Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Google-taulukon kohdistaminen (helppoin tapa)

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Google-taulukon kohdistaminen (helppoin tapa)

Google-taulukon kohdistaminen (helppoin tapa)

esittely

Kun taulukkoon on lisätty paljon sisältöä, voi joskus olla vaikeaa tarkastella ja lukea kaikkia tietojasi helposti. Muotoilun avulla voit mukauttaa taulukon ulkoasua, mikä parantaa katselua ja ymmärtämistä.

Tällä oppitunnilla opit muuttamaan soluissasi olevan tekstin kokoa, tyyliä ja väriä. Opit myös säätämään tekstin tasausta ja lisäämään reunuksia ja taustavärejä soluihisi.Solujen muotoilu

Jokainen uuden taulukon solu käyttää samaa oletusmuotoilua. Kun aloitat taulukon luomisen, voit mukauttaa muotoilua, jotta tietosi on helpompi tarkastella ja ymmärtää. Esimerkissä käytämme laskentataulukkoa puutarhapalstan Suunnitteluun ja järjestämiseen.

Ota Google Driveen tallennettujen asiakirjojen oikealle tasatun tekstin muokkaus käyttöön Noudattamalla alla olevia ohjeita.

Liitteenä Google asema.

Napsauta rataskuvaketta ja napsauta sitten Asetukset.

  • Siirry Muokkaa-osioon.
  • Valitse Näytä aina oikealta vasemmalle -säätimet editorissa.

Napsauta Tallenna-painiketta. Yhtä helppoa!

Kuinka saada tuloste Google Sheet -tiedostosta

1- Avaa se napsauttamalla Google Sheetissä tai Google Drivessa sivua, jolta haluat tulostaa.

2- Napsauta Tiedosto tiedostonimen alareunassa ja sivun yläreunassa.

3. Valitse avattavasta Valikko-luettelosta Lataa-vaihtoehto ja napsauta sitten tulostettavaa muotoa (.xlsx, .odf, .pdf, .html/zipped, .csv, .tsv).

4- Haluttu tiedosto tallennetaan tietokoneellesi valitussa muodossa. Tietokoneesi asetuksista riippuen näytön alareunaan saattaa avautua laatikko, jossa sinua pyydetään vahvistamaan ennen käyttöä. Napsauttamalla “Tallenna”-kohdan vieressä olevaa nuolta voit valita haluamasi vaihtoehdon.