Verdienen Sie Geld mit Ihren Tech-Blogs, Gadgets und Tipps

Googlen Wear OS 4:n odotetaan tuovan jännittäviä ominaisuuksia puettaviin laitteisiinsa

Huomautus: Seuraava artikkeli auttaa sinua: Googlen Wear OS 4:n odotetaan tuovan jännittäviä Ominaisuuksia puettaviin laitteisiinsa

Google julkisti tänään yksityiskohtia Wear OS 4:stä. Päivityksen odotetaan saapuvan myöhemmin tänä vuonna, ja se sisältää yllättävän luettelon uusista ja odotetuista ominaisuuksista. Tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Wear OS -käyttäjänä.

Wear OS 4 tarjoaa varmuuskopiointi- ja palautustuen, joka helpottaa tietojen ja asetusten siirtämistä uutta kelloa määritettäessä.

Aiheeseen liittyvää luettavaa:

Tärkeitä päivityksiä Google Pixel Watchille ja Wear OS 4:lle

Yksi suurimmista ilmoituksista, jotka auttavat Google Pixel Watchin käyttäjiä, ovat Googlen Wear OS:n optimointitoimet. Uusi käyttöjärjestelmä on akkutehokkaampi kuin edellinen sukupolvi.

Uusi, yhteistyössä Samsungin kanssa kehitetty Watch Face -muoto helpottaa ja auttaa luomaan uusia kellotauluja tehokkaammin.

Yhtiön tämänpäiväisessä tapahtumassa julkaiseman ilmoituksen mukaan Wear OS 4 julkaistaan ​​”myöhemmin tänä vuonna” ja Google paljastaa lisätietoja tulevina kuukausina. Tänään siirrymme kehittäjän esikatseluun emulaattorin kautta.

Aiemmin tällä viikolla WhatsApp julkaisi sovelluksestaan ​​beta-version, joka on yhteensopiva Googlen älykelloalustan kanssa.

Käyttäjät, jotka käyttävät WhatsApp Beta for Android -versiota 2.23.10.10, voivat linkittää Wear OS -älykellonsa. Google sanoi, että tuki soittamiseen ja keskustelujen Aloittamiseen on saatavilla, kun sovellus on kaikkien käyttäjien saatavilla.

Olen teknikko, jolla on vuosien kokemus Apple- ja wearOS-tuotteista, kandidaatin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä ja MBA-tutkinto, joka on erikoistunut uusiin teknologioihin, ja omistan suositun AppleToolBox-sivuston. Päivittäisessä työssäni neuvon Fortune 500 -yrityksiä niiden digitaalisen transformaation strategioissa ja neuvon myös lukuisia digitaalisen terveydenhuollon startup-yrityksiä neuvonantajana. Olen ERITTÄIN kiinnostunut tutkimaan digitaalisen terveys- ja kuntoiluteknologian kehitystä ja seuraamaan tarkasti patentteja, FDA:n hyväksyntöjä, strategisia kumppanuuksia ja kehitystä puettavien tuotteiden ja digitaalisen terveystilan alalla. Kun en kirjoita tai esitä, juoksen Apple Watch Ultran tai Samsung Galaxy Watchin kanssa ja seuraan tarkasti sykevaihtelua ja muita palautumismittareita.