Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Fix Peacock -sovellus on hidas eikä lataa Apple TV:n “Jotain meni pieleen” -virheilmoitusta

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Fix Peacock -sovellus on hidas ja Apple TV:n “Jotain meni pieleen” -Virheilmoitus

Peacock-suoratoistosovellus kohtaa vaikeuksia Applen laitteissa, mukaan lukien Apple TV, iPhone ja iPad. Käyttäjät kohtaavat ongelmia, kuten hitaita latausaikoja ja toistuvia “Jotain meni pieleen” -virheitä. Kuitista huolimatta Tilausvahvistukset Applen kautta Peacock-sisältöä ei voi toistaa Apple TV:ssä, mikä osoittaa synkronointiongelman.

Äskettäisen päivityksen jälkeen Peacock-sovelluksen suorituskyky heikkeni merkittävästi, ja se usein jäätyi, kun yritettiin ladata esitystä. Elokuvan tai videon napsauttaminen johtaa toisinaan hitaisiin latausaikaan tai täydellisiin virheisiin ja virheilmoituksiin.

Vaikka esikatselut ja trailerit toimivat oikein, elokuvan tai TV-ohjelman toistaminen johtaa usein puskurointisilmukkaan. Lisäksi videon keskeyttäminen voi aiheuttaa tumman tai lepotilan näytön, mikä vaikeuttaa toiston jatkamista.

Yritä korjata nämä ongelmat, kuten: Muut toimet, kuten Apple TV:n tai iPhonen uudelleenkäynnistys tai sovelluksen uudelleenasentaminen, eivät tuottaneet positiivista tulosta. Nämä haasteet ovat kadonneet Applen käyttäjät ovat tyytymättömiä Peacock-suoratoistokokemuksensa kanssa.

Peacock-sovellus ei toimi “Jotain meni pieleen” -virhe: Apple TV/iPhone/iPad! Miten korjaat?

Voit korjata Apple TV:n, iPhonen tai iPadin Peacock-sovelluksen “Jotain meni pieleen” -virheen seuraavasti:

1. Kirjaudu ulos ja pakota uudelleenasennus:

Ensin pakota kirjautumaan ulos Peacock-tililtäsi ja asenna sitten sovellus uudelleen. Tämä korjaa usein Peacock-suoratoisto-ongelmat. Jos käytät VPN:ää, poista se käytöstä ja yritä ladata Peacock-ohjelmat uudelleen.

2. Testaa toisella laitteella:

Jos Peacock-sovellus ei vieläkään toimi Apple TV:ssäsi, kokeile toisella laitteella, kuten iPhonella tai Android-puhelimella, ja tarkista, toimiiko Peacock-tilisi oikein. Jos näin tapahtuu toisessa laitteessa, ongelma voi johtua nimenomaan Apple TV:stäsi ja sen vuorovaikutuksesta Peacock-sovelluksen kanssa.

3. Nollaa Apple TV:

Apple TV:n ja Peacock-sovelluksen välillä voi olla yhteensopivuusongelmia ohjelmistovirheiden vuoksi. Voit korjata tämän palauttamalla Apple TV:n tehdasasetukset. Siirry kohtaan Apple TV:n asetukset > Järjestelmä > Nollaa ja valitse sopiva nollausvaihtoehto. Yritä nollauksen jälkeen avata Peacock-sovellus uudelleen. Sen pitäisi latautua odotetusti.

4. Poista mainosten estäjät:

Jos Peacock-näytökset ovat juuttuneet latautumaan, tarkista laitteellesi tai verkollesi asennettujen mainosten estotoimintoja. Mainosten estäjät voivat häiritä Peacockin suoratoistopalvelua joko selaimessa, verkon laajuisina estoina (esim. Pi-hole, AdGuard Home) tai käyttämällä mainoksia estävää DNS-palvelua. Varmista, että aktiivisia mainosten estoaineita ei ole.

5. Ota yhteyttä tukeen:

Jos näet edelleen “Jotain meni pieleen” -virhekoodin, ota yhteyttä Peacock-tukeen osoitteessa [email protected] lisäneuvoja ja -tukea varten.

Diplomi

Yhteenvetona voidaan todeta, että Virhe on tapahtunut -virheen korjaaminen Peacock-Sovelluksessa Apple TV:lle, iPhonelle tai iPadille voi vaatia sarjan vianetsintävaiheita. Käyttäjien tulee ensin yrittää kirjautua ulos, asentaa sovellus uudelleen ja poistaa VPN:t käytöstä. Sovelluksen testaaminen eri laitteilla voi auttaa tunnistamaan tiettyjä ongelmia. Jos ongelmat jatkuvat, harkitse Apple TV:n tehdasasetusten palauttamista ja aktiivisten mainosten estäjien tarkistamista. Jos nämä toimenpiteet osoittautuvat tehottomiksi, ota yhteyttä Peacock-tukeen osoitteessa [email protected] lisätietoja. Näiden vaiheiden tarkoituksena on parantaa Peacock-suoratoistokokemusta ja ratkaista Applen käyttäjien turhauttavat tekniset ongelmat.

Sisällysluettelo