alustoista yhteydenpitoon ystävien ja perheen kanssa, olipa kyseessä nopea keskustelu tai pidempi keskustelu. Kuten kaikki muutkin sovellukset, Messengerissä voi kuitenkin joskus esiintyä teknisiä ongelmia. Yksi turhauttavimmista ongelmista, joita käyttäjät usein kohtaavat, on verkon virheviestin odottaminen.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet syistä, miksi Facebook Messenger odottaa verkkovirheitä ja joitakin tapoja korjata ongelma.

Syitä verkkovirheen odottamiseen Messengerissä

Alla olemme maininneet joitain mahdollisia syitä, jotka voivat aiheuttaa Odottaa verkkoa -virheen Facebook Messengerissä.

 • Tilapäisiä järjestelmähäiriöitä.
 • Huono Internet-yhteys.
 • Facebook-palvelin ei toimi.
 • Sovelluksen vanhentunut versio.
 • Rajoitettu akun käyttö.
 • Rajoitettu tiedonsiirto.

Kuinka korjata “Facebook Messengerin videopuhelut eivät toimi” -ongelma?

Kuinka korjata ongelma

Alla olemme selittäneet joitain menetelmiä, jotka auttavat sinua korjaamaan Odottaa verkkoa -virheen Facebook Messengerissä.

Käynnistä laite uudelleen

Laitteen uudelleenkäynnistys on paras ratkaisu mihin tahansa ongelmaan ja useimmissa tapauksissa se auttaa myös ongelmien ratkaisemisessa. Jos virheet johtuvat pienistä virheistä tai häiriöistä tai laitteesi muiden sovellusten häiriöistä, tämä saattaa ratkaista ne.

Tarkista Internet-yhteytesi

Huono tai epävakaa Internet-yhteys on yleisin syy odottaa verkkovirhettä Facebook Messengerissä. Varmista, että laitteesi on yhdistetty luotettavaan verkkoon. Vaihda Wi-Fin ja mobiilidatan välillä ja käynnistä Wi-Fi tarvittaessa uudelleen.

Tarkista palvelimen tila

Ongelma voi olla Facebookissa. Vieraile virallisella Facebookin tai Messengerin tilasivulla tarkistaaksesi nykyiset palvelinongelmat tai katkokset alueellasi. Voit myös käyttää verkkosivustoja, kuten Downdetector, Facebook-palvelimen tilan tarkistamiseen.

Tässä tapauksessa saatat joutua odottamaan, kunnes ongelma on ratkaistu.

Tyhjennä sovelluksen välimuisti

Sovelluksen vioittunut välimuisti voi vaikuttaa sovelluksen moitteettomaan toimintaan ja olla syynä Odota verkkoa -virheeseen. Tyhjennä Messenger-sovelluksen välimuisti ja yritä sitten suorittaa sovellus uudelleen.

Discord-video ei lataudu: Pikakorjaus

Päivitä sovellus

Varmista, että käytät Facebook Messengerin uusinta versiota. Vanhentuneissa sovelluksissa voi esiintyä yhteensopivuusongelmia, jotka voivat johtaa yhteysongelmiin.

Poista virransäästötila käytöstä

Usein ongelman aiheuttaa laitteesi virransäästöominaisuus. Yritä sammuttaa virransäästötila, jotta Facebook Messenger toimii taas. Voit tehdä tämän Noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Avaa tämä asetukset sovellus puhelimessasi ja napauta akku Mahdollisuus.
 • Näpäytä Virransäästötila Mahdollisuus.
 • Sammuta sen vieressä oleva kytkin Käytä virransäästötilaa.

Muuta akun käyttöasetuksia

Jos et halua poistaa virransäästötilaa kokonaan käytöstä Android-laitteessasi, voit poistaa sen käytöstä vain tietyissä sovelluksissa, kuten Facebook Messengerissä. Tämä varmistaa, että Messenger pysyy yhteydessä Internetiin, vaikka muu puhelin olisi virransäästötilassa. Voit tehdä tämän noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Avaa tämä asetukset sovellus puhelimessasi, vieritä alas ja napauta Sovellukset Mahdollisuus.
 • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset Alta löydät viimeksi avatut sovellukset.
 • Vieritä alas, etsi ja napauta sitä lähetti sovellus.
 • Näpäytä akku Mahdollisuus.
 • Napauta nyt Rajoittamaton.

Korjaus: Virhe viestittäessä Steam-palvelimien kanssa

Ota taustatiedot käyttöön

Jos mobiilidatan käyttö on rajoitettua, voit vähentää käyttöäsi poistamalla taustatiedonkäytön tietyistä Sovelluksista. Huomaa kuitenkin, että tämä voi vaikuttaa sovelluksen suorituskykyyn. Voit tarkistaa ja ottaa käyttöön taustatiedot noudattamalla alla olevia ohjeita.

 • Avaa tämä asetukset sovellus puhelimessasi, vieritä alas ja napauta Sovellukset Mahdollisuus.
 • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset Alta löydät viimeksi avatut sovellukset.
 • Vieritä alas, etsi ja napauta sitä lähetti sovellus.
 • Näpäytä Mobiili ja WiFi Mahdollisuus.
 • Kytke nyt sen vieressä oleva kytkin päälle Taustatiedot.

Asenna sovellus uudelleen

Joskus vain muutama sovellustiedosto voi vioittua, joten niiden uudelleenkäynnistäminen voi ratkaista ongelman. Poista Messenger-sovellus laitteestasi ja asenna se uudelleen App Storesta. Tämä voi auttaa ratkaisemaan sovelluksen asennuksen taustalla olevat ongelmat.

Siirry Facebook Messenger Lite -sovellukseen

Jos ongelma jatkuu, sinun kannattaa harkita Facebook Messengerin yksinkertaistetun version käyttöä. Se on pienempi sovellus, joka käyttää vähemmän dataa kuin tavallinen. Vaikka tavallinen sovellus vaatii nopean mobiilidatayhteyden moniin toimintoihin, Lite-versio voi toimia myös hitaammilla yhteyksillä.

Kuinka lisään spoilerin Facebook Messengeriin?

Sisällysluettelo