Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Firewire-virhettä ei vaadita? Mikä sinua vaivaa?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Firewire-virhettä ei tarvita? Mikä sinua vaivaa?

IEEE 1394 -standardi on varustettu Firewire-portilla, digitaalikameralla, helpolla ja nopealla liitännällä. Firewire-liitäntöjä ei ole kytketty virtalähteeseen, koska kaapelin ja virtalähteen välinen yhteys on katkettava. Jos lopetat Firewiren käytön, sinun on muutettava asetuksia ja asetuksia.

Firewire-kaapeli ei toimi

Digitaalinen sinyalleri iletmek için USB Kaapeli Firewire-kaapelilla. Tämä kaapeli on varustettu kaapelilla ja siinä on Firewire 400 -liitin. Firewire on havainnut, että asennus on kaapeli. Uusin Firewire-versio on kuitenkin saatavilla seuraavissa luokissa: Firewire 400, Firewire 800 ja Firewire 800, ja saat uusimman version Firewire 4 Pin -liitännästä.

Firewire-toiminto ei toimi

Firewire-yhteys on kuvattu Seuraavasti:

Laite ja ajoneuvon laitteet yhdistetään ajan myötä, kun järjestelmä lakkaa toimimasta ja laite lakkaa toimimasta. Firewire-toiminto ei enää toimi. Windows 98 ja Windows 10 on varustettu Windows-käyttöjärjestelmillä, mukaan lukien Mac OS 8.6 ja Linux sekä muut Firewire-järjestelmät, jotka eivät enää toimi.Koska FireWire on jo 63 vuotta vanha, yhteyttä ei voida enää muodostaa. Farklı hızları destekleyen cihazlar kullansanız bile her biri aynı yoluna bağlanarak maximum hızlarında çalışabilir. Ei kuitenkaan ole mahdollista, että FireWire-yhteys ei toimi, koska FireWire-yhteys ei enää toimi. FireWire ei toimi, laite ei enää toimi. Mutta kyse ei ole vain siitä, että järjestelmä lakkaa toimimasta, ja sitten ei ole niin kaukana, että laite lakkaa toimimasta. Kun digitaalikamera varmisti Aktarmak-Yararlı-Lolabilirin, Firewire-ystävä ei ollut valmis tarkistamaan vanhaa kuntoa, ja Birbirine- Takın ja Birgisayara-Veya-Hafıza-Kartiña-Ihtiyaç-Duymadan-verileri-Aktarın.

Lisää versioita

Orijinal Olarak Firewire 400 Olarak Bilinen IEEE 1394, Altı Pimli Bir Konektör Kullanan VE 4,5 Metreye Kadar Kablolarda Kullanılan Firewire Kablosuna Bağlı Olarak 100, 200 veaya yay yay yay yay yay yay yyy yyy yyy yyy yyy yyy yyya yyya yyyy yyya yyyy yyya yay yyy jyya yeya yyyy yeya yyy. S100-, S200- ja S400-mallit havaittiin jatkoksi. 2000. Vuosi: IEEE 1394a.

Varmista, että laitteessa ei ole virtaa. IEEE 1394a on tehokas reititin, FireWire 400 -portti soveltuu vain liitäntään. Se on FireWire 800- tai S800-portti, joka tukee IEEE 1394b:tä. IEEE 1394 on nykyisen version dokumentaatio, jossa on 100 metrin kaapeli ja 800 Mbps yhteys. FireWire 800 -porttia ei ole kytketty FireWire 400 -porttiin, koska kaapelia ei ole kytketty eikä donglea ole kytketty. Vuonna 2000 toimitettiin FireWire S1600 ja S3200 -äänet. Tällä hetkellä Saatavilla on 1,572 Mbit/s ja 3,145 Mbit/s. Tämän seurauksena FireWire otettiin käyttöön parantamaan yhteyttä muihin laitteisiin. Vuonna 2011 Apple FireWire ja Thunderbolt varustettiin Thunderbolt 2015:llä.

Firewire ei ole enää yhteensopiva USB-portin kanssa

Amaç açısından benzerdir, yani ikisi de veri actarır, ancak erişim ve hız açısından çok farklıdırlar. Firewire-USB-tikkua ei enää tarvita liittämiseen ja yhdistämiseen. Moderni Firewire Firewire -laajennus ei sovellu käyttäjälle, koska se ei toimi kunnolla ja parantaa sen toimivuutta. USB-portissa on tällä hetkellä vakiona USB 3.1 ja FireWire nopeudella 800 Mbps, kun taas sen mukana tulee 10 240 Mbps.

FireWiren USB-porttia ei ole vielä täysin varustettu, koska USB-portti ja kaapeli on kytketty. USB-portti ja -portti ovat suosittuja, eikä FireWire-porttia tarvita. Koska näin on, FireWire 400 ja FireWire 800 eivät ole yhteensopivia kaapelin kanssa. Ancak, USB-portti, Ancak FireWire-portti. USB-portti, USB-tikku sopii vain USB-porttiin. USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti ja USB-portti, Firewire-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-porttitikku, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-portti, USB-liitäntä, USB-liitäntä, USB-liitäntä, USB-liitäntä, USB-liitäntä, USB-liitäntä özel ihtiyaçlar için, bu bağlantılardan birinin veya her ikisinin yararlı olduğunu görebilirsiniz. Ancak, Firewire-porttini ei ole enää käytettävissä USB:llä, sovitin on liitettävä ajan myötä.

Sıkça Sorulan Sorular

Firewire-virhettä ei vaadita?

Kun avaat ovea, kytke kaapeli oveen, liitä kamera ja liitä se tavalliseen oven aukkoon. sürüculer ve Diğer aksesuarlar.

Firewire-laitteet eivät ole enää käytettävissä USB-tikulla?

Kun liität USB-tikun Firewire-kaapelilla, huomaat, että se lakkaa toimimasta eikä sitä enää tarvita.

Firewire-laitteet eivät ole enää käytettävissä USB-tikulla?

Firewire-portti ja USB-portti on kuvattu seuraavasti:

USB-portti avataan ja poistetaan Firewire-portti on nyt aktiivinen, USB-portti on varustettu 800 Mbps:lla USB-portti on varustettu FireWire-kaapelilla, koska tämä ei ole mahdollista.

USB-portti ja FireWire-portti.