Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google Hummingbird -algoritmi

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google Hummingbird Algorithm

Googlen algoritmit muuttuvat tai päivittyvät jatkuvasti, ja jokaisella askeleella on yksi tai useampi tavoite. Käyttäjät ovat aina yrittäneet optimoida algoritmit näyttämään parhaat tulokset parempia hakuja varten. Toisaalta tämä voi joskus olla haaste verkkosivustoille, koska niiden on tarjottava korkealaatuista, kopiotonta sisältöä voidakseen sijoittua paremmin. Google Hummingbird -algoritmi on yksi harvoista algoritmeista, jonka tavoitteena on parantaa kaikkien hakutulosten laatua.

Tämän artikkelin tarkoituksena on selittää täysin tämä algoritmi, miten se eroaa muista algoritmeista ja miten se toimii. Se sisältää myös yksinkertaisia ​​ja käytännöllisiä esimerkkejä aiheen parempaan kommunikointiin ja paremman mentaliteetin kehittämiseen.

Verkkosivustojen sijoituksen aihe on erittäin tärkeä Internetin maailmassa, ja se on aihe, jota tulisi käsitellä sisällön ja hakukoneoptimoinnin kautta. Yksinkertaisesti sanottuna tarkoitamme sitä, että jos haluat sijoittua paremmin hakukoneissa ja lisätä mahdollisuuksiasi houkutella yleisöä ja asiakkaita, sinun on tarjottava oikeaa sisältöä. Tämä ei ole tarinan loppu, ja sisältösi on oltava SEO:ta, muuten kukaan ei näe sinua, olipa se kuinka hyvä tahansa.

Saatat ihmetellä, mitä tekemistä tällä on Google Hummingbirdin kanssa? Älä kiirehdi, sillä selitämme sinulle kaiken täydellisesti. Aiemmin verkkosivustot yrittivät saavuttaa parempaa sijoittelua sijoittamalla avainsanoja sisällön alkuun ja loppuun tai muilla tavoilla. Joskus nämä menetelmät olivat petollisia, koska avainsanan liiallinen toistaminen tekstissä tai roskapostilinkkien luominen paransivat verkkosivustojen sijoitusta arvokkaan sisällön puutteesta huolimatta.

Uusien algoritmien käyttöönotto

Tässä Google päätti tehdä joitain muutoksia ja esitteli Panda-algoritmin tai lyhyesti Google Pandan vuonna 2011, joka järjesti sivut useiden tekijöiden perusteella. Yksi tärkeimmistä tekijöistä oli laadukas sisältö, ja tämän algoritmin päätarkoituksena oli rankaista huonolaatuista sisältöä sisältäviä sivustoja. Tarina ei päättynyt tähän, ja vuonna 2012 esiteltiin toinen algoritmi nimeltä Penguin.

Google Hummingbirdillä on joitain eroja näiden kahden algoritmin välillä, jotka selitämme alla, mutta ennen kuin opimme hieman lisää Google Penguinista. Sen tarkoituksena oli rangaista tiettyjä käytäntöjä rikkovia verkkosivustoja. Siksi, kuten Panda, se luotiin saavuttamaan alhaisemmat sijoitukset. 3 % englanninkielisistä hakutuloksista on muuttunut luomisen myötä, ja myös muut kielet ovat muuttuneet.

Google Hummingbirdin algoritmi, uusi muutos

Tämä algoritmi esiteltiin vuonna 2013, ja se korvasi edellisen algoritmin, Caffeine, ja vaikutti 90 prosenttiin hauista. On hyvä tietää, että jotkin sen ominaisuudet ovat samanlaisia ​​kuin Panda ja Penguin (esimerkiksi keskittyminen sisällön laatuun). Silti se esitettiin eri tarkoituksella. Erona on, että tämä algoritmi ei vaikuta sijoituksiin tai muuta hakutuloksia. Tämä menetelmä ei keskity yksittäisten sanojen merkitykseen, vaan tutkii huolellisesti niiden takana olevaa merkitystä ja niiden välistä yhteyttä.

Google Hummingbirdin algoritmi optimoi synonyymien käytön. Sen sijaan, että hakutulos vastaisi käytettyjä sanoja, huomioidaan kokonaismerkitys ja aihe. Google on aina käyttänyt synonyymejä, mutta se voi tunnistaa, mistä hausta on kyse ja mitä käyttäjä etsii. Tällä tavoin huomioidaan samankaltaisten sanojen käyttö ja optimoidaan merkittävästi hakua, jota kutsutaan semanttiseksi hauksi.

