Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

FTX-Binance-sopimus kaatuu; Toimitusjohtaja harkitsee kaikkia vaihtoehtoja

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: FTX-Binance-sopimus kaatuu; Toimitusjohtaja harkitsee kaikkia Vaihtoehtoja

FTX:n näennäisesti viimeinen toivo selviytyä vakavasta likviditeettikriisistä epäonnistui keskiviikkona, kun Binance vetäytyi kaupasta due diligence -tarkastuksen jälkeen sanoen, että FTX:n ongelmat eivät olleet heidän hallinnassaan tai kykynsä auttaa.

Tämän seurauksena FTX on tilapäisesti keskeyttänyt asiakkaiden liittymisen toistaiseksi. Reuters Raportit toimitusjohtaja Bankman-Fried väitti yrityksen työntekijöille lähetetyssä viestissä, että hän tutkii kaikkia saatavilla olevia vaihtoehtoja yrityksen pelastamiseksi ja että hänen tavoitteenaan oli suojella asiakkaita ja tarjota kaikki mahdollinen apu työntekijöille ja sijoittajille.

Toimitusjohtaja väittää myös, että Binance ei ole aiemmin ilmaissut huolensa kaupasta. Binancen virallinen lausunto, joka kerrottiin ensin tiedotusvälineille eikä FTX:lle, sanoi, että yritys oli alun perin toivonut “avustavansa FTX:n asiakkaita likviditeetin tarjoamisessa”, mutta FTX:n ongelmat kasvoivat Binancen mahdollisuuksia pidemmälle.

Yhtiöllä on tällä hetkellä jopa 8 miljardia dollaria vajaa, ja vaikutus on leviämässä koko kryptomarkkinoille. Bitcoin on laskenut noin 75 % kaikkien aikojen ennätyksestään sitten marraskuun 2021. Keskiviikkona myös Nasdaq laski lähes 2,5 %, jota seurasivat Dow Jones Industrial Average ja S&P 500 lähes 2 %.

FTX:n ongelmat eivät myöskään lopu tähän. Bloomberg raportoi, että SEC tutkii myös vaihtoa asiakkaiden varojen epäasianmukaisesta käsittelystä likviditeettikriisinsä aikana. Myös oikeusministeriö tutkii asiaa ja työskentelee SEC:n kanssa.

Binancen vetäytyminen sopimuksesta jättää FTX:lle Tuntemattoman ja näennäisen synkän kohtalon. Itse pörssin tappioiden lisäksi Bankman-Fried ja sijoittajat, kuten SoftBank Group ja Sequoia Captial, voivat myös menettää rahaa. Sequoia meni jopa niin pitkälle, että kirjasi 150 miljoonan dollarin sijoituksensa yhtiöön vakavaraisuusriskin vuoksi, mikä käytännössä nollasi sijoituksen.

Uutisissa: Intialaiset Internet-palveluntarjoajat antavat hallitukselle etäyhteyden verkkoliikenteeseen