Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Googlen kaksinkertainen huomio Android-tableteissa; Workspace-sovellus on päivitetty uusilla moniajo-ominaisuuksilla

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen kaksinkertainen huomio Android-tableteissa; Workspace-sovellus on päivitetty uusilla moniajo-ominaisuuksilla

Google on täyttänyt lupauksensa päivittää ja optimoida 20 sovellusta tabletilleen. Internet-hakujätti on lisännyt Docsiin, Driveen, Slidesiin, Sheetsiin ja Keepiin uusia Ominaisuuksia, jotka saavat kaiken irti tabletin suuresta näytöstä. Nämä uudet työkalut on tarkoitettu helpottamaan moniajoa ja sisällön siirtämistä ohjelmasta toiseen, kun kaksi ikkunaa on auki. Voit helposti vetää ja pudottaa tekstiä ja kuvia ohjelmista, kuten Chromesta, Docs- tai Sheets-laskentataulukoihin. Näiden ominaisuuksien avulla muistiinpanot tai raportit voidaan kirjoittaa paljon nopeammin kuin ennen.

Jos sinun on lähetettävä sisältöä Google Driveen, voit nyt helposti avata sovelluksen jaettuun ikkunaan ja vetää ja pudottaa tiedostoja. Nyt voit jopa avata kaksi asemaikkunaa vierekkäin ja vertailla niiden sisältöä. Tämä ominaisuus on hyödyllinen myös pitkiä PDF-tiedostoja tai asiakirjoja etsittäessä. Voit käyttää tätä ominaisuutta Napauttamalla kolmen pisteen valikkoa näytön kulmassa ja valitsemalla sitten Avaa uudessa ikkunassa.

Voit nyt luoda ainutlaatuisen linkin käyttääksesi Google Drive -tiedostoja suoraan vetämällä tiedostoja Keep-sovellukseen. Engadget kirjoittaa.

Jos olet tallentanut valokuvan Google Keepiin ja haluat käyttää sitä muualla, voit myös vetää ja pudottaa muistiinpanon muihin sovelluksiin. Lopuksi, jos käytät näppäimistöä tabletin kanssa, pikanäppäimet, kuten Valitse, Kopioi, Liitä, Kumoa ja Tee uudelleen, ovat käytettävissä, kun selaat asiakirjoja Docsissa, Slidesissa ja Drivessa.

Google ei ole asettanut Android-tablettien käyttäjiä etusijalle viime vuosina, mutta Android 12L:n julkaisu näyttää olevan lupaava aloitus korjata suuren näytön alustan puutteita. Kun yritys ilmoitti toukokuussa I/O 2022:ssa optimoivansa sovelluksensa suurinäytöllisille laitteille, se osoitti olevansa jälleen tosissaan kehittämässä sovelluksia Android-tableteille. Toivomme, että tämä trendi ei muutu ja tulevat päivitykset parantavat yhtiön mobiilikäyttöjärjestelmäkokemusta tablettien käyttäjille.

Sisällysluettelo