Lisää muutoksia ja tuloksia

Tämä tekniikka on suunniteltu tarjoamaan parempi ymmärrys hausta, toisin sanoen tekemään ihmisen algoritmeista inhimillisiä ja mielekkäitä. Tätä tekniikkaa käytettiin laajentamaan Googlen tietokaaviota niin, että näytettävät tulokset liittyvät semanttisesti muihin aiheisiin. Alla selitämme lisää tietokaaviosta; Yhteenvetona voidaan todeta, että saadut tulokset ovat sekä laadukkaita että aiheeseen liittyviä.

Google Hummingbirdin algoritmi on hyödyllinen myös tulkinnassa ja päätelmien tekemisessä. Kuvittele esimerkiksi, että haet “ohjaaja Elokuva kolmesta ystävästä” ja huomaat tuloksen olevan täysin osuva ja tarkka. Syynä on, että tämä algoritmi tulkitsee sanomasi. Sen sijaan, että katsoisi elokuvan sanoja, ohjaaja yhdistää ne erikseen muun lauseen kanssa ja kiinnittää huomiota niiden yleiseen merkitykseen näyttääkseen sinulle parhaat ja osuvimmat tulokset.

Algoritmin nimeämisellä ei ole mitään tekemistä sen ominaisuuksien kanssa, koska kolibri on nopea ja tarkka lintu ja Google käytti tätä nimeä näyttääkseen nopeasti tarkimmat tulokset.

Google Hummingbird and Knowledge Tree

Google esitteli Knowledge Graphin vuosi ennen Google Hummingbird -algoritmia, joitain SERP:itä. SERP tulee sanoista Search Engine Results Page ja viittaa yksinkertaisesti tuloksiin, jotka Google näyttää haun jälkeen. Jos et tiedä, mikä kaavio on, selitämme sen yksinkertaisella esimerkillä. Tarkastellaan seuraavaa kuvaa, joka koostuu useista ympyröistä, jotka on yhdistetty useilla viivoilla.

Google Knowledge Graph toimii samalla tavalla kuin yllä oleva kuva. Haku yrittää näyttää sinulle useita aiheeseen liittyviä tuloksia (yhdistettyjä piirejä), jotka ovat jotenkin osuvia hakusi kannalta. Joten jokainen sivu tai siihen liittyvä tulos näyttää yllä olevien ympyröiden roolin, joka näkyy haun yhteydessä. Tämä semanttinen yhteys luodaan käyttämällä suosittujen verkkosivustojen, kuten Wikipedian tai vastaavien, sisältöä. Kiinnitä huomiota esimerkiksi seuraavaan kuvaan:

Kun etsimme Leonardo da Vinciä, Wikipedia-sivun oikeaan alakulmaan ilmestyi kysymyksiä ja vastauksia. Sitä tietopuu tekee. Hyödyntämällä Googlen Hummingbird-algoritmin Ominaisuuksia, se yrittää näyttää myös semanttisesti relevanttia sisältöä. Kysymys kuuluu: Kuinka Google tunnistaa, että tietograafi on semanttisesti relevantti? Olemme jo vastanneet tähän kysymykseen ja sanoneet, että menetelmä käyttää semanttista hakua, jonka selitimme yksityiskohtaisesti.

Mikä vaikutus Google Hummingbirdillä on hakukoneoptimointiin?

Tämän algoritmin käyttöönoton myötä SEO on muuttunut hieman, etkä voi sivuuttaa tätä ongelmaa. Alan asiantuntijat ja markkinoijat ovat ymmärtäneet, että tärkeintä, mitä Google voi tarjota, on verkkosivujen ympäristö tai kontekstuaalinen sisältö. Googlella on pitkään arvostettuja sivuja niiden sisällön vuoksi. Siksi Google Hummingbird yrittää ohjata käyttäjät oikealle ja asiaankuuluvalle sivulle verkkosivuston ensimmäisen sivun sijaan.

Sivuston sijoitus on tärkeä myös sille osoitettujen linkkien kannalta, ja tämä on edelleen yksi tärkeimmistä tekijöistä tässä algoritmissa. Verkkosivustosi ja muiden välinen yhteys auttaa Googlea ymmärtämään, mitä sinä ja yrityksesi teet. Se opetettiin SEO-asiantuntijoille käyttämällä Pingviini-algoritmimutta Google Hummingbird korostaa, että linkit, joissa on epäolennaista ja heikkoa sisältöä, katsotaan huonoiksi linkeiksi.

Mikä on ratkaisu?

Näistä selityksistä huolimatta tärkeintä verkkosivustoissa on aihe ja verkkosivustolle johtavan linkin sisältö. Tästä syystä useita synonyymejä termejä, joilla on samanlainen merkitys, käytetään samanaikaisesti. Vaikka avainsanat ovat edelleen tärkeitä, tämä algoritmi lisää lauseen merkitystä kokonaisuutena, mikä auttaa luonnollisesti optimoimaan sisällön ja kysytyt kysymykset.

