Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google julkistaa Movie Makerin ja PDF-editorin Chromebookeille

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google julkistaa Movie Makerin ja PDF Editorin Chromebookeille

Google on ilmoittanut useista päivityksistä, jotka ovat aluksi saatavilla Chromebookeille. Nämä päivitykset sisältävät parannuksia tavalliseen Galleria-sovellukseen PDF-muokkauksen mahdollistamiseksi, uuden Screencast-sovelluksen näyttöjen tallentamiseen, Cursive-sovelluksen käsinkirjoitettujen muistiinpanojen tallentamiseen, Muokkaamiseen ja järjestämiseen kynällä varustetuissa muistikirjoissa sekä yksinkertaisen videonmuokkausohjelman.

Alkaa ensi viikkoChromebookin käyttäjät voivat korostaa tekstiä, täyttää lomakkeita, allekirjoittaa asiakirjoja ja lisätä tekstimerkintöjä PDF-tiedostoihinsa suoraan Galleria-sovelluksesta. Aikaisemmin Chromebookeissa ei ollut alkuperäisiä PDF-lukijoita. Joten tämän ominaisuuden integroiminen Galleria-sovellukseen säästää paljon vaivaa muuten yksinkertaisessa tehtävässä.

Screencast-Sovelluksen avulla käyttäjät voivat tallentaa, katsella ja jakaa litteroituja videoita ja esityksiä, kun taas Cursive-sovellus keskittyy kynäpohjaiseen syöttöön ja sallii käyttäjien tallentaa, muokata, järjestää ja jakaa käsinkirjoitettuja muistiinpanoja tai tallentaa ne PDF-tiedostoina. Vie asiakirja.

Uutisia: Google esittelee yhtenäisen Gmail-käyttöliittymän

Chromebookit ovat ohuita, kevyitä laitteita, jotka on suunniteltu jokapäiväisiin tehtäviin, eikä niissä ole prosessointitehoa videonmuokkausohjelmiston suorittamiseen yksinään. Google Kuvien uusin päivitys tuo kuitenkin alustalle uuden elokuvaeditorin. Editori tulee aluksi saataville Chromebookeille myöhemmin tänä syksynä.

Käyttäjät voivat valita teeman galleriastaan ​​ja ihmiset (tai lemmikit), jotka he haluavat esittää lopullisessa videossa. Google Kuvat luo sitten automaattisesti videon laitteessa olevista videoleikkeistä ja valokuvista. Yhtiö väittää pystyvänsä “älykkäästi valitsemaan” merkityksellisimmät hetket pitkistä leikkeistä.

Niille, jotka haluavat ottaa asiat omiin käsiinsä, Google Photos saa myös elokuvan muokkausominaisuuden, joka tukee kuvienhallintasovelluksen kuvahakuominaisuuksia, mikä helpottaa kuvien ja videoleikkeiden löytämistä ja järjestämistä.

Riippumatta siitä, mikä lähestymistapa valitaan, käyttäjät voivat muokata lopputulosta edistyneillä säätimillä, mukaan lukien kirkkauden ja kontrastin säädöllä. Editorissa tuetaan myös Googlen Real Tone -suodattimia.

Koska Google Kuvat -sovellus on integroitu Chromebookin Galleria- ja Tiedostot-sovelluksiin, kaikki Galleriassa avatut videot tai valokuvat voidaan tuoda suoraan uuteen Movie Makeriin.

Lisäksi toinen edistyneempi videonmuokkaustyökalu, LumaFusion, on tulossa Chromebookeihin. Google ei ole ilmoittanut tulevan sovelluksen julkaisupäivää.

Uutisissa: Hakkerit käyttävät Windowsia ja Adobea nolla päivää levittääkseen haittaohjelmia