Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Friend.tech-haavoittuvuudet vaarantavat käyttäjätiedot ja keskustelut

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Friend.techin haavoittuvuudet vaarantavat käyttäjätiedot ja keskustelut

Friend.tech, uusin Web3-kehykseen rakennettu alusta, on alttiina mahdollisille tietoturvahaavoittuvuuksille, jotka antavat uhkatekijöille pääsyn tietokantoihin ja käyttäjien yksityisiin keskusteluihin ja manipuloida tietokantaa.

Nykyinen tutkimus alustasta Check Point Research (CPR)kyberturvallisuusyritys on paljastanut nämä kriittiset haavoittuvuudet.

Elvytyksen tulokset sisältävät:

  • Friend.tech-alustan haavoittuvuudet voivat antaa hyökkääjille luvattoman pääsyn alustan tietokantaan, jolloin he voivat hallita useita tärkeitä toimintoja. Hyödyntämällä tätä haavoittuvuutta hakkerit voivat myös ladata koko alustan tietokannan.
  • CPR havaitsi myös, että yksityisiin keskusteluihin, joiden piti olla näkyvissä vain maksullisille käyttäjille, voitiin päästä ja paljastaa ilman lupaa, mukaan lukien jaetut tiedostot, kuten kuvat ja videot.
  • Lopuksi hyökkääjät voivat muokata suoraan tietokannan arvoja ja siten vaikuttaa käyttäjien osuuksien ostamisen ja myynnin saavutettuihin sijoituspisteisiin. Tämän manipuloinnin avulla hyökkääjät voivat saada suuren osuuden tulevasta airdropista, kun Friend.tech lähettää käyttäjilleen ilmaisia ​​tokeneita.

CPR jakoi tulokset Friend.tech-tiimille 5. syyskuuta.

CPR jakoi havainnot Friend.techille 5. syyskuuta.

Friend.tech Lanseerattiin elokuussa 2023 ja saavutti heti suosion 38 884 ETH:n volyymilla, jonka arvo on yli 64,6 miljoonaa dollaria ja joka jakautuu 1,5 miljoonaan tapahtumaan maailmanlaajuisesti. Alustaa on kehuttu paljon enemmän kuin pelkkänä sosiaalisen median alustana.

Alustalla suosiosi muunnetaan rahakkeiksi, kuten persoonallisuusvaihto. Käyttäjät voivat sitten vaihtaa osakkeitaan haluamallaan tavalla. Käyttäjät voivat myös linkittää Friend.tech-tilinsä X-tiliinsä ja vaihtaa suosioosuuksia.

Mielenkiintoista on, että nämä osakkeet tarjoavat enemmän kuin vain Taloudellisia etuja. Käyttäjät voivat saada pääsyn eksklusiiviseen sisältöön, yksityiseen chat-huoneeseen ja pääsyn suoriin viesteihin. Alusta luo porrastetun, merkkipohjaisen järjestelmän vuorovaikutukseen seuraajien kanssa.

Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän sinulla on vaikutusvaltaa, sitä enemmän saat seuraajia ja sitä korkeampi on tunnuksesi arvo. Pelin, kuten kaikkien sosiaalisen median alustojen, tavoitteena on saada lisää seuraajia. Vain tekniikka on erilainen.

Raspberry Pi 5:ssä on 64-bittinen suoritin, kaksi 4K-näyttöä ja 8 Gt RAM-muistia