Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Gmailin virhekoodi 2014: Pikakorjaus

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Gmailin virhekoodi 2014: Pikakorjaus

Gmail tai Gmail on maailman suosituin sähköpostipalvelu, joka julkaistiin vuonna 2004. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa käyttävät sitä, ja se on nykyaikaisen viestinnän selkäranka. Se on myös yksi monipuolisimmista sähköpostipalveluista, jossa on useita Ominaisuuksia ja toimintoja, jotka ovat kehittyneet ajan myötä. Sitä voidaan käyttää yksinkertaisena sähköpostiosoitteena tai alustana tuottavuudelle, yhteistyölle ja muille.

Tässä artikkelissa näemme Gmailin virhekoodin 2014 tekniset korjaukset.

Lue myös: Kuinka poistaa Gmail-tili pysyvästi?

Jokaiselle virheelle on aina perimmäinen syy. Nämä voivat olla joitakin syitä, miksi virhe voi ilmetä:

  • Tukematon selain: Virhe voi ilmetä, jos selain ei tue Gmailia täysin. Tämä tapahtuu yleensä Chromium-pohjaisissa selaimissa.
  • Kolmannen osapuolen väliintulo: Kaikki kolmannen osapuolen toimet selaimeen voivat johtaa virheisiin Gmailissa. Tämän virheen ratkaisemiseksi on olemassa kiertotapoja.
  • Kätkö: Vioittuneet välimuistitiedot ovat yksi tärkeimmistä syistä, miksi Gmail-virheitä saattaa esiintyä. Välimuistin tyhjentäminen on yksinkertainen ja tehokas tapa poistaa virhe.
  • Mainosten estäjä: Gmailin verkkokäyttöliittymän ja mainosten estäjien välillä on ristiriitoja, mikä voi johtaa virheisiin. Mainosten estotoimintojen poistaminen käytöstä voi auttaa korjaamaan ongelman.
  • Vanhentunut versio: Google voi estää selaimet, jotka eivät ole ajan tasalla suojatakseen mahdollisia tietoturvaaukkoja.

Gmail-virhekoodin 2014 korjaamiseen on olemassa muutamia yksinkertaisia ​​teknisiä ratkaisuja.

Tämä ei ole suora ratkaisu, vain väliaikainen korjaus, jonka avulla voit kiertää ongelman. Kuten edellä mainittiin, selaimen kanssa vuorovaikutuksessa olevat kolmannen osapuolen toimet voivat laukaista virheitä.

Incognito-tilan (Chromessa) tai yksityisen tilan (Mozzarella Firefoxissa) käyttäminen estää kolmansien osapuolien häiriöt ja voi väliaikaisesti auttaa ohittamaan Gmailin. Jos tämä ei ratkaise virhettä tilapäisesti, kokeile alla olevia korjauksia.

Lue myös: Mikä on USB Data Blocker? 7 parasta tiedonestoa.

Vaikka Gmail on erittäin suosittu, jotkut selaimet eivät tue Gmailia ja aiheuttavat virheitä. Seuraavat selaimet tukevat Gmailia täysin:

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • safari
  • Tuli kettu

Jos toisessa kolmannessa selaimessa tapahtuu virhe, se johtuu todennäköisesti siitä, että se ei tue Gmailia täysin. Kokeile vaihtaa johonkin yllä olevista vaihtoehdoista varmistaaksesi sujuvan Gmail-kokemuksen. Selain, jota ei mainita yllä, voi myös tukea Gmailia lisäevästeiden lisäämisen jälkeen.

Välimuisti on pohjimmiltaan väliaikainen Tallennustila, joka mahdollistaa nopeamman ja helpomman pääsyn verkkosivuille ja tietoihin. Vioittuneet välimuistitiedot voivat myös aiheuttaa virheitä. Helppo tapa korjata tämä ongelma on oppia selaimen välimuisti (alla oleva opas koskee Google Chromea, vaiheet voivat vaihdella selaimesta toiseen).

Vaihe 1: Napsauta hampurilaisvaihtoehtoa ikkunan oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset.

Vaihe 2: Etsiä Kätkö ja napsauta Tyhjennä selaintiedot Mahdollisuus.

Vaihe 3: Valitse valintaruudut, jotka haluat poistaa perus ja tuo Progressiivinen Osat.

Vaihe 4: Klikkaa poista tiedot.

Kun kaikki välimuisti on tyhjennetty, yritä käynnistää Chrome uudelleen ja sitten Gmail-sivusto.

Lue myös: Mikä on virhekoodi 910? 5 tapaa korjata ongelma.

Vanhentuneet selaimet voivat aiheuttaa mahdollisia tietoturvariskejä, minkä vuoksi Google rajoittaa näiden selainten käyttöä. Jos selaimesi on vanhentunut, tarkista saatavilla olevat päivitykset ja päivitä selain uusimpaan versioon. Alla on ohjeet Google Chromen tarkistamiseen ja päivittämiseen uusimpaan versioon.

Vaihe 1: Napsauta ja vie hiiri ikkunan oikeassa yläkulmassa olevaa hampurilaisvaihtoehtoa auta vaihtoehto ja valitse Google Chromen kautta alla olevista vaihtoehdoista auta.

Vaihe 2: Heti kun klikkaat Google Chromen kauttase avaa verkkosivun ja alkaa automaattisesti etsiä ja päivittää Chromea ilman sinun toimenpiteitä.

Vaihe 3: Kun Chrome on päivittänyt, näet pienen kehotteen Uudelleenkäynnistää Kromi. Klikkaa Uudelleenkäynnistää.

Chrome sulkee automaattisesti kaikki välilehdet ja avaa ikkunat, käynnistyy sitten uudelleen ja palauttaa kaikki suljetut välilehdet ja ikkunat.

Google Chrome on nyt päivitetty onnistuneesti.

Jotkut selaintasolla käytetyt mainosten estoaineet voivat häiritä Gmailia ja aiheuttaa virheitä. Laajennusten ja muiden lisäosien välilehtien mainosten estäjien poistaminen tai poistaminen käytöstä voi auttaa ratkaisemaan ongelman.

Vaihe 1: Napsauta hampurilaisvaihtoehtoa ikkunan oikeassa yläkulmassa ja valitse asetukset.

Vaihe 2: Napsauta sitä Laajennukset vaihtoehto sisään asetukset.

Vaihe 3: Kun kaikki laajennukset ovat näkyvissä, siirrä painike PÄÄLLE-asentoon tai napsauta Poistalaajennuksen poistamiseksi.

Lue myös: Kuinka poistaa ponnahdusikkunoiden esto käytöstä Google Chromessa? PC, Android ja iOS.