Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google ja koko sivuston käänteiset linkit; Rangaistus vai kannustin?

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google ja koko sivuston käänteiset linkit; Rangaistus vai kannustin?

Mikä on sivustonlaajuinen linkki? Jos olet juuri tullut SEO:n kiehtovaan maailmaan ja oppinut ulkomaisen SEO:n, olet luultavasti nähnyt tämän menetelmän nimen sivun ulkopuolisten tekniikoiden luettelossa. Laaja-sivuston käänteislinkeillä voi olla outo nimi, mutta ne eivät eroa luonteeltaan muista käänteislinkeistä. Leveitä sivustolinkkejä on käytetty pitkään laajalti ja piittaamattomasti, mutta niiden käyttö on muuttunut rajoitetummaksi sen jälkeen, kun Google esitteli Penguin-algoritmin roskapostilinkkien torjuntaan!

Viime vuosina jotkut hakukoneoptimoijat ovat pitäneet sivustonlaajuisia linkkejä vanhentuneina, mutta on kiistatonta, että niiden periaatteellisella ja luonnollisella käytöllä on edelleen myönteisiä vaikutuksia. Riittää, kun tunnistaa oppitunnin. Jos haluat tutustua tämäntyyppiseen linkkien rakentamiseen, tietää sen käytön riskit ja oppia perusmenetelmät taattujen ja turvallisten sivustonlaajuisten käänteisten linkkien rakentamiseen, suosittelemme, että seuraat meitä tämän artikkelin jatkossa.

Mikä on sivustonlaajuinen linkki?

Mikä on sivustonlaajuinen linkki? Vastauksena tähän kysymykseen meidän on sanottava, että koko sivuston kattava linkki on linkki, joka toistuu sivuston pääsivulla tai sisäisillä sivuilla. Kuten linkit, jotka näemme verkkosivuston alatunnisteessa tai verkkosivustojen ja blogien sivujen vieressä olevassa hakemistossa. Jos olet varovainen, napsautamme näitä linkkejä harvoin, ellei niiden sisältö houkuttele meitä eikä näytä mainokselta. Googlella ei ole hyvää yleiskuvaa laajan sivuston käänteislinkeistä, mutta miksi?

Google ja koko sivuston käänteiset linkit; Rangaistus vai kannustin?

Googlen paljastama Google Penguin ei ollut epänormaalien käänteisten linkkien edun mukaista, koska näiden linkkien poistaminen oli osa algoritmin ohjelmaa. Googlen mukaan sivustonlaajuiset linkit eivät hyödytä käyttäjää, mutta tämä ei tarkoita, että laajat sivuston käänteiset linkit hylätään 100-prosenttisesti.

Googlen ohjelmistoinsinööri Matt Katz vahvisti yhdessä puheessaan, että on olemassa tietyntyyppisiä verkkosivustolinkkejä, joita pidetään täysin “luonnollisina”. Yksi tulkinta tästä voisi olla, että tietyt sivustonlaajuiset linkit voivat edistää hakukoneoptimointistrategiaamme, mutta muiden käyttäminen voi johtaa rangaistuksiin, koska Google ei kohtele kaikkia käänteisiä linkkejä tasavertaisesti. Mutta ovatko laajan sivuston linkit erilaisia?

Tutustu Sitewiden nykyisiin tekniikoihin (voita, hanki).

Kun kuulee koko sivuston kattavan käänteisen linkin nimen, mieleen tulee vaikutelma, että kyseessä on sivustopalkkiin sijoitettu linkki. Mutta sivustonlaajuiset linkit eivät ole vain sivupalkkeja, ja on muitakin tyyppejä, joista opimme alla:

Yksi yleisimmistä sivustonlaajuisten linkkien tyypeistä on ylä- ja alatunnistelinkit. Nämä linkit sijaitsevat pääsivun tai verkkosivuston sisäisten sivujen ylä- tai alatunnisteessa, ja niitä kutsutaan riskilinkeiksi. Koska niitä käytetään usein väärin ja Googlen on helpompi käsitellä niitä maksettuina käänteisinä linkkeinä tai roskapostina.

Sivustonlaajuiset ja blogroll sitelide -linkit näkyvät yleensä sivuston sivupalkissa tai sivupalkeissa. Bloggaajat ja sivupalkit voivat olla paljon riskialttiimpia kuin ylä- ja alatunnisteiden linkit. Koska ylä- ja alatunnisteiden linkkien määrä on kuitenkin rajallinen, Blogrol ja sivupalkki ovat pystysuuntainen luettelo käänteisistä linkeistä, joilla ei ole rajoituksia. Lisäksi monet verkkosivustot käyttävät niitä laajasti.

Ovatko koko sivuston linkit luonnollisia?

Googlella on yleensä ongelmia sivuston laajuisten linkkien kanssa, mutta aina ei vaikuta siltä, ​​että nämä linkit ovat epänormaaleja. Seuraavia pidetään normaaleina seuraavissa esimerkeissä:

  • Käytä termejä “Tekijänoikeus”, “Verkkosivustosopimus” ja “Tietosuojakäytäntö” laillisiin Tarkoituksiin. Mutta emme todellakaan halua olla mukana rankingissa näillä lauseilla!
  • Tai käytä termiä “web-suunnittelija” tai “web-kehittäjä” verkkosivustojen alatunnisteessa.

