Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google aloittaa heinäkuun 2023 tietoturvapäivityksen julkaisemisen Pixel-älypuhelimille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google alkaa julkaista heinäkuun 2023 tietoturvapäivitystä Pixel-älypuhelimille

Heinäkuun 2023 tietoturvapäivitys on vihdoin saatavilla Pixel-älypuhelimille, joissa on Android 13, mukaan lukien hiljattain julkaistu Pixel Fold. Toisin kuin edellinen päivitys, uusi keskittyy joihinkin parannuksiin ja virheenkorjauksiin. Google julkaisee kuukausittaisia ​​päivityksiä joka kuukausi Parantaakseen turvallisuutta ja parantaakseen käyttökokemusta.

Jos sinulla on Pixel-älypuhelin, olet jo tietoinen näistä säännöllisistä päivityksistä. Jos haluat tietää lisää uudesta heinäkuun 2023 tietoturvapäivityksestä, tämä opas on todella informatiivinen.

Uuden päivityksen muutosloki

Muutoksista ei ole paljon mainittavaa, koska parannuksia ja virheenkorjauksia on vähän. Akun käyttö, lataus ja lämpötehokkuus paranivat yleisesti tietyissä olosuhteissa. On myös ratkaisu ongelmaan, joka aiheutti lukitusnäytön ilmoitustekstin ilmestymisen lukitsemattomien käyttöliittymäelementtien taakse.

Nämä korjaukset ja muutokset koskevat vain Pixel Tablettia. Näiden muutosten lisäksi heinäkuun 2023 tietoturvapäivitys korjaa myös lukuisia tietoturva-aukkoja.

Heinäkuun 2023 tietoturvapäivityksen asentaminen Pixel-älypuhelimiin

Uusi heinäkuun 2023 tietoturvapäivitys on saatavilla useille Pixel-laitteille, mukaan lukien Pixel 4a (5G), Pixel 4a, Pixel 5a (5G), Pixel 5A, Pixel 6, Pixel 6a, Pixel 6 Pro, Pixel 7, Pixel 7a, Pixel 7 Pro, Pixel Tablet ja Pixel Fold. Tämä päivitys on saatavilla maailmanlaajuisesti, ja sen rakennusnumero on TQ3A.230705.001.

Heinäkuun 2023 tietoturvapäivitys on julkaistu langattomasti, ja saattaa kestää hetken, ennen kuin se kattaa kaikki kelvolliset laitteet. Voit tarkistaa päivityksen Manuaalisesti siirtymällä kohtaan Asetukset -> Järjestelmä -> Järjestelmäpäivitys. Voit jopa asentaa heinäkuun päivityksen manuaalisesti Pixel-älypuhelimeesi lataamalla päivityksen sivulta. Varmista, että varmuuskopioit kaikki tiedot ennen uuden ohjelmiston sivulatausta.