Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook Pay ei toimi: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook Pay ei toimi: Pikakorjaus

Facebook Pay on kätevä tapa lähettää ja vastaanottaa rahaa Facebook Messengerin kautta, mutta monet ihmiset ovat raportoineet Facebook Pay -ongelmista.

Olipa kyseessä maksuvirhe tai et voi linkittää maksutapaasi, olemme koonneet luettelon vianetsintäoppaista, joiden avulla voit ratkaista ongelmat ja saada sinut takaisin raiteilleen nopeasti.

Aloitetaan ymmärtämällä, mikä aiheuttaa sen, että Facebook Pay ei toimi.

Miksi Facebook Pay ei toimi?

Tässä on kymmenen mahdollista syytä, miksi Facebook Pay ei ehkä toimi:

 • Huono Internet-yhteys: Heikko tai huono Internet-yhteys voi aiheuttaa maksuongelmia ja hidasta sivujen latautumista.
 • Vanhentunut Facebook-sovellus: Facebook-sovelluksen vanhentunut versio ei välttämättä tue maksutapaa tai siinä voi olla yhteensopivuusongelmia.
 • Vanhentuneet maksutavan tiedot: Jos maksutapatietosi ovat vanhentuneita tai virheellisiä, Facebook Pay ei välttämättä toimi.
 • Maksutapaa ei tueta: Facebook Pay hyväksyy vain tietyt maksutavat, kuten suurten korttiyhtiöiden ja PayPalin luotto- tai pankkikortit.
 • Laskutusosoite tai postinumero ei täsmää: Maksutapasi laskutusosoitteen tai postinumeron välinen ristiriita voi johtaa maksuvirheisiin.
 • Pankin hylkäämä maksutapa: Pankki tai kortin myöntäjä on saattanut hylätä maksutapasi, mikä on johtanut maksuvirheisiin.
 • Turvallisuusongelmat: Facebook on saattanut havaita tililläsi tai maksutavallasi epäilyttävää toimintaa, joka saattaa aiheuttaa sen, että Facebook Pay ei toimi.
 • Palvelinongelmat: Facebookin palvelimissa voi olla teknisiä ongelmia, jotka voivat estää Facebook Payn toimimisen.
 • Ei-aktiivinen Facebook-tili: Facebook-tilisi on saattanut olla pitkään käyttämättä tai poistettu.
 • Olet vielä alaikäinen: Voit käyttää Facebook Payta, jos sekä lähettäjä että vastaanottaja ovat yli 18-vuotiaita.
 • Jos olet maassa, jossa palvelu ei ole saatavilla: Katso tämä linkki saadaksesi selville, mitkä maat tukevat Facebook Payta.

Siirrytään nyt nopeasti vianetsintävinkkeihin, jotka auttavat sinua korjaamaan Facebook Payn toimimattomuuden.

Kuinka kauan HD-käsittely kestää YouTubessa?

Facebook Pay ei toimi: vianetsintävinkkejä

Olemme koonneet luettelon mahdollisista ratkaisuista Facebook Pay -ongelmaan. Saatat joutua kokeilemaan useampaa kuin yhtä korjausta saadaksesi Facebook Payn toimimaan.

Vahvista ikäsi ja sijaintisi

Kuten mainittiin, et voi käyttää Facebook Payta, jos olet alle 18-vuotias. Jos olet maassa, jossa tämä palvelu ei ole vielä saatavilla, et voi käyttää Facebook Payta ollenkaan.

Jos jompikumpi näistä kahdesta skenaariosta toteutuu, et voi tällä hetkellä tehdä mitään. Kestää varmasti jonkin aikaa kasvaa tai muuttaa toiseen maahan. Sillä välin voit kokeilla toista sovellusta lähettääksesi tai vastaanottaaksesi rahaa.

Tarkista Internet-yhteytesi

Joskus Internet-yhteydessäsi on ongelmia, jotka vaativat perusteellisen diagnoosin. Olemme antaneet joitain ohjeita, jotka auttavat sinua tarkistamaan ja korjaamaan Internet-yhteyden:

 • Varmista ensin, ettei alueellasi ole Internet-katkoksia. Voit saada tiedot Internet-palveluntarjoajaltasi tai vierailla heidän verkkosivustollaan.
 • Jos vikaa ei ole, on aika tarkistaa laitteisto varmistaaksesi, että se ei ole vaurioitunut. Tarkista kaikki Internet-yhteyteen kytketyt laitteet. Tämä sisältää, mutta ei rajoittuen, reitittimesi, modeemi, virtajohto ja päävirtalähde. Varmista, että kaikki laitteistot ovat ehjät ja toimivat oikein. Jos huomaat vaurioita, vaihda se mahdollisimman pian.
 • Jos laitteisto on kunnossa, on aika tarkistaa liitännät. Varmista, että kaapelit on kiinnitetty kunnolla oikeisiin liittimiin.
 • Joskus WLAN-verkon ja vastaanottavan laitteen välinen etäisyys on liian suuri. Varmista, että etäisyys on pienempi. Tai voit yhdistää Internetin suoraan tietokoneeseesi, koska se tarjoaa vakaamman nopeuden kuin WiFi.
 • Poista myös muut elektroniset laitteet, jotka voivat häiritä Wi-Fi-signaaleja. Aseta tällä välin Wi-Fi korotetulle alustalle, jotta laitteet vastaanottavat signaalit saumattomasti.
 • Jos verkkoosi on kytketty useita laitteita, poista ne ennen Internet-pelien pelaamista, koska laitteet jakavat suunnitelman rajoitetun kaistanleveyden. Voit myös harkita nykyisen Internet-liittymäsi päivittämistä.