Mutta mikään näistä esimerkeistä ei sovellu SEO-tarkoituksiin. Ainoa asia, jonka voimme tehdä heille SEO-tekniikana, on se, ettei seuraa käänteisiä linkkejä.

Paras ja luonnollisin tapa saada laajoja sivustolinkkejä

Voimme käyttää eri tyyppejä sivuston laajuisten linkkien saamiseksi, mutta luonnollisemman ja leveämmän sivustolinkin saamiseksi meillä on kaksi ratkaisua:

1. Hanki kattavia sivustojen käänteisiä linkkejä hyödyllisiltä ja aiheeseen liittyviltä sivustoilta

Ensimmäinen tapa on sijoittaa sivustonlaajuisia käänteisiä linkkejä verkkosivustoille, joiden sisältö tai liiketoiminta liittyy verkkosivustoomme. Tämä tarkoittaa, että voimme ostaa sivupalkin tai blogroll-linkin niin kauan kuin meille linkittävä Verkkosivusto on voimassa ja sillä on samanlainen aihe kuin meillä.

2. Käytä tekstiä “Brand Name”.

Yksi parhaista tavoista antaa käänteisille linkeille luonnollinen ilme on käyttää tuotemerkkiä tekstin sijaan. Tämä menetelmä on hyödyllinen verkkosivustojen seuraamusten välttämiseksi, koska Google ja käyttäjät ymmärtävät, että tämän luettelon tarkoituksena on esitellä hyvämaineinen tuotemerkki samassa työtilassa kuin sama verkkosivusto.

Sivustonlaajuisten käänteisten linkkien edut ja haitat SEO:ssa

Kuten artikkelin alussa totesimme, sivustonlaajuisen linkin käyttämisellä on monia etuja ja haittoja, mutta jos käytämme sitä oikein, sillä on positiivisia vaikutuksia SEO:

Sivustonlaajuisen linkin käytön edut

Sitewiden käytön positiiviset vaikutukset tai niin sanotut edut ovat:

1. Verkkosivuston SEO sijoitus paranee

Google ja muut hakukoneet pyrkivät tyydyttämään käyttäjiä ja houkuttelemaan uutta liikennettä verkkosivuillemme. Jos mikään sivusto ei viittaa meihin, olemme erillään ulkomaailmasta ja menetämme tämän ainutlaatuisen tilaisuuden. Hyödylliset ja luotettavat käänteiset linkit osoittavat Googlelle, että olemme referenssi tällä alalla. Käänteisten linkkien aihe ei tietenkään ole vain liikenteen hankkiminen, joten suosittelemme, että luet artikkelin. Ulkoinen SEO ” ymmärtääksesi paremmin käänteisten linkkien edut.

2. Tuotamme korkealaatuista ja luotettavaa sisältöä käyttäjille

Kun käytämme sivustonlaajuista linkkiä, kerromme Googlelle: “Löysin tältä sivustolta mielekästä, laadukasta sisältöä, ja uskon, että muut löytävät saman.” Siksi Google uskoo, että meillä on korkealaatuista ja luotettavaa sisältöä. käyttäjille.

Vahinkoavatko sivustonlaajuiset käänteiset linkit verkkosivuston hakukoneoptimointiin?

Jos haluamme vastata tähän kysymykseen hyvin lyhyesti, meidän on sanottava “kyllä”. Mutta siinä on hienovarainen pointti. Pahimman tyyppiset sivustonlaajuiset linkit ovat ne, jotka osoittavat verkkosivustollemme “samalla avainsanalla” tai täysin ilmeisellä ja luonnottomalla tavalla. Epätavalliset sivustonlaajuiset linkit voivat johtaa sakkoihin ja vakaviin vahinkoihin verkkosivustollesi, jos

  • Sivustonlaajuiset linkit, jotka sisältävät avainsanoja, ohjaavat sivustomme pääsivulle
  • Liiallinen koko sivuston linkkien käyttö asiaankuulumattomilla verkkosivustoilla ja blogeissa
  • Leveiden sivustolinkkien määrä on suurempi kuin luonnollisten sivustolinkkien määrä

Luo sivustonlaajuinen linkki näiden kuuden strategian avulla

Jos olet edelleen huolissasi siitä, että sivustonlaajuinen linkki saattaa olla ristiriidassa verkkosivustomme hakukoneoptimoinnin kanssa, tässä on joitain tärkeitä strategioita, joita voit noudattaa luodaksesi taatun sivustonlaajuisen linkin:

1. Opi aina parhaat linkin rakennustekniikat

Meidän on käytettävä parhaita linkkien rakentamismenetelmiä, ja tässä tapauksessa ajantasainen ulkoisen SEO:n tuntemus on erittäin tärkeää. Yritä oppia parhaat linkkien rakentamismenetelmät laajalle sivustolinkille, linkitä ne sopivaan tekstiin ja varmista, että ne eroavat tässä verkkotunnuksessa käytetyistä linkeistä.