Tämän aiheen merkitys kasvaa, kun käytetään ilmauksia, kuten “mitä”, “mikä”, “milloin” tai “miten” ja puhehakua. Tästä selityksestä huolimatta menettely on tavallinen. Sinun on täytettävä verkkosivustosi laadukkaalla sisällöllä vastataksesi näihin hakuihin.

Paranna hakukoneoptimointia Google Hummingbird -algoritmilla

Tämän algoritmin olemassaolo herätti huolta monissa ihmisissä ja piti sitä uhkana. Mutta itse asiassa näin ei ole, ja se on mahdollisuus tulla nähdyksi! Selitimme aiemmin, että sisältö on ratkaisu, mutta nyt selitetään se tarkemmin. Hyödyntämällä sisältöä sinun on annettava Googlelle enemmän mahdollisuuksia löytää sinut ja tehdä niin. Sinun on lisättävä liikennettä verkkosivustollesi. Mitä enemmän sisältöä luot, sitä enemmän sivuja verkkosivustollesi tulee, ja se on itse asiassa kuin luoisi enemmän ovia.

Tietysti laadun lisäksi sisältösi tulee olla myös relevanttia, ja olemme jo selittäneet sen. Sisältö voi tukea Googlen Hummingbird-algoritmia useilla tavoilla:

  • On lisäsivuja, joista jokaisella on vastauksia kysymyksiin.
  • Käsittele muita osaamisalueesi aiheita.
  • Sinulla on enemmän mahdollisuuksia käyttää pidempiä avainsanoja, varsinkin kun semanttinen haku on saanut vetoa.
  • Videot ovat edelleen suuri mahdollisuus, ja monet ihmiset käyttävät niitä hyväkseen. Näin voit ohjata heidät verkkosivustollesi linkin kautta.
  • Voit käyttää infografia- tai merkintämenetelmiä, koska ne ovat edelleen erittäin suosittuja hakukoneissa, kuten Googlessa, ja voit käyttää niitä nähdäksesi enemmän kuin ennen.

Miltä Google Hummingbird -algoritmin tulevaisuus näyttää?

Google Hummingbird, kuten kaikki muukin, muuttuu eikä ole kiinteä, ja se voi olla sukupuuttoon tai siihen voi tulla suuria muutoksia. Kaikista näistä selityksistä huolimatta tätä algoritmia ei näytä hylättävän lähiaikoina. Useat alueet muuttuvat hänen vaikutuksensa alaisena, ja ne on selitettävä.

Luonnollisen kielen käsittely ja tekoäly

Luonnollisen kielen käsittely on tapa, jolla kone tulkitsee ihmisen kieltä ja reagoi siihen oikein. Asiantuntijat olettavat, että tällä alueella on tulevaisuudessa tärkeä rooli. Jos tarkastelet tarkasti viimeaikaisia ​​muutoksia Googlessa, näet, kuinka tarkkoja tulokset ovat. Voidaan kuitenkin väittää, että paljon on vielä kehitettävää. Tämä ala liittyy läheisesti tekoälyyn. Monissa tapauksissa ne täydentävät toisiaan, mikä on yksi tuloksista, jotka voit nähdä Sirissä.

Google Hummingbirdin algoritmi myötävaikuttaa myös näihin muutoksiin. Google on käyttänyt paljon rahaa tutkimukseen ja kehitykseen. Ja voit nähdä osan tuloksista nyt. Esimerkiksi yksi luonnollisen kielen käsittelyn vaikutuksista on, että se ottaa sijainnin huomioon hauissasi. Tietenkin semanttinen haku ja tietograafi ovat syyt. Mutta sen takana oleva tekniikka on luonnollinen kielenkäsittely ja tekoäly.

Mikä on seuraava askel, jos löydämme helposti etsimämme etsimällä Google Hummingbirdin algoritmin tarjoamaa merkitystä? Vastaus on, että maailman ja ympärillämme olevien asioiden on kyettävä reagoimaan samalla tavalla. Kuvittele, että haluat matkustaa toiseen kaupunkiin ja pyydä ääniavustajaasi järjestämään se. Google AI käyttää tekemiään laskelmia näyttääkseen sinulle parhaan reitin, hinnan ja päivämäärän. Varaus, maksu jne. suoritetaan sitten automaattisesti puolestasi.

Diplomi

Tässä artikkelissa selitimme Google Hummingbirdin ja sanoimme, että se on yksi tärkeimmistä muutoksista Google-hakuprosessissa. Ensin selitimme, mikä tämä algoritmi on ja miten se eroaa aiemmista esimerkeistä pandoista ja pingviineistä ja miten se toimii. Olemme myös selittäneet, mitä vaikutuksia tällä on SEO ja mitä toimenpiteitä pitäisi tehdä.

Sisällysluettelo