Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Garmin Watch ei muodosta yhteyttä GPS:ään: Syitä ja syitä Ratkaisu

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Garmin-kello ei muodosta yhteyttä GPS:ään: Syyt ja syyt Ratkaisut

GPS-toiminnolla varustettu Garmin-kello on arvokas työkalu ulkoiluun ja suorituksen seurantaan. Voi kuitenkin olla turhauttavaa, jos Garmin-kellosi ei voi muodostaa yhteyttä GPS:ään.

Tässä tarkastellaan yleisimpiä syitä a Garmin-kello ei saa yhteyttä GPS:ään ja tarjota ratkaisuja tarkalle GPS-yhteydelle.

Garmin-kello ei saa yhteyttä GPS:ään

Jotta saat parhaan hyödyn Garmin-kellostasi, on tärkeää ymmärtää, miksi se ei muodosta yhteyttä GPS:ään ja kuinka korjata tämä ongelma.

Syitä siihen, miksi Garmin-kello ei muodosta yhteyttä GPS:ään

Tässä on joitain yleisiä syitä, miksi Garmin-kello ei ehkä yhdistä GPS:ään:

 • Heikko GPS-signaali tai häiriöitä – Jos olet alueella, jossa GPS-signaalin peitto on heikko tai jos olet korkeiden rakennusten, tiheiden puiden tai muiden esteiden ympäröimänä, Garmin-kellollasi voi olla vaikeuksia muodostaa vakaa GPS-yhteys.
 • Vanhentunut laiteohjelmisto tai ohjelmisto – Garmin-kellon vanhentunut laiteohjelmisto tai ohjelmisto voi joskus aiheuttaa GPS-yhteysongelmia. On tärkeää pitää kellosi ohjelmisto ajan tasalla parhaan mahdollisen Suorituskyvyn varmistamiseksi.
 • Virheelliset GPS- tai sijaintiasetukset – Väärin määritetyt GPS- tai sijaintiasetukset Garmin-kellossa voivat johtaa siihen, ettei GPS-satelliitteihin voi muodostaa yhteyttä. On tärkeää tarkistaa, että asetukset on asetettu oikein, jotta GPS-toiminto voidaan ottaa käyttöön.
 • Fyysiset esteet tai ympäristötekijät – Fyysiset esteet, kuten metallirakenteet tai sähkömagneettiset häiriöt, voivat häiritä GPS-signaalia. Lisäksi epäsuotuisat sääolosuhteet, kuten pilvinen pilvisyys tai myrskyt, voivat vaikuttaa GPS-yhteyteen.
 • GPS-laitteisto- tai antenniongelmat – Joissakin tapauksissa Garmin-kellon GPS-moduulissa tai antennissa voi olla laitteisto-ongelmia. Tämä voi aiheuttaa vaikeuksia GPS-yhteyden muodostamisessa.

Lue lisää: Käynnistä Garmin Watch uudelleen

Ratkaisut Garmin-kellolle, joka ei muodosta yhteyttä GPS:ään

Tässä on ratkaisuja, jos Garmin-kellosi ei saa yhteyttä GPS:ään:

