Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google julkaisee Camera Go -sovelluksen Android GO -puhelimille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google julkaisee Camera Go -sovelluksen Android GO -puhelimille

Googlella on on julkaissut uuden kamerasovelluksen laitteille, joissa on Android GO Edition – Androidin kevyt versio – nimeltään Camera Go, joka tarjoaa minimalistisen ja yksinkertaisen käyttöliittymän, joka estää puhelimia viivästymästä kuvia napsauttaessa tai videoita nauhoitettaessa.

Google ilmoitti myös, että maailmanlaajuisesti on tällä hetkellä yli 100 miljoonaa aktiivista Android Go -version puhelinta. Android Go Edition -laitteet lanseerattiin vuoden 2018 kolmannella neljänneksellä, ja niiden määrä on sittemmin kasvanut muutamasta kymmenestä yli 1600 laitteeseen yli 180 maassa maailmanlaajuisesti.

Android Go -laitteiden esiasennetut kamerasovellukset ovat alttiita viiveille, koska näillä laitteilla ei yleensä ole korkeita teknisiä tietoja. Tämän ongelman ratkaisemiseksi Google on julkaissut Camera Go -sovelluksen, jonka sanotaan toimivan Android Go -laitteissa ilman viive- tai tallennusongelmia.

Sovelluksessa on muotokuvatila, jolla voit ottaa kuvia kuuluisalla bokeh-tehosteella (taustan sumeus). Google sanoo myös, että sovellukset on suunniteltu ensimmäistä kertaa käyttäviä käyttäjiä ajatellen, ja niissä on “puhdas ja yksinkertainen käyttöliittymä”.

Uutisissa: Slack-päivitys tuo uuden navigointipalkin, sivupalkin, kirjoituspainikkeen ja paljon muuta

Google julkaisee Camera Go -sovelluksen Android GO -puhelimilleSovellus myös seuraa aktiivisesti puhelimen muistin tasoa ja näyttää jäljellä olevan valokuva- ja videotallennustilan – takaisku puhelimen kameroiden alkuaikaan 2000-luvun puolivälissä – ja auttaa myös käyttäjiä tyhjentämään tallennustilaa.

Googlen Camera Go -sovellus on saatavilla Nokia 1.3:lle julkaisuhetkellä. Android Go -version lisälaitteiden tuki lisätään pian. Nokia 1.3 tulee myyntiin 28 maassa.

Google ilmoitti keskiviikkona kahdesta uudesta Lisäsuojauksen päivityksestä, jotka lisäävät rekisteröidyillä sähköpostitunnuksilla varustettujen laitteiden turvallisuutta. Yritys ilmoitti myös, että sertifioiduissa Chromebook-lisävarusteissa on nyt uusi Works with Chromebook -logo ja Google-kääntäjän päivitys, joka mahdollistaa sovelluksen litteroinnin kahdeksalla kielellä.

Uutisissa: Miten uusi iPad Pro 2020 on verrattuna iPad Pro 2018:aan?

nv-author-imagenv-author-image

rukous

Kirjoittaa pääasiassa uutisia ja muokkaa lähes kaikkea Candid.Technologyssa. Hän rakastaa pyöräilyä tai olutta juomista samalla kun Manchester United kohtaa Kilpailijansa. Ota yhteyttä Prayankiin sähköpostitse: [email protected]

Sisällysluettelo