Jos kaikki laitteistosi toimivat hyvin eikä vikaa ole, vaikka näet “Valmistustilauksen luonti epäonnistui” -virheilmoituksen, noudata alla olevia ohjeita.

Käynnistä laite uudelleen

Kun käynnistät laitteen uudelleen, kaikki väliaikaiset tiedostot poistetaan ja välimuisti tyhjennetään. Se korjaa joitain pieniä teknisiä ongelmia sovelluksissa. Kun olet käynnistänyt laitteesi uudelleen, kirjaudu sisään Facebook-tilillesi ja tarkista, toimiiko Facebook Pay vai ei.

Tarkista Facebook-palvelimen tila

Jos Facebook-palvelimella on palvelinvika, et voi siirtää tapahtumia Facebook Payn kautta. Vieraile Metastatus-sivusto Facebook-palvelimien ongelmien tarkistamiseen. Tai voit ottaa kenen tahansa avun Kolmannen osapuolen verkkosivustot, kuten Downdetector.

Jos katkos todella tapahtuu, sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin odottaa.

Tyhjennä Facebook-välimuisti ja tiedot

Välimuistin ja tietojen tyhjentäminen Facebook-sovelluksessa voi joskus auttaa ratkaisemaan maksuongelmia. Tässä on vaiheet Facebookin välimuistin tyhjentämiseksi Androidissa:

 • Siirry puhelimen asetuksiin ja napauta Sovellukset ja ilmoitukset.
 • Näpäytä Näytä kaikki sovellukset.
 • Vieritä ja etsi Facebook luettelosta. Jatka Napauttamalla.
 • Näpäytä Tallennus ja välimuisti.
 • Napauta Tyhjennä välimuisti Napsauta painiketta poistaaksesi välimuistin.

Päivitä Facebook-sovellus ja maksutapa

Sinun tulee päivittää Facebook-sovellus korjataksesi virheet. Siirry Google Play Kauppaan ja valitse sitten Päivittää Vaihtoehto ennen Facebookia.

Päivitä maksutapa Noudattamalla alla olevia ohjeita:

 • Avaa Messenger-sovellus ja napauta profiilikuvaasi vasemmassa yläkulmassa.
 • Vieritä alas ja napauta sitten Facebook Pay.
 • Valitse nyt Lisää uusi maksukortti tai PayPal ja napauta sitten Lisää pankkikortti tai Lisää PayPal.
 • Anna maksutapasi tiedot ja napauta Tallentaa.

Aktivoi Facebook-tilisi uudelleen

Jos et ole käyttänyt Facebookia pitkään aikaan tai poistanut tilisi käytöstä, et voi käyttää Facebook Payta. Jos haluat käyttää Facebook Payta uudelleen, sinun on kirjauduttava Facebookiin uudelleen. Kirjoita vain puhelinnumerosi ja salasanasi ja yritä Facebook Payta uudelleen.

Kirjaudu ulos Facebookista ja kirjaudu sisään uudelleen

Voit kokeilla tätä lyhyttä ja suloista temppua ratkaistaksesi Facebook Pay -ongelman. Kirjaudu vain ulos Facebook-tilistäsi tai Messengeristä ja kirjaudu sitten sisään uudelleen korjataksesi sovelluksen pienet virheet.

Poista VPN käytöstä

VPN:n poistamisen käytöstä pitäisi auttaa ratkaisemaan ongelma. Yleensä suuret teknologiajätit vihaavat VPN-verkkojen käyttöä ja estävät siksi VPN-verkkoja käyttävät IP-osoitteet.

Ota yhteyttä Metaan

Jos mikään yllä olevista korjauksista ei toimi, viimeinen vaihtoehto on tämä Ota yhteyttä Metaan ja kerro heille ongelmasi saadaksesi tarkemmat ohjeet.

Instagram-rullat eivät toimi: Pikakorjaus

Usein vastatut kysymykset (FAQ)

Täältä löydät joitain usein vastattuja kysymyksiä vastaavasta ongelmasta:

Miksi Facebook Pay ei toimi?

Voi olla useita syitä, miksi Facebook Pay ei toimi, mukaan lukien huono internetyhteys, vanhentunut Facebook-sovellus, vanhentuneet maksutapatiedot, välimuisti- ja dataongelmat sekä henkilöllisyyden vahvistusongelmat.

Kuinka korjaan sen, että Facebook Pay ei toimi?

Voit kokeilla erilaisia ​​vianetsintävinkkejä korjataksesi, että Facebook Pay ei toimi. Tämä sisältää Internet-yhteytesi tarkistamisen, Facebook-sovelluksen ja maksutavan päivittämisen, välimuistin ja tietojen tyhjennyksen, toisen maksutavan kokeilun, yhteydenoton Facebook-tukeen ja henkilöllisyytesi vahvistamisen.

Miksi maksutapani ei toimi Facebook Payn kanssa?

Maksutapasi ei välttämättä toimi Facebook Payn kanssa, koska maksutavan tiedot ovat vanhentuneet tai laskutusosoite tai postinumero ei täsmää. Varmista, että maksutavan tiedot ovat ajan tasalla ja vastaavat laskutusosoitetta ja postinumeroa.

Onko Facebook Payn käyttäminen turvallista?

Facebook Pay käyttää salausta ja muita turvatoimia suojatakseen maksutietosi. Kuten minkä tahansa maksutavan kohdalla, on kuitenkin tärkeää noudattaa varovaisuutta ja hyvää harkintaa lähetettäessä ja vastaanotettaessa rahaa Facebook Payn kautta.

Instagram-rullat eivät toimi: Pikakorjaus

Sisällysluettelo