 • Varmista, että sinulla on selkeä näkymä taivaalle – GPS-yhteyden muodostamiseksi Garmin-kellosi tarvitsee selkeän näkökentän taivaalle. Varmista, että olet avoimella alueella, kaukana korkeista rakennuksista, puista ja muista esteistä, jotka voivat häiritä GPS-signaalia. Paranna GPS-yhteyttä siirtymällä paikkaan, josta on selkeä näkymä taivaalle.
 • Päivitä GPS-satelliittitiedot – Garmin-kellot luottavat usein valmiiksi ladattuihin GPS-satelliittitietoihin nopean ja tarkan yhteyden muodostamiseksi. Jos kellosi ei muodosta yhteyttä GPS:ään, satelliittitietojen päivittäminen voi auttaa. Liitä kellosi tietokoneeseen mukana tulevalla USB-kaapelilla ja avaa Garmin Express -ohjelmisto. Tarkista saatavilla olevat päivitykset ja asenna ne varmistaaksesi, että kellossasi on uusimmat GPS-satelliittitiedot.
 • Nollaa kello – Garmin-kellon nollaus voi auttaa ratkaisemaan GPS-yhteysongelmia. Prosessi voi vaihdella mallin mukaan, mutta yleensä löydät nollausvaihtoehdon asetusvalikosta. Katso tarkat ohjeet kellon nollaamisesta käyttöoppaasta tai Garminin verkkosivustolta.
 • Poista virransäästötila käytöstä – Joissakin Garmin-kelloissa on virransäästötila, joka säästää virtaa poistamalla käytöstä tietyt ominaisuudet, mukaan lukien GPS. Tarkista kellon asetukset varmistaaksesi, että virransäästö on pois päältä. Poistamalla tämän tilan käytöstä annat kellon hyödyntää GPS-Ominaisuuksia täysimääräisesti.
 • Varmista, että ohjelmisto on ajan tasalla – Vanhentuneet ohjelmistot voivat joskus aiheuttaa GPS-yhteysongelmia. Tarkista ja asenna ohjelmistopäivitykset Garmin-kellollesi. Tämä voi auttaa ratkaisemaan virheitä tai yhteensopivuusongelmia, jotka saattavat vaikuttaa GPS-toimintoihin.
 • Suorita hard reset – Jos mikään muu epäonnistuu, voit yrittää suorittaa Garmin-kellon hard resetin. Tämä palauttaa kellon tehdasasetukset ja voi auttaa ratkaisemaan jatkuvia GPS-yhteysongelmia. Myös tässä prosessi voi vaihdella mallista riippuen. Katso tarkemmat ohjeet käyttöohjeesta tai Garminin verkkosivustolta.
 • Ota yhteyttä Garminin tukeen – Jos olet käyttänyt kaikki vianetsintävaiheet eikä Garmin-kello vieläkään muodosta yhteyttä GPS:ään, ota yhteyttä Garminin tukeen. Heillä on asiantuntemusta ja he voivat tarvittaessa antaa lisäapua tai järjestää korjauksen tai vaihdon.

Lue lisää: Ota GPS käyttöön Garmin Watchissa

Yhteenveto

Tämä artikkeli kertoo siitä Garmin-kello ei saa yhteyttä GPS:ään. Voi olla turhauttavaa, jos Garmin-kellosi ei saa yhteyttä GPS:ään, mutta voit yrittää ratkaista ongelman useilla ratkaisuilla. Seuraamalla vianmääritysvaiheita, kuten: B. Selkeän näkyvyyden varmistaminen taivaalle, GPS-satelliittitietojen päivittäminen, kellon nollaus, virransäästön poistaminen käytöstä, ohjelmiston päivittäminen ja tarvittaessa tehdasasetusten palautus.

Toivon, että tämä artikkeli oli hyödyllinen sinulle. Jos sinulla on vielä kysyttävää, voit kysyä ne kommenttikentässä. Katso lisätietoja Apua ja illallista Sivu.

Usein kysytyt kysymykset: Garmin-kello ei muodosta yhteyttä GPS:ään

Miksi Garmin-kelloni ei muodosta yhteyttä GPS:ään?

Tämä ongelma voi johtua useista syistä, mukaan lukien huono näkyvyys taivaalla, vanhentuneet GPS-satelliittitiedot, ohjelmistovirheet, ympäröivien esineiden tai rakenteiden aiheuttamat häiriöt tai kellon virheelliset GPS-asetukset.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos Garmin-kelloni ei saa yhteyttä GPS:ään?

Voit aloittaa varmistamalla, että sinulla on selkeä näkymä taivaalle ja yrittää siirtyä avoimelle ulkoalueelle. Päivitä kellosi GPS-satelliittitiedot, tarkista ohjelmistopäivitykset ja varmista, että GPS-asetukset on määritetty oikein.

Kuinka päivitän GPS-satelliittitiedot Garmin-kellossani?

Liitä kellosi tietokoneeseen, johon on asennettu Garmin Express, ja avaa ohjelmisto. Garmin Express tarkistaa automaattisesti päivitykset ja lataa uusimmat GPS-satelliittitiedot kelloosi.

Voivatko rakennuksista tai esineistä aiheutuvat häiriöt vaikuttaa GPS-yhteyteen?

Kyllä, fyysiset esteet, kuten korkeat rakennukset, tiheät puut tai metallirakenteet, voivat häiritä GPS-signaaleja. Paranna GPS-vastaanottoa yrittämällä olla avoimella alueella lähellä tällaisia ​​esteitä.

Pitäisikö minun poistaa virransäästötila käytöstä GPS-yhteyden parantamiseksi?

Kyllä, joissakin Garmin-kelloissa on virransäästötila, joka voi rajoittaa GPS-toimintoja virran säästämiseksi. Tämän tilan poistaminen käytöstä voi parantaa GPS-yhteyttä.

Mitä minun pitäisi tehdä, jos mikään vianetsintävaiheista ei toimi?

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Garminin tukeen saadaksesi lisäapua. He voivat tarjota henkilökohtaisia ​​vianetsintäohjeita ja auttaa ratkaisemaan laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmia.