Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook Neighborhoods julkaistaan ​​Kanadassa ja joissakin Yhdysvaltojen kaupungeissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook Neighborhoods julkaistaan ​​Kanadassa ja joissakin Yhdysvaltojen kaupungeissa

Facebook on alkanut testata Neighborhoodsia, paikallisyhteisökokemusta Facebook-sovelluksessa, Kanadassa ja ottaa pian käyttöön ominaisuuden tietyissä kaupungeissa Yhdysvalloissa. yhtiö ilmoitti Keskiviikkona.

Facebook Neighborhoods – joka näyttää versiolta Googlen Local Guidesista – pyrkii yhdistämään ihmiset naapureihinsa, auttamaan heitä osallistumaan paikalliseen yhteisöön ja helpottamaan paikallisten paikkojen ja tapahtumien löytämistä.

Uudelle Facebook-sovellusalueelle voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet. Ihmisillä on erillinen naapurustoprofiili, joka eroaa heidän Facebook-pääprofiilistaan. He voivat liittyä omaan naapurustoonsa ja lähialueisiinsa nähdäkseen naapurit ja heidän julkaisunsa.

Facebook käyttää Neighborhood-toimintaa ja -tietoja mukauttaakseen tuotteidensa käyttökokemusta, mukaan lukien kaikki käyttäjille näytettävät mainokset.

Jokainen osallistuja voi lisätä kiinnostuksen kohteita, suosikkipaikkoja ja bion tehdäkseen naapurustoprofiilista näkyvämmän paikallisessa yhteisössä. He voivat myös esitellä itsensä postauksella, osallistua keskusteluihin naapureidensa viesteissä ja vastata kysymyksiin.

Paikalliset Facebook-ryhmät ovat saatavilla myös Neighborhoods-ominaisuuden kautta. He auttavat ihmisiä, joilla on samanlaiset kiinnostuksen kohteet, keskustelemaan ja antavat myös kenen tahansa naapurustosta liittyä heihin, elleivät he ole yksityisiä.

Peikkojen pitämiseksi poissa Facebook antaa käyttäjille mahdollisuuden estää ihmisiä tai kaupunginosia löytämästä heitä hakemistosta.

“Aloimme tänään testata Facebook Neighborhoodsia, joka on yksi kohde Facebookin paikallisten yhteisöjen rakentamiseen ja vahvistamiseen. “Facebook Neighborhoods on Facebook-sovelluksen oma alue, joka on suunniteltu auttamaan sinua olemaan yhteydessä naapureihin, osallistumaan paikalliseen yhteisöösi ja löytämään uusia paikkoja lähistöllä”, Facebook ilmoitti.

Facebook ilmoitti asiasta tiistaina Työmäärä oli 7 miljoonaa maksavia käyttäjiä – 40 % kasvua viime vuonna – ja työskentelee uusien ominaisuuksien parissa.

Aiemmin tässä kuussa Facebook lähetti ilmoituksia iOS-käyttäjille Instagramissa ja Facebook-sovelluksissa mahdollistaakseen seurannan ja pitääkseen sovellukset ilmaisina. Tämä oli vastaus Applen viimeaikaisiin iOS 14:n tietosuojapäivityksiin, jotka tekevät tietosuoja-asetuksista läpinäkyvämpiä ja helppokäyttöisempiä.

Uutisissa: Signal sanoo, että Facebook ei halua näyttää rehellisiä mainoksia