Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Facebook-viestit ja muistiinpanot voidaan nyt viedä Docsiin, WordPressiin ja Bloggeriin

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Facebook-viestit ja Muistiinpanot voidaan nyt viedä Docsiin, WordPressiin ja Bloggeriin

Facebook on laajentanut tiedonsiirtotyökalujaan ja ilmoittanut, että käyttäjät voivat nyt siirtää julkaisunsa ja muistiinpanonsa sosiaalisen median alustalta WordPressiin, Google Docsiin ja Bloggeriin.

Työkalun avulla käyttäjät voivat jo viedä valokuvansa ja videonsa Dropboxista, Google Photosista, Backblazesta ja Koofrista. Yhtiö ilmoitti myös nimeävänsä työkalun uudelleen “Transfer Your Information”.

Kaikki Facebookiin tallennetut viestit ja muistiinpanot voidaan nyt viedä nopeasti Google-dokumentteihin tai blogeihin WordPressissä ja Bloggerissa. Lähetetyt tiedot salataan ja käyttäjien on syötettävä salasanansa prosessin aloittamiseksi.

Yhtiö on myös vaatinut tiedonkulkua ja tietoturvaa koskevien käytäntöjen tarkistamista kanavien välillä.

“Aiomme laajentaa tietotyyppejämme ja kumppaneitamme edelleen tulevaisuudessa. Tietojen siirrettävyyden tukemiseksi rakentamamme ekosysteemi ei kuitenkaan tule toteutumaan ilman sääntelyä, joka tekee selväksi, mitkä tiedot on siirrettävä ja kuka on vastuussa siirrettyjen tietojen suojaamisesta. Facebook ilmoitti Maanantaina.

Tämä Facebookin joulukuussa 2019 lanseeraama valokuvien siirtotyökalu perustuu koodiin, joka on kehitetty yrityksen osallistuessa vuonna 2018 käynnistettyyn Open Source Data Transfer -projektiin, jossa on Facebookin lisäksi mukana muun muassa Apple, Google, Microsoft ja Twitter. ovat mukana Facebookissa.

Tiedonsiirtoprojekti Tavoitteena on antaa käyttäjille Mahdollisuus siirtää tietonsa yhdeltä verkkoalustalta toiselle. Tämä tapahtuu verkkoorganisaatioiden välisellä yhteistyöllä avoimen lähdekoodin kehyksen kautta, joka voi yhdistää kaksi palveluntarjoajaa olemassa olevien sovellusliittymien ja valtuutusmekanismien avulla.

Sosiaalisen verkostoitumisen jättiläinen on myös ilmoittanut rajoittavansa ja rajoittavansa George Floydiin liittyvää sisältöä alustallaan, kun tuomiota valmistellaan murhasta syytetyn poliisin Derek Chauvinin oikeudenkäynnille.

“Käytäntöjemme mukaisesti poistamme sisällön, jossa ylistetään, juhlitaan tai pilkataan George Floydin kuolemaa. Annamme ihmisten keskustella, kritisoida ja kritisoida prosessia ja asianosaisia ​​asianajajia.” Facebook ilmoitti.

Uutisissa: WordPress ehdottaa Googlen FLoC:n poistamista käytöstä tulevassa julkaisussa