2. Hanki koko sivuston käänteisiä linkkejä sivustoilta, joilla on aiheeseen liittyvää sisältöä

Varmista, että valitsemamme verkkosivuston verkkotunnus liittyy kohdesivuun ja kattaa samanlaisia ​​aiheita. Googlelle pitäisi olla selvää, että me ja linkkisivusto tuotamme sisältöä samaan suuntaan.

3. Osta sivustonlaajuisia linkkejä hyvämaineisille verkkosivustoille

Jos haluat ostaa laajan sivustolinkin, käy hyvämaineisilla verkkosivustoilla. Näillä sivustoilla on vähemmän roskapostisisältöä, Googlella on hyvä suhde niihin, niillä on paljon vierailuja ja tämän sivuston linkittäminen meihin on Googlelle perusteltua.

4. Älä käytä liikaa sivustonlaajuisia linkkejä

Käytä riittävästi sivustonlaajuisia linkkejä. Kun lisäämme säännöllisesti uusia sivustonlaajuisia linkkejä, lisäämme Googlen tietoisuutta. Vaikka löydämmekin useita hyvämaineisia sivustolinkkejä sisältäviä sivustoja, yritämme silti tehdä niin ajan mittaan ja käyttää niitä säästeliäästi.

5. Poista vanhat ja huonolaatuiset käänteiset linkit

Ennen kuin aloitat sivustonlaajuisten linkkien käytön, varmista työkalujen avulla, että löydät ja hylkäät vanhat käänteiset linkit. Tämä tyhjentää Googlen taustatiedostomme ja vähentää todennäköisyyttä, että sivustonlaajuiset käänteiset linkit katsotaan roskapostiksi.

6. Tutki verkkotunnusta, josta haluamme saada laajan sivustolinkin

Tutki sen verkkosivuston verkkotunnusta, jolta haluamme ostaa käänteisiä linkkejä. Katsotaanpa esimerkiksi, mikä sen verkkotunnuksen kelpoisuus on. Onko hänellä positiivinen tausta? Kuinka paljon liikennettä on päivän aikana? Ole varovainen luodessasi ja hallinnoidessasi käänteisiä linkkejä tälle verkkosivustolle ja varo epäilyttäviä menetelmiä tai tapauksia.

Kattavat työkalut sivustolinkkien hallintaan ja arviointiin

Sivustonlaajuisten linkkien tilan tarkistamiseen on useita työkaluja, mutta tässä on kolme kätevää työkalua, joiden avulla voimme tarkistaa laajan sivustolinkin tilan säännöllisesti. Näitä työkaluja ovat:

Google Search Console

Ensimmäinen ja paras työkalu on Search Console. Search Console on luotettavin alusta verkkosivustolinkkien tilan seurantaan. Linkit-osiosta voimme tarkistaa käänteisen linkkihakemiston tilan. Google Search Consolen käyttö on ilmaista.

MOZ Link Explorer

Link Explorer -työkalu on tarkin linkkien indeksointityökalu koko verkkosivustolle. Link Explorer -osiossa näkyy tarkasti verkkosivustollemme linkittävien verkkotunnusten lukumäärä, verkkotunnus ja kelvollisuus. Jotta voit käyttää Mazea, sinun on luotava siitä yhden kuukauden ammattimainen versio.

Ahrefs käänteisten linkkien tarkistus

Ahrefs-alusta on suosituin SEO työkalu Sivustonlaajuisten käänteisten linkkien tarkistaminen on erittäin hyödyllistä ja käytännöllistä. Backlink Checkerin ilmainen versio on hyödyllinen pienille verkkosivustoille, mutta saadaksemme siitä kaiken irti meidän on hankittava maksullinen Ahrefs-versio.

Usein Kysytyt Kysymykset

Ovatko linkit, jotka on sijoitettu mainoksiksi verkkosivustojen ylä- ja alatunnisteeseen, koko sivuston laajuisiksi linkeiksi?

Jos nämä linkit ovat nouveau riche, riskiä ei ole, ja Google pitää niitä mainoksina eikä laajoina verkkosivustojen käänteisinä linkkeinä.

Onko totta, että sivustonlaajuiset linkit eivät ole enää yhtä tehokkaita kuin ennen?

Jotkut uskovat, että sivustonlaajuiset linkit ovat vanhentuneet Penguin-algoritmin päivityksen jälkeen. Näin ei kuitenkaan ole. Jos diagnoosisi laajan sivustolinkin käyttämisestä on oikea ja teit sen luonnollisesti, ongelmaa ei ole, mutta se toimii.

Mitä tekstiä meidän tulisi käyttää laajassa sivustolinkissä?

Sivustonlaajuisille käänteisille linkeille on parempi käyttää tuotemerkkien salausta.

Onko Sitewide Link Exchange roskapostia?

Google saattaa pitää käänteisten linkkien vaihtamista koko sivustolla roskapostina, jos se ei tapahdu luonnollisesti tai asiaankuulumattomilla verkkosivustoilla.

Sisällysluettelo