Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google tarjoaa tulvien ja tulipalojen valvontaa muissa maissa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google tarjoaa tulvien ja tulipalojen valvontaa useammissa maissa

Maailman tulvakauden alkaessa Google ottaa käyttöön tulvien ennuste- ja seurantajärjestelmän ja niihin liittyvät varoitukset 18 muussa maassa ympäri maailmaa tästä viikosta alkaen. Näin ollen yllä oleva ominaisuus on käyttäjien saatavilla joissakin Afrikan maissa. latinalaisamerikkalainenja Kaakkois-Aasian maissa.

Internet-hakujätti käyttää näitä työkaluja varoittaakseen ihmisiä Mahdollisista tulvista kartta- ja hakupalveluillaan. On syytä mainita, että tämä järjestelmä lähetti käyttäjille yli 115 miljoonaa tulva- ja palovaroitusta vuonna 2021.

Tämä järjestelmä ennustaa tulvien esiintymisen eri aikoina ja eri paikoissa. Google tarjoaa myös FloodHub-työkalun maailmanlaajuisesti. Käytän tekoälyä,

Google sanoi tulvaseurantapalvelujen laajentamisesta useisiin maihin ympäri maailmaa:

Tänään laajennamme tulvaennustejärjestelmäämme 18 uuteen maahan Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Esittelimme myös FloodHubin, alustan, joka tarjoaa ennusteita tulvien todennäköisyydestä sekä niiden ajankohdasta ja sijainnista, jotta vaarassa olevat saavat tietoa. Lisäksi tärkeitä tietoja annetaan avustusjärjestöille ja hallituksille.

Näiden palveluiden laajentamisen ovat mahdollistaneet viimeaikainen kehitys tekoälypohjaisissa tulvaennustemalleissa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan näitä palveluita myös muilla alueilla maailmassa.

Google laajentaa myös palonseurantatyökalujen tukea kartoissaan ja hakupalvelussaan. Nämä työkalut, ensimmäistä kertaa Yhdysvalloissa, käyttävät tekoälyyn perustuvia malleja ja satelliittikuvia näyttääkseen maastopalojen tarkan sijainnin ja varoittavan näihin tapahtumiin liittyviä ihmisiä kyseisillä alueilla. Näiden järjestelmien käyttö auttaa myös palon sammuttamista paremmin.

Tästä viikosta alkaen tämä järjestelmä on Yhdysvaltojen ja Kanadan lisäksi myös Meksikon ja osien Australian käyttäjien saatavilla. Google sanoi palonseurantaalustaan:

Uusien tekoälyyn ja satelliittikuviin perustuvien mallien avulla tunnistamme palorajat ja näytämme niiden sijainnin reaaliajassa haku- ja karttapalveluissamme. Heinäkuusta lähtien Ominaisuus on tunnistanut yli 30 merkittävää tulipalotapahtumaa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Tällainen järjestelmä voi olla hyödyllinen tiedottamisessa ihmisille ja palomiehille. On syytä huomata, että tällä alustalla on vierailtu yli 7 miljoonaa kertaa Google Mapsissa ja Google-haussa sen julkaisun jälkeen, ja se on tällä viikolla käyttäjien käytettävissä Meksikossa ja osassa Australiaa.

Blogiviestissä Google ilmoitti myös, että Environmental Insights Explorerin Tree Canopy Insights -työkalu on saatavilla muilla alueilla maailmanlaajuisesti tämän vuoden loppuun mennessä.